Şimdi Ara

TP-Link Modem Wireless Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , TP-Link modemde ilginç bir sorun yaşıyorum. Telefon veya bilgisayardan fark etmez , wireless üzerinden bağlanan herhangi bir cihazdan aşırı indirme vs yapınca veya vpn ile bağlanıp bir süre internet kullanınca wireless üzerindeki herkesi modem atıyor. Önce hızı aşırı düşürüyor sonra atıyor herkesi. Wireless gözüküyor fakat girmeye çalışıncada yanlış şifre girdiniz diyor. Buna rağmen kablolu bağlantı asla kopmuyor. Modemi kapatıp açınca ise sorun çözülüyor. Günde iki üç defa açıp kapatmak zorunda kalıyorum, bu sorunu yaşayan arkadaşlar nasıl bir çözüm ürettiniz yardımcı olursanız çok sevinirim. Modemim TP-LİNK TD-W8970

• Benzer sorunu bende zamanında airties modemde yaşamıştım.Modemin yazılımından kaynaklandığını düiünüyorum. eğer varsa modeminizin yeni güncel yazılımını yükleyin. modem arayuzunde olması lazım dosyayı yükleyeceğiniz bolum tabi dikkatli olmak lazım yüklerken yoksa modem komple kullanılmaz hale gelebilir
  • **Nightmare** kullanıcısına yanıt
    TP-Link destek hattını aradığımda aynı şeyi söyleyip mail adresime güncel yazılım dosyasını gönderdiler ve ben de güncelledim. Fakat aynı sorunu tekrar yaşadım. Bir kere daha aradım tekrar yüklememi istediler , tamam dedim yükledim olmadı. 3. kez aradığımda aynı şeyi dediler telefonu yüzlerine kapattım. Bu insanlar "teknik destek" veriyorlar sözde :) maalesef başka bir çözümü var illetin. Bu modemleri test edip satışa çıkardıklarını umarak çözümü arıyorum hala , konu güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aprsn

TP-Link destek hattını aradığımda aynı şeyi söyleyip mail adresime güncel yazılım dosyasını gönderdiler ve ben de güncelledim. Fakat aynı sorunu tekrar yaşadım. Bir kere daha aradım tekrar yüklememi istediler , tamam dedim yükledim olmadı. 3. kez aradığımda aynı şeyi dediler telefonu yüzlerine kapattım. Bu insanlar "teknik destek" veriyorlar sözde :) maalesef başka bir çözümü var illetin. Bu modemleri test edip satışa çıkardıklarını umarak çözümü arıyorum hala , konu güncel.

Elinizden geleni yapmışsınız.
    https://www.sikayetvar.com/tp-link
    buraya şikayetinizi belirtin emin olun ilgilenirler o zaman. Ben bir çok sorunumu bu site vasıtasıyla çözdüm

• cihazın en son firmaware sini yükle yüklerken yalnzıca kablo ile bağlan pc ye diger bütün cihaz bağlantılarını kes. yazılım güncelledikten sonra. modemi tuş ile resetle her şeyi baştan kur düzelecek.
  • Aynı sorun kullandıgım wa7210n access point te var tp link yetkilisi son surum firmware i mailime gonderdi yukledim reset attim yine aynı ustelik bu firmware da tuhaf sekilde çiki? gucunde sifira inme problemide çıkmaya ba?ladı.. wireless ara ara komple gidiyor ip alamıyorum kapa ac yapiyorum kafası eserse düzeliyor. isin ilginci ?imdiye kadar karsidan aldığı sinyal gosterge ledleri normalde full yanarken son 1 haftadır hepside sönüyor sadece power ledi yanıyor wireless çıkı?ı sıfır dbm e kadar iniyor dün reset attım kurdum bugün yine aynı.. önce yeni sürümü tekrar kurup resetleyip deneyeceğim olmazsa eski surümu bulursam yukleyip tekrar deneyeceğim... Tp linki bu i?in piri diyerek ara?tırarak güvenerek aldım fakat maalesef yazılım konusunda benden sınıfta kaldı.. ?öyle stabil çalı?an bug sız hatasız bir yazılım neden çıkartmazlar anlamı? degilim adamlar gigabaytlik isletim sistemleri çıkartıyorlar bunlar küçücük firmware ı sorunsuz yapamıyorlar

• can-can-can kullanıcısına yanıt
    Güncelleme işlemini yapmadan önce modemi formatlamıştım , doğal olarak şifre vs değişince herkesi attı ve tek kablo ile ana bilgisayardan güncelleme işlemini yaptım. Sorun ne yazıkki devam ediyor. TD W9970 almıştım , bu sorunu çok çok sık yaşayınca iade edip şimdiki modemimi aldım. Bu kez sorunu günde 1 defa yaşamaya başladım. Hatta mı sorun var diyeceğim başka yerde kullandım aynı sorun devam etti. Ayrıca kablolu bağlantı 7/24 sorunsuz ve hızlı iken kablosuz olan önce yavaşlayıp sonra kopuyor ve şifre yanlış diyip kimseyi almıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aprsn

Güncelleme işlemini yapmadan önce modemi formatlamıştım , doğal olarak şifre vs değişince herkesi attı ve tek kablo ile ana bilgisayardan güncelleme işlemini yaptım. Sorun ne yazıkki devam ediyor. TD W9970 almıştım , bu sorunu çok çok sık yaşayınca iade edip şimdiki modemimi aldım. Bu kez sorunu günde 1 defa yaşamaya başladım. Hatta mı sorun var diyeceğim başka yerde kullandım aynı sorun devam etti. Ayrıca kablolu bağlantı 7/24 sorunsuz ve hızlı iken kablosuz olan önce yavaşlayıp sonra kopuyor ve şifre yanlış diyip kimseyi almıyor.

önce firmware güncelliceksin yani modemin sistem dosyasını bulup tekrar atacaksın. attıktan sonra modemdeki reset tusuyla reset atıcaksın ki yeni güncellediğin yazılım aktif olsun. egr buna ragmen duelmiyorsa cihazdda bir sorun vardır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.