Şimdi Ara

TP-Link TD-8961ND Wireless Modem'de Wireless Hız Kısıtlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
13.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu modem de lan limitsiz oalcak fakat wlan için hız sınırı koymak istiyorum, mümkün mü?

• Değerli Müşterimiz;

TD-W8961ND modeminizde WLAN tarafında Bandwith kontrol gerçekleştiremezsiniz. Bandwith kontrol gerçekleştirebilmek için Genişbant router cihazlarımızdan almanız gerekmektedir.

Örn : TL-R480T+ , TL-R470T+

Bu cihazlar üzerinden de bir access Point yardımı ile kablosuz bağlanan cihazlar Bandwith kontrol uyguladığınızda bu kısıtlama içerisine girecektir. İyi günler dileriz
  • hız sınırı diyor, kota demiyor. nerenizle okuyorsunuz adamın mesajını.

arkadaşım kablosuz ayarlarda ya da gelişmiş ayarlarda ilgili ayar var. wifi hızını 1 mbps dan desteklediği son wifi hızına kadar değiştirebilirsin. mesela 8 mbit ttnet var diyelim. sen wifi yi 1 mbps a ayarladın. kablosuzdayken bağlanan max 1mbit(100kb/s) bağlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

hız sınırı diyor, kota demiyor. nerenizle okuyorsunuz adamın mesajını.

arkadaşım kablosuz ayarlarda ya da gelişmiş ayarlarda ilgili ayar var. wifi hızını 1 mbps dan desteklediği son wifi hızına kadar değiştirebilirsin. mesela 8 mbit ttnet var diyelim. sen wifi yi 1 mbps a ayarladın. kablosuzdayken bağlanan max 1mbit(100kb/s) bağlanır.

Arakdaşlar bu aşağıdaki wireless ayarım o 1 mbit olan ayarlama kısmını bulamadım.

Çoğu arkadaş QoS kullanımını bilmiyor bende QoS ile bir trafik ayarı yaptım.

Lan kullanıcıları için öncelik verdim, böylece WLan ve Lan kullanıcısı aynı anda birşeye ulaşmaya çalıştığı zaman öncelik LAN'a gelecek. Sadece portları kullandım ki rahat olsun min port 1 aldım, max port 65535.

Wlan 'ın önceliğini ise düşük yaptım böylece LAN her zaman öncelik olacak.

Böyle bir çözüm buldum işte.

• Hort :)

Peki wireless te mac adresine göre sınır koyabiliyomuyuz örneğin ben telefonuma sınırsız verip komşumun telefonuna veya laptopuna 1 mb verebiliyomuyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Değerli Müşterimiz;

TD-W8961ND modeminizde WLAN tarafında Bandwith kontrol gerçekleştiremezsiniz. Bandwith kontrol gerçekleştirebilmek için Genişbant router cihazlarımızdan almanız gerekmektedir.

Örn : TL-R480T+ , TL-R470T+

Bu cihazlar üzerinden de bir access Point yardımı ile kablosuz bağlanan cihazlar Bandwith kontrol uyguladığınızda bu kısıtlama içerisine girecektir. İyi günler dileriz

wireless hızını istediğim hıza sabitleyebileceğim tp link modem var mı lan sınırsız wireless hızı 1 mbit ve ya 56 kbps gibi düşük hızlara limitleyebileceğim bir modem arıyorum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.