Şimdi Ara

TP-LINK KABLOSUZ ROUTER KURULUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    50 60 kişilik bir tesiste çalılmaktayım.ps4 wifi çok kötü olduğu için bir router aldım ve kablolu olarak onunla internete giriş yapmamk istiyorum ama kurulumu beceremedim.

yaşam alanlarımızın çatılarında ap ler var .ben wds seçeneği ile en yüksek db li ağa bağlanıyorum şifre girip kaydediyorum fakat sonuç hep aynı.wds ''Run'' görünüyor fakat internet gelmiyor.router ı direk modeme bağlama iznim de yok.nası bir ayar yapabilirim.özet olarak kablosuz bir ap ye (direk modeme değil) kablosuz bir routerla bağlanmak istiyorum.yardımcı olursanız sevirim çok teşekürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkodhfrm

Arkadaşlar merhaba.
    50 60 kişilik bir tesiste çalılmaktayım.ps4 wifi çok kötü olduğu için bir router aldım ve kablolu olarak onunla internete giriş yapmamk istiyorum ama kurulumu beceremedim.

yaşam alanlarımızın çatılarında ap ler var .ben wds seçeneği ile en yüksek db li ağa bağlanıyorum şifre girip kaydediyorum fakat sonuç hep aynı.wds ''Run'' görünüyor fakat internet gelmiyor.router ı direk modeme bağlama iznim de yok.nası bir ayar yapabilirim.özet olarak kablosuz bir ap ye (direk modeme değil) kablosuz bir routerla bağlanmak istiyorum.yardımcı olursanız sevirim çok teşekürler şimdiden.

wds run yazıp cihazın nete çıkamaması yazılımsal
    gerçi alırken hatalı ürün almışsınız
    cihaza ddwrt veya gargoyle kurarsanız sorun kalmaz büyük ihtimal

• yücel52 kullanıcısına yanıt
    öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.hatalı ürün aldıgımı bende sonradan farkettim fakat bu cihazla 1 kere bu yontemle baglanabilmiştim.Bir gün geldim ve internet baglantısı tekrar yoktu.bahsettiginiz yazılımlar hakkında hicbir bilgim yok.suan vardiyadayım.sabah olunca o yazılımlar hakkında araştırma yapacagım.ayrıca benim için daha uygun olan bir cihaz önereebilirseniz sevinirim
  • berkodhfrm kullanıcısına yanıt
    ek olarak router modelim bu
    300Mbps Kablosuz N Gigabit Router
    TL-WR940N TP-LINK

bahsettiginiz programlara biraz inceledim.brick olayı varmıs.tüm internet agına zaarar verme durumum olmaz dimi?
    Routerı aldıgım günden beri wds ile survey yaparaktan nete ulaşım sağlıyordum.ama artık olmuyor birtürlü.ne denediysem olmadı.kendi yazılımı neden izin vermiyor?sizden haber bekliyorum bahsettiginiz yazzılımı kurmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkodhfrm -- 11 Aralık 2015; 8:59:29 >
  • quote:

ek olarak router modelim bu
    300Mbps Kablosuz N Gigabit Router
    TL-WR940N TP-LINK

bahsettiginiz programlara biraz inceledim.brick olayı varmıs.tüm internet agına zaarar verme durumum olmaz dimi?
    Routerı aldıgım günden beri wds ile survey yaparaktan nete ulaşım sağlıyordum.ama artık olmuyor birtürlü.ne denediysem olmadı.kendi yazılımı neden izin vermiyor?sizden haber bekliyorum bahsettiginiz yazzılımı kurmak için

Daha önce Wds kurup nete çıktıysanız ayarlarda sorun olabilir
    Gerçi Tp link yazılımı da bi zaman sonra sorun çıkarabiliyor
    Cihaz brick olursa bunun ağa zarar verme gibi bir durum olmaz
    Olan cihaza olur
    Ddwrt biraz daha riskli siz gargoyle kurun
    Yalniz indirirken versiyona dikkat edin yada pc ye geçince ben upload ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sabahtan beri uğraşıyorum.Öncelikle Gargoyle bu model ile uyumlu değilmiş tp-link in 3 modeli ile uyumlu kendi sitesinde yazıyor.

tamamen dene yanılma yoluyla wds üzerinden şuan tekrar internet çıkışı alabildim.ana router 192.168.1.1 idi.benim router ip si 192.168.0.1 idi.ben gerekli diğer ayarları yapıp bunu 192.168.1.x olarak değiştirdim ve işe yaradı.ama dediginiz gibi daha öncede işe yaramıştı bir süre sonra kediliğinden birşeyler oluyor tüm ayarlar aynı olmasına rağmen internet cıkışı olmuyor çok garip.
    son olarak bana benim durumum için daha uygun ne önerirsiniz.repeater mı daha uygundur?extender mı?burda birkaç arkadaşta tplink extender var kendim test ettim peki iyi değil.

hersey için tesekkür ederim tekrar
  • quote:

sabahtan beri uğraşıyorum.Öncelikle Gargoyle bu model ile uyumlu değilmiş tp-link in 3 modeli ile uyumlu kendi sitesinde yazıyor.

tamamen dene yanılma yoluyla wds üzerinden şuan tekrar internet çıkışı alabildim.ana router 192.168.1.1 idi.benim router ip si 192.168.0.1 idi.ben gerekli diğer ayarları yapıp bunu 192.168.1.x olarak değiştirdim ve işe yaradı.ama dediginiz gibi daha öncede işe yaramıştı bir süre sonra kediliğinden birşeyler oluyor tüm ayarlar aynı olmasına rağmen internet cıkışı olmuyor çok garip.
    son olarak bana benim durumum için daha uygun ne önerirsiniz.repeater mı daha uygundur?extender mı?burda birkaç arkadaşta tplink extender var kendim test ettim peki iyi değil.

hersey için tesekkür ederim tekrar

Ayarlarınız eksik olabilir boşa masraf yapmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TP-LINK TD854W wifi sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    az önce hiçbir sıkıntı yokken tekrar sınırlı bağlantıya düştü net kesildi.manuel olarak ayar eksiğim var ama internette yeteri kadar döküman bulamıyorum bununla ilgili.sizin bir fikriniz varmıdır?
  • quote:

az önce hiçbir sıkıntı yokken tekrar sınırlı bağlantıya düştü net kesildi.manuel olarak ayar eksiğim var ama internette yeteri kadar döküman bulamıyorum bununla ilgili.sizin bir fikriniz varmıdır?

Uzak bağlantı ile kurarız isterseniz

tamam yapabiliriz tabiki
  • quote:

tamam yapabiliriz tabiki

Pm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.