Bildirim
TP-LİNK TD-W8980 wifi kullanıcılarına nasıl hız sınırı koyabilirim ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
merhabalar aynı modem bendede var evin üst katından bağlanınca alt kattan internet kullanılarmıyodu ben modem arayüzünden bandwich diye bir sekme var ordan othersı seçtim ve diyelim 8mb kullanıyosun 4 mbini diğerlerine verdim kendime 4 aldım teker teker hız verme olayı var mı onu bilmiyorum -
Ben Masaüstü kullanıyorum , evde kardeşler yeğenler vesair telefonlarından bağlanıyorlar ben onlara giden wifi üzerinden hızı düşürmek istiyorum adil kullanım kotasını çok yiyorlar bu tüketimi kısmak istiyorum . -
merhabarlar ben şöyle bir yol izlemiştim bizim evde de üst kattan falan bağlanınca internet alt katta çekmiyordu modem altkatta olmasına rağmen öncelikle b g n modlar var modemin onu b ve g ye alın yada bitek b de kalsın ayrıca bandwich ayarlarından diğer aygıtlara geçip örneğin 8 mb hat değeriniz var 5 ini diğerlerine verirsiniz kalanı sizin pc yer
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X