Şimdi Ara

TP-LINK 830 RE Konfigürasyon(Menzil Genişletici) / Kablosuz Sinyal Arttırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
3
Favori
4.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wifi sinyal problemi yaşayan yada kablosuz paylaşım yapmak isteyenlere önerdiğimiz, Tp-Link'in 830 RE isimli menzil genişletici ürününün konfigürasyon ayarlarını aşağıdaki fotoğraflar aracılığıyla sunuyorum. Kolaylıkla uygulayıp sinyalizasyonu sağlıklı bir seviyeye çıkarabilirsiniz.Ekipman tüm wifi cihazlarla uyumlu(marka model sınırlaması olmadan, piyasadaki tüm modemlerle ve Ap'lerle) WPA2 / WPA şifreli ağları kablosuz tekrar edebilmektedir.
    http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=&model=TL-WA830RE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semh12 -- 5 Temmuz 2013; 23:42:56 >

• çıkış gücü az ama olsun işi görüyor. birde ekstra anten desteği yok. ap lere göre daha içi çekiyor yayınları. reapter modda başarılı. tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asonket -- 6 Temmuz 2013; 7:25:19 >
  • Yanlışlık olmasın, ekipmanın değiştirilebilir iki adet anten girişi var. Fakat 15 dbi kadar antenlerle yaptığım testler sonucunda, kutu içinden çıkanın performansının gayet iyi olduğunu düşünüyorum.
  • İmajları orijinal boyutlarıyla yeniden yükledim.
     TP-LINK 830 RE Konfigürasyon(Menzil Genişletici) / Kablosuz Sinyal Arttırma TP-LINK 830 RE Konfigürasyon(Menzil Genişletici) / Kablosuz Sinyal Arttırma TP-LINK 830 RE Konfigürasyon(Menzil Genişletici) / Kablosuz Sinyal Arttırma TP-LINK 830 RE Konfigürasyon(Menzil Genişletici) / Kablosuz Sinyal Arttırma TP-LINK 830 RE Konfigürasyon(Menzil Genişletici) / Kablosuz Sinyal Arttırma TP-LINK 830 RE Konfigürasyon(Menzil Genişletici) / Kablosuz Sinyal Arttırma TP-LINK 830 RE Konfigürasyon(Menzil Genişletici) / Kablosuz Sinyal Arttırma TP-LINK 830 RE Konfigürasyon(Menzil Genişletici) / Kablosuz Sinyal Arttırma TP-LINK 830 RE Konfigürasyon(Menzil Genişletici) / Kablosuz Sinyal Arttırma TP-LINK 830 RE Konfigürasyon(Menzil Genişletici) / Kablosuz Sinyal Arttırma TP-LINK 830 RE Konfigürasyon(Menzil Genişletici) / Kablosuz Sinyal Arttırma TP-LINK 830 RE Konfigürasyon(Menzil Genişletici) / Kablosuz Sinyal Arttırma

• hız ping testleri filanda bekleriz.
  • İlk görsel bilgisayarımın modeme doğrudan bağlandığı, ikincisi ise Range Extender ile elde edilen sonuçlardır.
     TP-LINK 830 RE Konfigürasyon(Menzil Genişletici) / Kablosuz Sinyal Arttırma TP-LINK 830 RE Konfigürasyon(Menzil Genişletici) / Kablosuz Sinyal Arttırma

• quote:

Orijinalden alıntı: semh12

İlk görsel bilgisayarımın modeme doğrudan bağlandığı, ikincisi ise Range Extender ile elde edilen sonuçlardır.
     TP-LINK 830 RE Konfigürasyon(Menzil Genişletici) / Kablosuz Sinyal Arttırma TP-LINK 830 RE Konfigürasyon(Menzil Genişletici) / Kablosuz Sinyal Arttırma

Gerçekten güzel sonuç
    Sinyali % cinsinden gösteriyor keşke db cinsinden gösterseydi.

• 830r yi hem repeater modunda hemde ap olarak kullandım. tam amacına hizmet eden bir ürün. kurulumu kolay. range exterder ismi ile lanse ediliyor ama kablosuzu okadar ileri yaymadığını tespit ettim. örneğin 20 m ilerideki odandan bulunduğum odaya sinyal düşük geliyor. enteresan olan 3020 de de aynı sonucu aldım. düşünün küçük antensiz bir kutu. ve de 3g için üretilmiş. repeater modunda 3020 de gayet başarılı çalışıyor
  • Öneriniz ile tp link aldım sinyali full çekiyor teşekkürler. Ancak arayüze giripte şifre vs ayarlayamıyorum. Bakın resmi

http://www.tplinkextender.net/ buraya girdiğimde

böyle saçma bir site çıkıyor senin resimlerdeki gibi çıkmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lSun Tzu -- 5 Ağustos 2013; 12:03:07 >

• beyler benim bir sorum olacak u cihazı alıp eve koysam şu anda interneti 100 mt öteden alfa 1000mw usb adaptörle alıyorum ama kablolu olarak aldığım neti kablosuz dağıtmak istiyorum acaba bu cihaz işimi görürmü ??

bilgisi olan varsa çok tşk ederim...
  • Cihaz işini görür kardeşim. Asonket ve semh bir cevap verir misiniz arayüze nasıl gircem saçma bir site çıkıp duruyor
  • öncelikle fabrika ayarlarına al. sonrasında wifi den tplin extender cihazına bağlan sonrasında tplinkexteder.net yazarak bağlanabilirsin. yada kablo tak ip:192.168.0.254 olması gerek. o sende çıkan arayüz 830 a bağlanmadığını gösterir. arayüz kullanıcı admin şifre admin olarak girebilirsin. ilerisi için yardımcı olayımmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asonket -- 5 Ağustos 2013; 22:49:51 >
  • tda 1562q kullanıcısına yanıt
    ap özelliği var. kablolu aldığını kablosuz yapar. ama bildiğim kadarıyla bu iş için 740n daha çok işini görür
  • Arayüze bağlanmadan önce bilgisayarınızın internet erişimini kesmelisiniz. Aksi takdirde aynı adrese sahip herhangi bir fonksiyonu olmayan bir siteye erişiyorsunuz.
  • Oldu teşekkür ederim ben telefondan bağlanmaya çalışıyodum pc den siteye giriyordum telefondan siteye girince oldu yalnız her bağlandığımda admin admin diye tekrar mı edeceğim telefonda ?
  • tplinkextender.net e girerken admin admin yapman gerekli
  • Değerli Müşterilerimiz;

TL-WA830RE Range Extender Access Point cihazımızın arayüzüne giriş sağlamak için 192.168.0.254 ip adresinden de yararlanabiliriz. iyi günler dileriz.

Saygılarımızla
  • Arkadaşlar benm bir sorum olucak kurulum u yapıyoruz tp link müşteri hizmetleri ile ama kurulumdan sonra internetim sürekli sınırlı bağlantıya düşüyor... Bu cihazı prizden çekiyorum o zaman normale dönüyor... Ranga extended ışığı hiç yanmıyor , cihazı yeni aldım...
    Arkada bir düğme var range exdented düğmesi ona basmak gerekiyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.