Şimdi Ara

TP-LINK TL-WN951N Wireless N PCI problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üstatlarım henüz sıfır TP LINK WN951N aldım pcı girişi oldugun dan almıstım fakat ankartımda x1 girişine oturmadı acaba fabrika hatasımı yoksa benim hatam mı

• slotket kullan bu anakart da kart yani bittim valla akşama kadar bakabilirim bu resime bana eski anılarımı hatırlattın. fi tarihinde ilk defa 600mhz'lik bir soket işlemci almıştım. eve geldiğimde ben de takacak yer bulamamıştım. 450mhz'lik ilk slot işlemcimi de saklarım bu arada müzelik, ilk günkü gibi pırıl pırıl soket işlemci sonra kuzene gitmişti işlemci. okuyordur şimdi belki bu yazıyı :p sonra slotket diye birşey olduğunu öğrendik tabi işlemci gittikten sonra. adaptör de güzel bu arada, imkan olsa iki anten daha koyarlardı diye düşünüyorum ama onu anakarta taktın mı yanındaki ses girişlerinin önünü kapatır gibime geliyor. anakartına uygun değil gerçi başka karta da uymaz o pci adaptörün hatta ethernetin önünü bile kapatır resimdeki pozisyonu uygularsan. önerim pci'ın arka üçüncü kısmını eğe ile törpülersen o zaman anakart üzerindeki pci üzerine oturabilir. çalışır mı bilmem, belki usb 1.1 modunda çalışabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 29 Nisan 2012; 13:07:53 >

• yani hiç bir işime yaramaz bu psı adaptor saol hocam
    bu su anlama geliyor benim sapsallığım bu ankarta bu adaptor uymaz
    neyse sizi guldurduysem ne mutlu bana bilmeden aldım iste satabilirmiyim bilemiyorum.elimde patladı
  • peki bana bu anakarta uyacak en 300mbps de calısacak wireless adaptor önerebilirmisiniz?
  • usb wifi adaptörleri tercih et.
  • almadan önce kontrol kontrol edip düşünecektin. şimdi istediğin kadar düşün. bu arada o anakartda fan yok malum, kasa fanı kullanmayıp sessiz fanlı bir de power supply kullanılırsa, pc çalışırken ses çıkmaz. ekran kartlarını da fansız yaparlarsa güzel olur. bir de milleti uğraştırmayıp şu anakart hdd led/power led/reset sw vb gibi uçları da standartlaştırıp bunlara tek bir soket standartı uygularlarsa güzel olur. belki de vardır benim haberim yoktur. yoksa böyle bir standart patenti bana ait demektir. asus'a helal olsun izin verdim gitti..
  • üstat usb wifi kart vardı fakat cok cıkıntılı bişeydi uzatma kablosu ile masa ustunde duruyordu evde küçük oğlum var malu eline geliyor sürekli yok düşüyor yok çıkıyor bende dedimki bunu kasaya montelersem hem daha verimli olur hemde gözükmez buyuzden linksys nin wag600n modeli varken satıp bunu aldım yerine kararım halen pcı kartlardan yana uyan bir model onere bilirseniz cok sevinirim.

@The souls migration
    hocam bu anakart malum o.c için uretilmiş bir anakart işlemcimde 2600k ister istemez sogutma mecburiyeti duyuluyor bende ses olayını azalttım sogutma sistemini su sogutma yaptım fanlarımda en sessiz olan akasa viper modeli dediğin de haklı oldugun sey ise powersuply nin değişmesi benim power cok sesli en az 750 800 w lık bir sessiz ve verimli power onerirseniz almayı isterim suan powerı satısa cıkarttım zaten

benim projemde herseyi ile komple tasınabilir bir sistem olusturmak kasayı satmayı dusunup yerine fractal design arc mini kasa alıp sogutması harika bu arada diğer mouse ve klavyeyide kablosuz alıp kucukbir performans sistemi olusturmak monitor olarak ileride alacağım led tv veya küçük projeksiyon cihazlarını kullanmak istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.