Şimdi Ara

TP-Link TD-W8970 Modem'e Airties 4420-3G ve Airties 4310 Access Point'lerini nasıl bağlarız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün seagate central drive'ımdan hızlı bir şekilde dosya transferi yapmak amacıyla TP-Link W8970 modemini satın aldım. Kurulumu yaparak gigabit ethernet sayesinde artık hızlı veri transferi yapabiliyorum. Şimdi problemim şu: Eskiden bu modem yerine Airties 5440'ı kullanıyordum. Bunun yanında da gene Airties'ın 4420-3G ve 4310 access point'lerini evin diğer katlarında kullanıyordum. Zamanında Airties teknik destekle birlikte tüm bu ayarları yapmıştım. Bugün saatlerdir bu access point'leri yeni TP-Link modeme tanıtmaya çalışıyorum. Arka arkaya bi Airties bi TP-Link teknik desteklerini aramaktan fenalık geldi. En son Airties'daki arkadaş adım adım access point ayarlarını yeni modeme göre yaptırdı. Ancak sonuçta TP-Link'ten de mesh etmem gerektiğini söylüyorlar ve TP-Link menüsünün farklı olmasından dolayıda nasıl yapacağımı söyleyemiyorlar. TP-Link teknik destek ise access point'ler ayarlandıysa ekstra modemden başka yapılması gereken birşey yok diyor zaten otomatik olarak tanıması gerekiyormuş.

Biraz daha detaya inersek 4420-3G KAT1; 4310 KAT2 olarak isimlendirildi ve KAT1'in arayüzündeyken KAT2; KAT2'nin arayüzündeyken de KAT1 MESH edildi. Bu aşamadan sonra benim de ana modemi hep KAT1'le hem de KAT2 ile mesh etmem gerekmez mi? Öyleyse bu ayarı nereden yapmalıyım? TP-Link'in internet adreslerinde destek menüsü altında TE-W8970'in simülatörü var. Ancak bana hiç bir faydası olmadı. Yardım edebilecek arkadaşlardan cevaplarını bekliyorum. Yoksa gidip bi de TP-Link access point'leri almam gerekecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.