Şimdi Ara

TP-Link Archer VR1200 AC 1200 Firmware Root şifresi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
10
Favori
71.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam değerleri böyle yapmama rağmen root ile şifreyi girdiğim de hata veriyor şifre olarak +@ ile başlayan şifreyi giriyorum.
    TP-Link Archer VR1200 AC 1200 Firmware Root şifresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddy_Krueger_46 -- 22 Nisan 2020; 1:10:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun çözüldü config dosyasını bir kez daha yükledim şimdi giriş yaptı

• İsteyen dosyaları orijinal sitelerinden indirebilir virüs uyarısı almanız normaldir bu tür uygulamaları antivirüs şirketleri zararlı diye gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devocator -- 22 Nisan 2020; 2:8:4 >

• Config dosyalarında ki değişiklikler ile Tr069 girişi kapandı gibi Türk Telekom sitesinden wifi şifresini değiştirme talebi veya modemi yeniden başlatma talebi verdiğim de talep alındı diyor ama gerçekleşmiyor. Eski ayarlarında (Etkin iken) modem yeniden başlayıp Wifi şifresi de değişiyordu.

TP-Link Archer VR1200 AC 1200 Firmware Root şifresiTP-Link Archer VR1200 AC 1200 Firmware Root şifresi

• Test amacıyla denedim hocam şu anlık kapandı gibi.

• Tr069 portu kapanmasına rağmen oyunlarda wifi ile oynamak kanser edici eski modemim böyle değildi. Modemin 4. Portuna internet kablosu takip routere bağladım modemden de köprü modunu açtım routere internet geliyor arayüzde ip adresi vs. Çıkıyor ama internet yok uyarısı alıyorum bağlanınca başka bir ayarı var mı ? Biliyor musunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: devocator

İsteyen dosyaları orijinal sitelerinden indirebilir virüs uyarısı almanız normaldir bu tür uygulamaları antivirüs şirketleri zararlı diye gösteriyor.

Oh be.

2 hafta önce tpconf_bin_xml'i modifiye edip otomatik olarak root şifresi enjekte etmesini sağlamıştım. Fakat kimse dener mi bilmediğimden (bende bu router yok, Tilgin var ki onun root şifresini de ben bulmuştum ¯\_(ツ)_/¯) buraya yazıp gönderdiğim gibi sildim mesajımı. Öyle GitHub hesabımda duruyordu. Madem ki siz başarabildiniz, o zaman...

Buyrun:
    GitHub
    linuxgemini/tpconf_bin_inject
    https://github.com/linuxgemini/tpconf_bin_inject

Python gerektirmeyen* Windows derlemesi de burada:

Ekstra bir şey eklemek isterseniz (bkz. telnet komutunun enjekte edilmesi), Pull Requestlere açığım.

*exe içinde Python kendi başına çalışması için paketli.

• Freddy_Krueger_46 F kullanıcısına yanıt
    Köprü moduna almadan direk wan kablosunu takıp kullanıcı adı ve şifre girmeyi denediz mi tp linki devre dışı bırakıp.. arada tp link modem olmadan sadece.. eger kopru modundaysanız router ve tp linke eriseceginiz adresin son rakamına kadar aynı olmalı son rakamı ornegin routera 192.168.1.1 ile ulaşıyorsanız tp linkinde boyledir dhcp ayarlarından modem ipsini 192.168.1.250 olarak değiştirin.. eğer routerınızın içine 192.168.2.1 ile olarak ulaşıyorsanız tp linkinkini 192.168.2.250 olarak değiştirin.. dhcp kapatın.. boyle yaziyordu tilgin forumunda..aşağıdaki linkte ayrıntılar var belki işinize yarar..
    freeteknolojiyoutube
    TPLİNK ARCHER C5V ACCESS POİNT AYARLARI
    https://www.youtube.com/watch?v=H_pa7e6Ht2c&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antrakinon -- 22 Nisan 2020; 19:23:30 >

• antrakinon A kullanıcısına yanıt
    Fiber den gelen kabloyu direk bağladım yine olmadı kullanıcı adı vs. Girdim. Port 4 e takarak köprü moduna aldım modem arayüzünü de 1.3 yaptım sonunu ama routere internet gelmedi yani ip adresi felan her şey güzel ama internet vermiyordu.

• Freddy_Krueger_46 F kullanıcısına yanıt
    Manuel olarak otomatik girmeden wan ayarlarından manuel ppoe seçip internet türünü kullanıcı adı ve şifresi girerek sorunu cozenler olmus kopru modunda yani direkt kolay kurulumdan degilde wan ayarlarından yapmışlar routerdada 192.168.2.1 olarak giris yapiorlarsa tp linkte de 192.168.1.1 i degiatirip 192.168.2.250 gibi yazmışlar bunun dışında bir çozum bulamadım.. internete cikmiyorsada tr069u kapatmakta ise yaramiyor demekki.. routerdada wan portuna takmışlar kabloyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antrakinon -- 22 Nisan 2020; 20:19:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antrakinon

Köprü moduna almadan direk wan kablosunu takıp kullanıcı adı ve şifre girmeyi denediz mi tp linki devre dışı bırakıp.. arada tp link modem olmadan sadece.. eger kopru modundaysanız router ve tp linke eriseceginiz adresin son rakamına kadar aynı olmalı son rakamı ornegin routera 192.168.1.1 ile ulaşıyorsanız tp linkinde boyledir dhcp ayarlarından modem ipsini 192.168.1.250 olarak değiştirin.. eğer routerınızın içine 192.168.2.1 ile olarak ulaşıyorsanız tp linkinkini 192.168.2.250 olarak değiştirin.. dhcp kapatın.. boyle yaziyordu tilgin forumunda..aşağıdaki linkte ayrıntılar var belki işinize yarar..
    https://www.youtube.com/watch?v=H_pa7e6Ht2c&feature=youtu.be
    TT'nin verdiği routerı kendi routerınızla değiştirirken IP bloklarının birebir aynı olması gibi bir gereklilik söz konusu değil.

Olay, gelen ethernet hattında farklı sanal hatlar (VLAN) olması. Kullanacağınız router (Ether)WAN içinde VLAN (802.1q) desteklemiyorsa, yeni router bakmanız gerek.

Destekliyorsa eğer, Türk Telekom yeni kurulumlarda VLAN ID'yi klasik (A/V)DSL VLAN ID'si olan 35'e ayarlı. İlk önce bunu deneyin. Bu şekilde internete giremiyorsanız TT'nin verdiği routerın arayüzünde (TP-Link için ana sayfada (olmalı), Tilgin için root şifresiyle girmeniz gerek) farklı bir VLAN ID belirtilmiştir.

@Freddy_Krueger_46 isterseniz VLAN bilgisini girerek tekrar deneyin.

• Köprü modundayken ppoe secip kullanici adi ve sifresini girdikten sonra internete cikiyorlarmış.. fakat direkt kendi modemlerini kullanmak icin vlan id girmisler burada anlamadığım 802.1q etkinlestire hayır demisler vlanidyi 0 girmisler yinede..ben ana sayfaya baktigimda 35 yaziyordu..802.1quyu etkinlestirmeden nasil internete cikmislar..benim arastirmama gore.. hatta şu ayarlarla yapmışlar
    TP-Link Archer VR1200 AC 1200 Firmware Root şifresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antrakinon -- 22 Nisan 2020; 21:14:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: antrakinon

Köprü modundayken ppoe secip kullanici adi ve sifresini girdikten sonra internete cikiyorlarmış.. fakat direkt kendi modemlerini kullanmak icin vlan id girmisler burada anlamadığım 802.1q etkinlestire hayır demisler vlanidyi 0 girmisler yinede..ben ana sayfaya baktigimda 35 yaziyordu..802.1quyu etkinlestirmeden nasil internete cikmislar..benim arastirmama gore.. hatta şu ayarlarla yapmışlar
    "Köprü modundayken"

Köprü modunda TT'nin routerı elbet VLAN 35'i direkt VLAN olmadan köprüler.

Önceki mesajımın başını tekrar okuyun: TT'nin verdiği routerı kendi routerınızla değiştirirken IP bloklarının birebir aynı olması gibi bir gereklilik söz konusu değil.

Bahsettim modemin tamamen değişimi, üstüne köprüyle eklenmesi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linux_gemini -- 22 Nisan 2020; 21:35:41 >

• linux_gemini kullanıcısına yanıt
    Ben bulduklarımı aktarmaya calisiyorum yardım icin.. asiri anlayam biri degilim.. kendi modemini kullanabilen varsa paylasir nasil yaptigini ogreniriz sadece oneri benimkiler..kopru modunda hatti cogunlukla otomatik ppoe algiliyor kullanici adi ve sifre girerek yapiyorlarmis.. ama dediginiz gibi belki de eski tip bir routerdır ondan girmiyoedur ben bilemem..tabiki..

• Yardımlar için teşekkürler router eski fiber desteklemesi imkansız gibi bir şey. Neyse artık kablo şeklinde kullanmak gerekiyor.

• ben bir adet cihazı pert edene kadar nerdeydi bu millet =)) ben çalışırken bu kadar adam etkileşimde bulunsaydı ohooo. decavator arkadaşada tebrikler.

İlk olarak ben modemin kısıtlı olduğunu bilerek aldım ve kablonette router olarak kullanıcaktım. kısıtlı hali ile benimde bir işime yaramıyordu. çözmeye çalıştım ve 1 adet modemi bozdum o sırada daha çözüme ulaşamamıştım. Ve tuttum gittim bir adet daha aldım ve ikisi ile birlikte çözdüm bir şekilde.

ben önceki modemi mide yeni modemimi de 100'er tl den almıştım. sadece bozulan modemin parası çıktı zaten ne kar ne zarar destek çıkan arkadaşlara da ayrıca teşekkürler.

benim yöntem daha basitti ama çözüm çözümdür. Arada arkadaşlar laf sokuşturmuş ama olsun yapcak bişi yok. Opensource bizim vazgeçilmezimiz.

ekstra olarak bu modem dual boot özelliğine sahip olduğu için hard reset yaptığınızda ana dosyaları diğer partitiondan çekerek ilk haline geri dönecektir.

bu konu çözüldüğüne göre =)) sırada openwrt var. OpenWrt için uğraşacak varsa uğraşalım. Ayrıca bu tarz modemlerde dualboot kısmı openwrt için zorluk çıkarıyor diye biliyorum yanlış biliyorda olabilirim tabi.

• arada bir arkadaş sormuş default ayarlarda bir config dosyası mümkün değil mi diye

mümkün fakat daha sonrasında internet ayarlarınızı vlan voip iptv ayarlarını kendiniz yapmanız gerekiyor. bu nedenle kendi config dosyanız üzerinden yapmanız ve daha sonra acs yi kapatmanız daha mantıklı.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.