Şimdi Ara

TP-Link TD854W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • wireless modem için windows 8 driver i var mı arkadaşlar. slm

• quote:

Orijinalden alıntı: byTG

wireless modem için windows 8 driver i var mı arkadaşlar. slm

Hocam üretici firma( gerek varsa) çıkarmıştır; ancak windows 8 de otomatik olarak wireless yüklü oluyor, ekstra bir kuruluma gerek duyulmuyor.
  • quote:

wireless modem için windows 8 driver i var mı arkadaşlar. slm

lanet olsun böle modeme
  • win 7 de sorunsuz çalışıyordu. win 8 de balantı kopuyor 10 sn bir. sitesinde win8 driverları var ama bu modelinkini bulamadım bi türlü
  • quote:

win 7 de sorunsuz çalışıyordu. win 8 de balantı kopuyor 10 sn bir. sitesinde win8 driverları var ama bu modelinkini bulamadım bi türlü

Hocam bu sorunu yaşayan arkadaşlar oldu(ben dahil). Format atarsanız yüksek ihtimal sorun çözülecektir.
  • arkadaşlar bu model güzelmidir ttnet göndermiş yeni elime geçti bilgisi olan varmı nasıldır?
  • Değerli Müşterimiz ;

TTNET Kampanyalı veya Türk Telekom Lokum Kampanyası dahilinde almış olduğunuz TP-LINK marka modeminizin anlaşmalar gereği teknik destek ve teknik servis hizmetini (yazılım, donanım, garanti şartlarına) SENTİM BİLİŞİM vermektedir.Mail adresi üzerinden ( modemdestek@sentim.com.tr ) irtibata geçip probleminizi açıklayıcı bir dilde bildirmenizi rica ederiz. Çağrı Merkezi : 4440294
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TP-LINK TD854W wifi sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.