Şimdi Ara

TP-LINK 830RE(Kablosuz Menzil Genişletici) Kullanıcı Deneyimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Network başlığını takip edenler, bir çok kişinin paylaşım süreçlerini kablosuz formda(herhangi bir kablo gereksinimi duymadan) kurmak isteyenlerin soru ve konuları ile doldu taşıyor. Bu ihtiyaca ekonomik ve kolay kurulum desteği ile cevap veren TP-LINK 830 RE menzil genişletici ürününü satın alan, kablosuz projelerine uygulayanların yorum ve görüşleri forumda yardım arayan bilgi sahibi olmayı amaçlayan kullanıcıları aydınlatacaktır. Ekipman hakkındaki deneyimlerinizi, bu ürünü dahil ettiğiniz network'lere ait sonuçları burada paylaşalım.

Not:Ürünü bizzat kullandığım için yatırım öncesi kablosuz kapsama, sinyal arttırımı gibi her türden soruyu PM'le(Özel Mesaj) yöneltebilirsiniz.

TP-LINK 830RE(Kablosuz Menzil Genişletici) Kullanıcı Deneyimleri TP-LINK 830RE(Kablosuz Menzil Genişletici) Kullanıcı Deneyimleri TP-LINK 830RE(Kablosuz Menzil Genişletici) Kullanıcı Deneyimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semh12 -- 20 Temmuz 2013; 14:49:11 >

• Ben şunu sormak istiyorum: Başka bir konuda bu cihazın bazı android cihazlarla sıkıntı yarattığı yazıyordu. Yani ip alamama, ya da internete çıkamama gibi. Herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?
  • Bir kişiden bende böyle bir sorun yaşadığı konusunda bilgi aldım. Kanal ayarları(1, 6, 11) olmadı, yayın tipini (G/ N) değiştirerek denemesini salık verdim. Hiç olmadı cihazına elle IP vererek net'e çıkacak. Kendim Android tabanlı Samsung S3 mini kullanıyorum, internete wifi ile erişimde bir sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semh12 -- 20 Temmuz 2013; 19:47:49 >
  • Ben de bu cihazdan alıp, son anda o yorum nedeniyle wa801nd almıştım. Androidde sıkıntı çıkarmadı, sorunsuz kullanıyorum.

Ancak diğer evde wr-741nd var, android cihaz nedense ondan nete çıkamıyor. Bahsettiğin çözümleri onda deneyeceğim bakalım, umarım olur.

Benim de anlamadığım, bilgisayar nete bağlanırken mobil cihaz nasıl bağlanamıyor. Pes doğrusu...
  • Ben de 830 re aldim. özellikle akıllı telefondan interneti güçlendirmek için almıştım. İnternete çıkma veya ip alamama sorununu ben de yaşadım. Teknik destek elle ip verecek şekilde ayarlattı bana cihazı. Bir müddet bu şekilde kullandım. Bu şekilde de bir telefon bağlandıktan sonra ikinci telefonda da bağlanma sorunu vardı. Sonra sinirlenip cihazı kaldırdım. Bileydim farklı bir model alırdım.
  • Değerli TP-LINK Kullanıcıları;

Şifreleme türü WPA-PSK , AES olarak yapılandırıldığında ve Kanal Mhz 20 çekildiğinde sorunsuz tüm cep telefonları ve android telefonlar bağlantı sağlayabilmektedir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.