bu sonuçlardan biraz daha yüksek alıyorum şu anda. Ana deco odası - 520 mbit Yan tarafındaki oda - 450 mbit üst kat oyun odası - 250 mbit üst köşe oda - 150 mbit civarı. wifi çekmeyen bir alan yok. Sadece 2.deco, ana decoya 2 çizgiyle bağlı. Eğer 2.decoyu ana decoya biraz daha yakına alabilirsem, cekim gücü artarsa üst katlar biraz daha iyileşir gibi geliyor bana. Şu durumda PX50 modelini alamadıktan sonra X60 da alsam aşağı yukarı bu hızları alacağım. çözüm ya powerline özellikli px50 modeli. Ya da 3.bir x50 alıp koridora koyarak aradaki bağlantıyı güclendirmek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleri (46. sayfa)
-
-
hocam bence sizin farklı bir alternatif aramanıza hiç gerek yok. değerleriniz gayet iyi. sadece dediğiniz gibi üst kattaki deco 2 diş çekiyorsa ana decoya biraz daha yakın olacak şekilde konumlandırabilirsiniz. böylelikle değerleriniz biraz daha iyileşebilir. ben de çekim gücü yüksekliğinden dolayı (evim dubleks ve büyük) 2 adet x60 alıp altlı üstlü koyarak testleri yapacağım. sonuçları ben de buradan paylaşırım. 3. bir ünite daha alacak olursam da sonradan heralde menzil artırmak amaçlı olacağından yine bir x60 alarak maliyet artırmam. gider x20 falan alırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreeSmskk -- 11 Ağustos 2024; 13:40:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30 gun iade suresi var. Sizin X60’in performansina gore degerlendiririm ben de.
İpad Air ile test yaptım. Üst kat 380 mbit geliyor. Wifi ağı çok değişken. Apartmanda kullanım yoğunluğuna göre, cihaza göre evdeki wifi cihazlara göre farkediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 11 Ağustos 2024; 15:0:2 >
Testin sonucu merakla bekliyorum. Wifiman uygulamasından cihazın detaylarını da paylaşırsanız güzel olur.
-
Bende bir sorun yok hocam. Sadece dün biraz ayarları kurcalarken telefonumu bu cihaz diye göstermiyordu. Öyle olunca da bazı ayarları değiştiremiyoruz. Ben de sistemi yeniden başlattım. Uydulardan bağlanamamıştı, sonra bir de sadece uyduları başlattım. Düzeldi o şekilde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
cihazları resetledim. Bu şekilde kaldı. Ayarlar boşa gitmesin diye yeni kurulum yapmamıştım. 2-3 kere resetleyince düzeldi.
Ama bu sefer de uydu deco uygulamada görünmüyor. Bu şekilde, kendi başına şifresiz naklen yayın yapıyor komşulara :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bence temizinden baştan bir kurulum yapın. Bir de eco mod açık olmasın bence. Network için ekonomik moda hiç gerek yok. Normal modda 5-7 watt bir şey çekiyor zaten.
-
Bu arada yukarıda wifi 6 bandı için 80 seçenler olmuş 160 yaparsanız iyi olur.
-
merhaba , son 1 haftadir deco e4 kullaniyorum. modemden cikis 500mbs olmasina ragmen decolardan cikis 90 civarinda. ana deco modeme ethernet ile bagli. hizi arttirmak icin ne yapmaliyim ? tesekkurler
-
E4 ün ethernet giriş ve çıkışları 100mbps destekli, 100 den fazla hız alamazsınız malesef.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
- tesekkurler ancak klavuzda soyle bir ifade var `Deco E4, 1167 Mbps'ye varan hızlarda hızlı ve kararlı bağlantılar sağlar ve büyük internet servis sağlayıcısı (ISS) ve modem ile çalışır.` ethernet yerine baska bir yontemle bagllasam( boyle bir yontem varmi bilmiyorum) ise yarar mi?
-
kablosuz baglayabiliyor muyim?
-
1 haftadir kullaniyorum decoyu ama modemle deco arasinda kablosuz baglamadim hic simdiye kadar
-
:) incel'yey'm anccak ben'm sorunumda tam olarak bu deconun kendi kablosuz agindan aldigim hiz 90 mbs . mutlaka b'r youlu vardir arttirmanin ama henuz bulamadim
-
İstediğiniz hızı ancak bir üst model olan Deco M4 ile alabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X