Şimdi Ara

Kablonet Modem - TP Link Router bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar hepinize. Şimdi, elimde bir adet Netmaster CBW-383Z4 model modem var. WiFi rezalet. İnfinity 401 aldım ama geceleri çok sorun çıkartıyor, bir de artık satış yok kullandığın ay kadar 6 TL ödemeni istiyorlar ben de 4-5 gün kullanıp iade ettim. Teknosa'da kampanya görüp TP-Link Archer C50 AC1200 Wireless Dual Band Router aldım; fakat kurulumunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim.

Modemi bridge moda aldıktan ve kablo ile modem router bağlantısını yaptıktan sonra yapmam gerekenler nelerdir?

Biraz araştırdım fakat benim modelimle yapan olmamış. Genel CXC-150 ile yapılıyor. Bu modem ile DHCP, IP çakışması falan diyorlar, yukarıda Allah var bu konulardan hiç anlayan birisi değilim, basitçe anlatırsanız sevinirim.

Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim.

• Arkadaşlar sorunu halletim. Yardım etek isteyip te edemeyenlere teşekkür ediyorum. Infinity 401'i yeniden bağlattım, LAN2 portundan (evde 3 router buldum, hiç sormayın şu an elimde 4 tane router var - hepsini deneyeyim, hangisinin kurulumuyla uğraşmazsam o kalsın mantığı ile) TL-WR940N router'e bağladım. İlk başta bağlanmadı, kabloyu çıkartıp yeniden taktığımda otomatik bağlandı, hiç kurulumla uğraşmadım. Laptop + 4 telefon bağlı, laptoptan 86 Mbps, XA telefondan 41 Mbps, Redmi Note 8 telefondan 48 Mbps, Galaxy A50 telefondan 39, Mate 10 Lite telefondan da 45 Mbps internet alıyorum. Bakalım kurulumu yeni yaptım, ilk gün, deneyimledikçe buraya yazarım.
  • Hocam selamlar,
    Sizinle benzer durumdayım. Şu 2,4 ghz olan 2 antenli kablonet modemimi infiniy 401 ile değiştirdim. Daha doğrusu kiraladım.
    Şuan wifi kesilmeleri beni deli etmiş durumda. Araya bir router alip docsis modemlerin iğrenç wifilerinden kurtulmak istiyorum.
    Su modelini hatırlamadığını 2 antenli netmaster modemimi geri kurup infinityi iade etsem, eski modemle aldigim routeri kullanıp hem menzili genişletip hemde 5 ghz wifi dağıta bilirmiyim ?
    Yoksa infinty 401 kalsin wifi kapatip direk routerla mi devam edeyim. Vede onerebilecegin router varmi? Fiyat önemli yuksek olmamak koşuluyla :)
    Simdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.