Şimdi Ara

Tp-Link Archer AX10 AX1500 vs Keenetic Extra DSL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi modemi almalıyım çok kararsızım :( Normal, standart bir internet kullanıcısıyım öyle büyük bir beklentim yok. İlk defa 50 mbps hıza geçiş yaptım çok heyecanlıyım :) gelecek hızın tamamını sömürmek ilk defa o kadar hızın tadını çıkarmak istiyorum :) Tp-Link'in wifi 6'sı cezbediyor ama keenetic'in de bulut tabanlı kendi dosyalarını koyabileceğin özelliği kullanışlı duruyor, bir de wpa3 varmış o da iyi bişi sanırım. Özetle hangisini almalıyım sizce dostlar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ya da Vdsl2 destekli hangi modemi almalıyım? Kimse cevap vermemiş :s

• Bana da bunun cevabı gerek, şu an Keenetic Extra DSL almayı düşünüyorum, ama bunun haricinde daha düşük bir VDSL modem+iyi bir router kombinasyonu mu yapsam diye düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gemirgen

Ya da Vdsl2 destekli hangi modemi almalıyım? Kimse cevap vermemiş :s
    Tp link olan modem değil haberin olsun. Router.
  • Cahilliğime işte :s kusura bakmayın valla, bir de teşekkür ederim. Extra dsl'i sipariş veriyorum o zaman. Evdeki halihazırda kullandığım 10 yıllık modemle mutluydum, bunla da mutlu olurum sanırım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gemirgen

Cahilliğime işte :s kusura bakmayın valla, bir de teşekkür ederim. Extra dsl'i sipariş veriyorum o zaman. Evdeki halihazırda kullandığım 10 yıllık modemle mutluydum, bunla da mutlu olurum sanırım :)
    Forumda konusu var. Kullananlar genelde mutlu gibi. Umarim siz de memnun kalirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçen nedir bilemem ama ben TP-LINK Archer serisini kullanıyorum ve çok memnunum. Şu ürün:

bak istersen. hızı süper. telefondan ayar da yapabiliyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.