Şimdi Ara

TP-LİNK TD-W9970 MODEM NASIL ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: scream1818 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce nasıl bir modem çok iyi modem dedim bana bunu önerdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam dün bende bu modemden aldım eski modelim td854w idi nasil modemden memnun musunuz ?

• Covboy0606 kullanıcısına yanıt
    Off ne diyosun be acayip bisey. TTNETin verdigi modem güya 250TLlikmiş. Bi yürüyün gidin yavv. Rizede bi bilgisayarcıda görmüstum. Bi deneyeyeyim seversem alirim demistim. Arkadas verdi sagolsun. Bi taktim hayran oldum. Sonra 200Tlye aldim. Simdiye kadarda hic sikinti gormedim. Tek bi sikinti var. Halinin ustunde bitaz isiniyor. Onun disimda bi sikintisi yok. Alabilirsiniz.

• Eyvallah kardo

• Rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Covboy0606

Eyvallah kardo

sakın alma berbat bir modem
  • Neresi berbat ? ben herhangi bi berbatlik gormedim. Internet hizini kastediyorsan o servis saglayici ile ilgili bir durum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeaHawk009

Neresi berbat ? ben herhangi bi berbatlik gormedim. Internet hizini kastediyorsan o servis saglayici ile ilgili bir durum.

alakası yok .
    kısıtlama olan bir modem.
  • Td854w den iyise benim icin bir sıkıntı yok kısıtlama derken ne kastediyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: Covboy0606

Td854w den iyise benim icin bir sıkıntı yok kısıtlama derken ne kastediyosun

öğlen -gece 12 arası net hızları kısıtlıyorlar
    dosya yavaş inidyor
    twitch ve yotune bu saatlerde yavaş
    gece 12 den sonra hız artıyor.
    bu yeni modemlere eklemişler
  • Bilgisayarım yok su anda haftaya geldiğinde denerim dediğin gibi olması mantıksız geldi. öyle olursa da işime gelir modemle alakası yoktur net saglayicisi ile vardir benimde turktelekom saglayacim. veririm tuketici mahkemesine sonuçlanana kadar ödediğim paraları iade alırım.

Bu arkadasin dedigi servis saglayici ile ilgili. Kesinlikle alakasi yok. Ben gece dosya indiriyorum tam hiz. Kisitlama denilen yok zaten. Alabilirsiniz. Sikinti yok yani. Hem bir suru buna benzeyen model var.

• Aldım kurdum kullaniyorum su anda td854w salondan cekmiyordu bu çekiyor. Gayet memnunum su anda sinyal gücü beklediğimden daha iyi.

yardımcı olduysam ne mutlu bana iyi günlerde kullanın . yanlız ebevyn kilidi koyulabiliyor söyleyeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.