Şimdi Ara

Tp Link TD-W8951ND Access point özelliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
3
Favori
7.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Değerli Müşterimiz;

Modeminizi Access Point olarak kullanabilmeniz için aşağıda belirtmiş olduğumuz aşamaları adım adım takip etmeniz gerekmektedir.

1-) TD-W8951ND cihazının Arka kısmında bulunan Reset yazan deliğe 7 SN basılı tutarak cihazınızı resetleyin
    2-) TD-W8951ND bilgisayarınıza kablo ile bağlayın ve boş bir web sayfası açıp 192.168.1.1 sayfasına giriş yapın.
    3-) TD-W8951ND arayüzünde ilk olarak Arayüz Ayarları - Kablosuz bölümünden SSID (Kablosuz Wireless İsmi ) veriyoruz ve şifrelemeyi oluşturup kaydediyoruz.
    4-) TD-W8951ND cihazının arayüzünde Arayüz Ayarları - LAN bölümünden DHCP Devre Dışı yapıyoruz.
    5-) TD-W8951ND cihazının arayüzünde Arayüz Ayarları - LAN bölümünden ip adres yazan kısma aşağıda belirtmiş olduğumuz kriterde ip vererek işlemi sonlandırıyoruz.

Örn: Ana modeminizin ip adresi : 192.168.2.1 ise TD-W8951ND ip adresi : 192.168.2.254 , Ana modeminizin ip adresi : 192.168.1.1 ise TD-W8951ND ip adresi : 192.168.1.254 , Ana modeminizin ip adresi : 10.0.0.1 ise TD-W8951ND ip adresi : 10.0.0.254 olmalıdır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE

Merhaba,

TD-W8951ND cihazı access point olarak kullanmak üzere yukarıdaki adımları uyguladım. Ayrıca firewall ayarlarını da kapattım. Ana modemimden gelen ethernet kablosunu TD-W8951ND'in LAN4 portuna taktım.
    WLAN'a ana modemimden bağlandığım zaman 192.168.1.254 adresindeki TD-W8951ND'e ulaşabiliyorum. Browser üzerinden kontrol paneline de girebiliyorum.
    Ancak WLAN'a TD-W8951ND üzerinden bağlandığımda internete ve LAN'daki diğer cihazlara ulaşamıyorum. Windows Limited Access veya No Internet Connection gösteriyor.
    Arada bağlandığım oldu ancak stabil değil, tekrar denediğimde çalışmadı.
    İki cihazın SSID'sini hem aynı hem de farklı olarak denedim.
    Cihazlar birbirinden çok uzak değil. Birinin yanındayken diğerinin sinyali zayıf da olsa alınabiliyor.

Problem ne olabilir?

Ayrıca interference'i azaltmak için ne tavsiye edersiniz?

Teşekkürler!

• quote:

Değerli Müşterimiz;

Modeminizi Access Point olarak kullanabilmeniz için aşağıda belirtmiş olduğumuz aşamaları adım adım takip etmeniz gerekmektedir.

1-) TD-W8951ND cihazının Arka kısmında bulunan Reset yazan deliğe 7 SN basılı tutarak cihazınızı resetleyin
    2-) TD-W8951ND bilgisayarınıza kablo ile bağlayın ve boş bir web sayfası açıp 192.168.1.1 sayfasına giriş yapın.
    3-) TD-W8951ND arayüzünde ilk olarak Arayüz Ayarları - Kablosuz bölümünden SSID (Kablosuz Wireless İsmi ) veriyoruz ve şifrelemeyi oluşturup kaydediyoruz.
    4-) TD-W8951ND cihazının arayüzünde Arayüz Ayarları - LAN bölümünden DHCP Devre Dışı yapıyoruz.
    5-) TD-W8951ND cihazının arayüzünde Arayüz Ayarları - LAN bölümünden ip adres yazan kısma aşağıda belirtmiş olduğumuz kriterde ip vererek işlemi sonlandırıyoruz.

Örn: Ana modeminizin ip adresi : 192.168.2.1 ise TD-W8951ND ip adresi : 192.168.2.254 , Ana modeminizin ip adresi : 192.168.1.1 ise TD-W8951ND ip adresi : 192.168.1.254 , Ana modeminizin ip adresi : 10.0.0.1 ise TD-W8951ND ip adresi : 10.0.0.254 olmalıdır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE

Bu adımda vereceğimiz kablosuz modem ismi ve şifresi ana modemin ismi ve şifresi mi olacak (benim ama modemin SSID'si Tilgin-AR5RS8......) yoksa kafamızdan yeni bir isim ve şifremi oluşturacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: nakresNET

quote:

Değerli Müşterimiz;

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE

Merhabalar elimde yeni aldığım TL-WR841N router var. Fakat bağlantı gözüktüğü halde maalesef nette gezinemiyoruz. Bu sorunu nasıl çözeceğiz.

sevgili TP-LINK TURKIYE yetkilisi

ben bu dediklerinizi yaptım şu an giriyorum internete

ama şöyle bir sıkıntı var

modem arayüzüne nasıl gireceğim

modemimde kimler var onları görmek istiyorum

ya da wireless şifresini değiştircem

bunları nasıl yapabilirm

192.168.1.1

den giremiyorum

yeni atadığım ip den de giremiyorum

hangi adresi yazmam gerekiyor

edit: ek olarak bilgisayarım giriyor fakat android telefonum giremiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 19 Kasım 2014; 19:10:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

quote:

Orijinalden alıntı: nakresNET

quote:

Değerli Müşterimiz;

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE

Merhabalar elimde yeni aldığım TL-WR841N router var. Fakat bağlantı gözüktüğü halde maalesef nette gezinemiyoruz. Bu sorunu nasıl çözeceğiz.

sevgili TP-LINK TURKIYE yetkilisi

ben bu dediklerinizi yaptım şu an giriyorum internete

ama şöyle bir sıkıntı var

modem arayüzüne nasıl gireceğim

modemimde kimler var onları görmek istiyorum

ya da wireless şifresini değiştircem

bunları nasıl yapabilirm

192.168.1.1

den giremiyorum

yeni atadığım ip den de giremiyorum

hangi adresi yazmam gerekiyor

edit: ek olarak bilgisayarım giriyor fakat android telefonum giremiyor

Sayın @mcrew

TD-W8951ND'ye kurulum esnasında tanımlamış olduğunuz IP adresi ile cihazın web tabanlı arayüzüne giriş yapabilirsiniz. Eğer tanımladığınız IP adresi yerel ağınızın IP bloğundan farklı bir giremezsiniz. Aynı IP bloğunda ayarladığınızda cihaza erişebilirsiniz.

Bu tür bir bağlantının sorunsuz çalışabileceğini ne yazık ki garanti etmiyoruz. TD-W8951ND gibi modeller sadece ADSL modem olarak kullanılabilir ve access point fonksiyonuna sahip değildir. Kablosuz bağlantısı sadece ADSL Modem olarak kullanıldığında sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Bu gibi yapılandırmalarda cihaz hala bir yönlendirici olarak çalıştığından ağda oluşturduğunuz ikinci bir yönlendirici ağda zaman zaman çakışmalara neden olabilmektedir. Bu nedenle bu gibi bağlantılar için sadece access point olarak belirtilen ürün modellerini kullanmanızı tavsiye ederiz.

Tp Link TD-W8951ND Access point özelliği

• arkadaşlar merhaba;

evde vodafonenun verdiği huawei 532s Modem var.

üst katta bazı odalarda çekmiyor. bende üst katta çeken bi yere elimde olan tplink td w8951 modemi koyarak kablosuz yayını arttırmak istiyorum.

int. dökümanları karıştırdım kafam karıştı. ne yapmam gerekiyor. yardımcı olabilirmisiniz.
  • Selamlar;

TD-W8951ND modeli D-Smart la verilen TP-Link modemim var

Firmware No : 5.0.0 Build 121121 Rel.26677

http://www.tp-link.com.tr/download/TD-W8951ND_V5.html#Firmware sayfasında en son çıkan

TD-W8951ND_V5_141114 Firmware i yüklemeye çalışıyorum ama kabul etmiyor,

Hata Mesajı:

HATA: GÜNCELLEME BAŞARISIZ... Upload edilen dosya router tarafından kabul edilmiyor.

Şeklinde hata veriyor.

Acaba ne yapmam gerekiyor?

Teşekkürler
  • tplink modemin ACCESS POINT krulumu burada acik anlatiyor yararlana bilersiniz .. https://www.youtube.com/watch?v=_1PL2G9Qvss
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.