Şimdi Ara

Tp-link router kurulum yardimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba.calistigim tesiste internet cok kisi tarafindan kullanildigi icin router alip sinyalimi guclendirmek istedim.kablolu baglanabilmekti esas amacim internete.fakat router kurulumu yaptiktan sonra routeri modemden ayirdigim zaman internet kesiliyor.bildigim kadari ile routerin modeme lan kablosu ile bagli olmasi gerekmiyor modeme tanittiktan sonra yardimci olursaniz sevinirim.tp link 940n router model bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: memorello

Arkadaslar merhaba.calistigim tesiste internet cok kisi tarafindan kullanildigi icin router alip sinyalimi guclendirmek istedim.kablolu baglanabilmekti esas amacim internete.fakat router kurulumu yaptiktan sonra routeri modemden ayirdigim zaman internet kesiliyor.bildigim kadari ile routerin modeme lan kablosu ile bagli olmasi gerekmiyor modeme tanittiktan sonra yardimci olursaniz sevinirim.tp link 940n router model bu.

Router değil repeater alacaktınız
    Gerçi wds de işinizi görebilir
    Modem markası nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • router, repeater clıent gibi tabirleri net bildiginizi sanmıyorum ama arkadasın dedıgı gıbı sızın ıstedıgınız ısı yapıcak cıhaz repeater (tekrarlayıcı) yanı dusuk olan sinyali alıp yukselterek yayma işi yapan cihaz. Aldıgınız cihazın repater özelliği varmı bilmiyorum bridge yani kopru özelliği oldugunu bılıyorum ama repeater ozelligınden emın degılım forumda tplink müşteri temsilcisi mevcut ve cok ilgili TP-LİNK TÜRKİYE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tp-link AC1200 Statik İp Sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.