Şimdi Ara

TP-Link TL-WA860RE 300 Mbps N 149,00 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.894
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TP-Link TL-WA860RE 300 Mbps N Kablosuz Priz Soketli İki Antenli Menzil Genişletici
    www.hepsiburada.com
    TP-Link TL-WA860RE 300 Mbps N Kablosuz Priz Soketli İki Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wa860re-300-mbps-n-kablosuz-priz-soketli-iki-antenli-menzil-genisletici-p-BD801595

TP-Link TL-WA860RE 300 Mbps N 149,00 TL

Wifi extender'ım prizi kullanmamı engelliyor diyen, takılacağı yerde kısıtlı elektrik ihtiyacı olanlar için birebir bi ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aldarisedr -- 2 Ekim 2019; 23:2:14 >

• teknosadan 27 liraya almıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kavgada söylenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

teknosadan 27 liraya almıştım
    şu an daha ucuza başka yerde varsa paylaş yoksa burayı terket
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

teknosadan 27 liraya almıştım
    fazla vermişsin. sokturgit.com adresinden 17 TL ye almıştım
  • Bu tip repeater cihazları kurup sıkıntısız kullanan var mı? Varsa bikaç sorum olacak

• Repeaterlara boşuna para vermeyin derim. Elektrik hattı üzerinden interneti yayan teknolijiyi kullanın, dua edersiniz bana :) Aşağıdaki ürün var bende. Ben de Teknosa indiriminde 100 TL'ye almıştım bunu.... Çok çok başarılı... Evin en ucuna koyuyorsunuz, cillop gibi çalışıyor.

www.nanokatalog.com
    TP-Link TL-WPA4220KIT enerji nakil hattı ağ adaptörü 300 Mbit/s Ethernet LAN bağlantısı Wi-Fi Bridge TL-WPA4220KIT - Nanokatalog
    https://www.nanokatalog.com/urun/tp-link-300mbps-av600-wi-fi-powerline-extender-baslangic-kiti?gclid=Cj0KCQjwuNbsBRC-ARIsAAzITudi3vKRVi3bcJaLNfRXqY-Ofxo5539d3qXsvy8moaTS74xR_018FYEaAr6gEALw_wcB

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netman 100 Mbps 499,90 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ERPmühendisi kullanıcısına yanıt
    aşiri sacma bir yorum olmus.

• Tatar 55 kullanıcısına yanıt
    Ben saçma bulmadım, arkadaşın dediği yöntem kurtardı beni zamanında

• quote:

Orijinalden alıntı: Tatar 55

aşiri sacma bir yorum olmus.
    Sadece laf atmak için yorum yapmak nasıl bir duygu acaba merak ettim. Teknik açıdan varsa yanlış bir bilgi yazın. Yoksa boş ve saçma mesaj sizinki olur.

Repater'lar bir sonraki odaya kurduğunda wifi'de hız kaybı oluyor. Kaldıki kullanıcılar arada bir kaç duvar olan evin ücra köşesine wifi istiyor. Elektrik hattından interneti verdiği için en uç noktada konumlandıracağınız benim önerdiğim tür cihazlar çok daha verimli sonuç veriyor. Ayrıca bu tür cihazların ethernet seçenekleri de mevcut olup, çocuklarınızın kullandığı bilgisayarlara wifi yerine kablolu internet imkanı da sunabiliyorsunuz.

• ERPmühendisi kullanıcısına yanıt
    kablolu isteyen olsaydi kablolu konusunda olurduk. kablosuz menzil icin giriyor insanlar konuyon o yuzden sacma dedim. kablosuz onerisi haric yapilan her yorum sacmadir. gunumuzde kablo ortadan kalkarken kablo oneriyosunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tatar 55

kablolu isteyen olsaydi kablolu konusunda olurduk. kablosuz menzil icin giriyor insanlar konuyon o yuzden sacma dedim. kablosuz onerisi haric yapilan her yorum sacmadir. gunumuzde kablo ortadan kalkarken kablo oneriyosunuz.
    Daha ürünün ne olduğunu & özelliği bilmiyorsun atıp tutuyorsun. Atıp tutmakla kalmayıp 'saçmalıyorsun' diyorsun. Ürün wi-fi bir kere. İsterse kablolu seçeneği de var, yazdım 2. yorumumda. Ürünü bilmeden atıp tutmayın, saldırmayın, ahkam kesmeyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.