Şimdi Ara

Tp-Link TL -WDR4900

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=2477&model=TL-WDR4900

Tp-Link TL -WDR4900

Tp-Link TL -WDR4900

Tp-Link TL -WDR4900

Tp-Link TL -WDR4900

Tp-Link TL -WDR4900

Edit : modem değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 2 Mayıs 2013; 13:33:12 >

• Yakın bir zamanda görmüştüm bu modeli. Ancak fiyat konusunda bilgim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım açısından çok hoş görünüyor.
  • Ürün n11.com'da 287 lira.
  • Değerli Müşterimiz ;

TL-WDR4900 Router Cihazlarımızdandır. Modem olarak kullanılmamaktadır. Piyasaya çıkarılan yeni N Router cihazlarımızdandır.İyi günler dileriz.
  • Vdsl uyumlu modem ne zaman çıkacak acaba tp linkte ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Değerli Müşterimiz ;

TL-WDR4900 Router Cihazlarımızdandır. Modem olarak kullanılmamaktadır. Piyasaya çıkarılan yeni N Router cihazlarımızdandır.İyi günler dileriz.

Hocam, Tp-Link yakın zamanda Vdsl2 uyumlu modem çıkartmayacak mı.?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Değerli Müşterimiz ;

Tp-Link zaman itibari ile VDSL uyumlu modemi bulunmamaktadır. Bu aşamada çalışmalar başlatılmıştır. En kısa sürede VDSL uyumlu bir modem piyasaya sürülecektir. Belirli bir tarih bulunmamaktadır.
  • Hocam vdsl uyumlu modem üretildiğinde bize hemen bilgi verir misiniz ? İlk ben alacağım , tp linkten vazgeçmek istemiyorumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Hocam vdsl uyumlu modem üretildiğinde bize hemen bilgi verir misiniz ? İlk ben alacağım , tp linkten vazgeçmek istemiyorumda.

Bence de.

• Değerli Müşterilerimiz ;

VDSL destekli modemimiz piyasa çıkartıldığında gerekli bilgilendirme tarafınıza gerçekleştirilecektir.
  • bu ürün kaç metre mesafeye kadar Wireless sinyali gönderebilir ? Mesela bizim dükkandan yolun karşı tarafındaki yaklaşık 60 metre ve yan binanın 4. katındaki arka tarafa düşen daireden wireless alıcı cihaz ile bağlantı kurulabilir mi ? illaki dış ortamda TL-W5210G mi kullanmamız gerekli ? herkesin bu cihaza tek sefer dahi olsa para veresi gelmiyor maalesef...
  • recepxy R kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz;

Dış Ortamda Access Point Cihazı kullanmanız bağlantınız açısından daha stabil olacaktır.

Saygılarımızla
    Tp-Link Türkiye
  • Merha na hocam iyi akşamlar ben bu modem den aldım ben buna sinyal dağıtıcı aldım yani bu modeme farklı bir dağıtıcı okutup modemi göreceği sekilde bir yere adaptör unu takip kullanarak bilirmiyim tekrarlayın köprü olarak demek istedim bilgi verirsiniz sevinirim

• Wdr4900 cihazi aldim. Modeme bagliyorum. Oto kurulum da manuel kurulum da ne yaparsam yapayim interneti alamiyorum.
    Ana modem 1.1 tplink 1.30 / 2.1 den dagitiyorum.
    Diagnosticsde ping cekemiyorum. Erisemiyorum.
    Modemler kablo ile bagli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunter -- 3 Ekim 2015; 18:17:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.