Şimdi Ara

Tp Link TD-W8951ND Access point özelliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
3
Favori
7.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar elimde Tp Link TD-W8951ND AP özellikli modem ve netgear dgn2200 var.
    Tp link yeni geldi d smart üyeliği yaptığımız için.
    150mbit pek de kullanmayı istemediğim bir model.
    Netgeardan bayağı memnunum, çekim kuvveti felan gayet iyi.
    Neyse netgear ana modem olarak yayın yapacak.
    Alt katta bir pc var usb adaptörle netgear'a bağlanmaya çalışıyor. Çekim hiç iyi değil.
    Tp linki alt kata yerleştirip netgeardan internet alacak şekle getirmek istiyorum.
    Ama doğru düzgün kaynak bulamadım.
    Bir vidyo vardı hızlı ayarlar kısmında köprü kurmayı felan anlatıyor, bazı anlatımlarda modem arayüzünde wds kısmı açılıyor ve tarama yapılarak etraftaki modemler görülüyordu. Bu şekilde birşey de yok benim modemde.
    Ben bu işi nasıl yapacam arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

İyi akşamlar arkadaşlar elimde Tp Link TD-W8951ND AP özellikli modem ve netgear dgn2200 var.
    Alt katta bir pc var usb adaptörle netgear'a bağlanmaya çalışıyor. Çekim hiç iyi değil.
    Tp linki alt kata yerleştirip netgeardan internet alacak şekle getirmek istiyorum.
    Bir vidyo vardı hızlı ayarlar kısmında köprü kurmayı felan anlatıyor, bazı anlatımlarda modem arayüzünde wds kısmı açılıyor ve tarama yapılarak etraftaki modemler görülüyordu. Bu şekilde birşey de yok benim modemde.

tp linke netgearin ip aralığında farkli bir ip verin

tl linkte dhpc ve firewall kapalı olacak

her iki cihaz aynı kanalda olacak

her iki cihaz aynı wep şifreyi kullanacak

her iki cihaza aynı kablosuz isim verilecek

her iki cihazın mac adresleri birbirine tanıtılacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

İyi akşamlar arkadaşlar elimde Tp Link TD-W8951ND AP özellikli modem ve netgear dgn2200 var.

İlk ve son maddeyi biraz açabilir misiniz?
    Netgearın aralığında yazdığınızı anlamadım da.
    Son madde de mesela tplinkte wds kısmı var orda birkaç tane mac girme yeri vardı, oraya netgearın mac adresini girdim.
    Ama netgearda nereye giriliyor onu bulamadım açıkçası, acaba şurası olabilir mi?
    O kısım Use Default Address olarak ayarlı, alt kısımdaki kutucuğa tp link mac adresi mi girmem gerekiyor acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

İlk ve son maddeyi biraz açabilir misiniz?
    Netgearın aralığında yazdığınızı anlamadım da.
    Son madde de mesela tplinkte wds kısmı var orda birkaç tane mac girme yeri vardı, oraya netgearın mac adresini girdim.
    Ama netgearda nereye giriliyor onu bulamadım açıkçası, acaba şurası olabilir mi?
    O kısım Use Default Address olarak ayarlı, alt kısımdaki kutucuğa tp link mac adresi mi girmem gerekiyor acaba?

ilk maadde netgear 192.168.2.1 ip mesela

tp linkede 192.168.2.xxx diye bir ip ver ornek olarak

son madde ise tp linkte kablosuz bölümü altinda wds özelliği olmasi gerek orayi aktif edip netgearin mac adresini gireceksin ve ayni islemi netgear ustunde yapacaksin yani tp linkin mac adresini wds bolumune gireceksin

• pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz;

Modeminizi Access Point olarak kullanabilmeniz için aşağıda belirtmiş olduğumuz aşamaları adım adım takip etmeniz gerekmektedir.

1-) TD-W8951ND cihazının Arka kısmında bulunan Reset yazan deliğe 7 SN basılı tutarak cihazınızı resetleyin
    2-) TD-W8951ND bilgisayarınıza kablo ile bağlayın ve boş bir web sayfası açıp 192.168.1.1 sayfasına giriş yapın.
    3-) TD-W8951ND arayüzünde ilk olarak Arayüz Ayarları - Kablosuz bölümünden SSID (Kablosuz Wireless İsmi ) veriyoruz ve şifrelemeyi oluşturup kaydediyoruz.
    4-) TD-W8951ND cihazının arayüzünde Arayüz Ayarları - LAN bölümünden DHCP Devre Dışı yapıyoruz.
    5-) TD-W8951ND cihazının arayüzünde Arayüz Ayarları - LAN bölümünden ip adres yazan kısma aşağıda belirtmiş olduğumuz kriterde ip vererek işlemi sonlandırıyoruz.

Örn: Ana modeminizin ip adresi : 192.168.2.1 ise TD-W8951ND ip adresi : 192.168.2.254 , Ana modeminizin ip adresi : 192.168.1.1 ise TD-W8951ND ip adresi : 192.168.1.254 , Ana modeminizin ip adresi : 10.0.0.1 ise TD-W8951ND ip adresi : 10.0.0.254 olmalıdır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE

• Yardımlarınız için sağolun en iyisi daha güçlü bir alıcı almak.
  • TP-Link TD-W8951ND ACCESS POİNT KULLANIYORUM BAŞIRILI Bİ ÜRÜN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: narko02

TP-Link TD-W8951ND ACCESS POİNT KULLANIYORUM BAŞIRILI Bİ ÜRÜN

td serisi modemdir bildiğim kadarıyla

• evet hocam dogru biliyorsun modem ben access point olarak kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: narko02

evet hocam dogru biliyorsun modem ben access point olarak kullanıyorum

Iki kablosuz arası mı kullanıyorsunuz?

• Arkadaşlar bendede WR841N modeli var ama yapamadım ya TeamViewer ile bir arkadaş gelse yapabilirmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Değerli Müşterimiz;

Modeminizi Access Point olarak kullanabilmeniz için aşağıda belirtmiş olduğumuz aşamaları adım adım takip etmeniz gerekmektedir.

1-) TD-W8951ND cihazının Arka kısmında bulunan Reset yazan deliğe 7 SN basılı tutarak cihazınızı resetleyin
    2-) TD-W8951ND bilgisayarınıza kablo ile bağlayın ve boş bir web sayfası açıp 192.168.1.1 sayfasına giriş yapın.
    3-) TD-W8951ND arayüzünde ilk olarak Arayüz Ayarları - Kablosuz bölümünden SSID (Kablosuz Wireless İsmi ) veriyoruz ve şifrelemeyi oluşturup kaydediyoruz.
    4-) TD-W8951ND cihazının arayüzünde Arayüz Ayarları - LAN bölümünden DHCP Devre Dışı yapıyoruz.
    5-) TD-W8951ND cihazının arayüzünde Arayüz Ayarları - LAN bölümünden ip adres yazan kısma aşağıda belirtmiş olduğumuz kriterde ip vererek işlemi sonlandırıyoruz.

Örn: Ana modeminizin ip adresi : 192.168.2.1 ise TD-W8951ND ip adresi : 192.168.2.254 , Ana modeminizin ip adresi : 192.168.1.1 ise TD-W8951ND ip adresi : 192.168.1.254 , Ana modeminizin ip adresi : 10.0.0.1 ise TD-W8951ND ip adresi : 10.0.0.254 olmalıdır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE

Merhabalar elimde yeni aldığım TL-WR841N router var. Fakat bağlantı gözüktüğü halde maalesef nette gezinemiyoruz. Bu sorunu nasıl çözeceğiz.

• Huawei HG253s voice home gateway cihazını TL-MR3020 ile tekrarlamak istiyorum ama VHGW cihazı tepkisiz kalıyor nasıl yapabilirim? wps ile denedim ama olmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

Huawei HG253s voice home gateway cihazını TL-MR3020 ile tekrarlamak istiyorum ama VHGW cihazı tepkisiz kalıyor nasıl yapabilirim? wps ile denedim ama olmadı...

nerde takıldınız
  • AP ile VHGW bağlantısını yapıyorum ama veri aktarımı olmuyor... SOL cihaza epey müdahale etmiş... kablolu olarak aktarımı yapıyor wisp işlevini yapıyor 11n destekli ağ kartım olmadığından o şekilde kullandım belki mac adresinden kısıtlar diye mac klonladım yine olmadı...
  • Değerli Müşterimiz;

Router cihazını nasıl bir şekilde kullanmak istediğinizi belirtirseniz. Size yardımcı olunacaktır

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • grezimonk kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz;

Konu ile ilgili döküman en kısa sürede buradan paylaşılacaktır.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • quote:

Değerli Müşterimiz;

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE

merhabalar TD-W8951ND cihazı bendede mevcut bunu kablosuz köprü olarak yapılandırma şansım var mı başka bi modemden sinyal alıp bilgi verirseniz sevinirim iyi çalışmalar
  • kaan... kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz;

Başka bir modemden aldığı sinyali tekrarlama özelliği TD serilerimizde bulunmamaktadır. Fakat başka bir noktadan gelen ethernet kablosunu TD-W8951ND modemine girerek access point modda kullanabilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan...

quote:

Değerli Müşterimiz;

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE

merhabalar TD-W8951ND cihazı bendede mevcut bunu kablosuz köprü olarak yapılandırma şansım var mı başka bi modemden sinyal alıp bilgi verirseniz sevinirim iyi çalışmalar

kaynak modemde wds varsa olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.