Şimdi Ara

TP-LINK Archer C7 AC1750 Bozuk Firmware

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu modemi bir süredir kullanıyorum memnundum. 2 gün önce bir elektrik kesintisi sırasında bağlantım gitti. Modeme girmeye çalıştığımda arayüze ulaşamadım.
    RESET yaptım fayda etmedi. 30/30/30 hard reset metodunu denedim modemi resetledi ama arayüze hala ulaşamıyorum. Reset sonrası varsayılan adresi olan 192.168.0.1 e ping atabiliyorum ama arayüze erişemiyorum.

Başka bir yol bilen var mı?

• Modem çalışıyor mu yazılım kurtarma aracı var ise tekrar yazılım yükleyip deneyin olmazsa servise gönderin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılım kurtarma arabirimden yapılıyor oraya da erişilemiyor. Garanti kapsamında değil. Çöpe gidecek galiba..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöpe gitmez jtag ile yüklenir heralde
    openwrt.org
    OpenWrt Project: TP-Link Archer C7 AC1750
    https://openwrt.org/toh/tp-link/archer-c7-1750
  • jtaga falan gerek yok, tftp ile firmware yükleyebilirsin, nasıl yapılacağını Google'dan araştır.
  • hallettin mi?
  • V1.1 benim modem. TFTP ile olmuyor. Timed out aliyorum. O tur durumlar icin openwrt de JTAG metodunu onermisler ama ona da aparat lazim sanirim... O da lehim vs gerektiren karisik bir ise benziyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • JTAG icin gerekli olan USB TTL adaptorunu siparis ettim. Bir deneyecegim. En kotu 20 tl daha cope atarim :)
  • Evet 20 TL de çöp oldu. USB TTL adaptoru ile erişim sağladım. Gelen mesajlara göre cihazda kısa devreden kaynaklanan (elektrik kesintisinden olabilir) bir donanım problemi var. O yüzden Çöpe attım. Teşekkürler yardımlar için..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.