Şimdi Ara

Tp-Link TL-WR340G ile Wlan mesafesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

tp-link TL-WR340G alaraki üst çaprazdaki komşunun internetini kendi evimde de kullanmak istiyorum, (bu dediklerim almanyada olacak)

Router'nın özelliklerine baktığımda WDS'i desteklediğini söylüyor...

acaba bu ürün hakkında bilgisi olan var mı, varsa WDS ile Wlan mesafesini uzatabilir miyim,

Teşekkürler...

Ürün resmi

• quote:

Orijinalden alıntı: impo

Merhaba arkadaşlar,

tp-link TL-WR340G alaraki üst çaprazdaki komşunun internetini kendi evimde de kullanmak istiyorum, (bu dediklerim almanyada olacak)

Router'nın özelliklerine baktığımda WDS'i desteklediğini söylüyor...

acaba bu ürün hakkında bilgisi olan var mı, varsa WDS ile Wlan mesafesini uzatabilir miyim,

Teşekkürler...

Ürün resmi

slm.
    bu ürünü yaklaşık 1 ay kadar evimde kullandım. evet wds desteği var.
    lakin ürünün wifi gücü standart bir modemden çok az birşey yüksek. (airties rt-205 modem)

komşunuzla aranızda kat varsa bence tp-link5110g gibi yüksek güçlü 2 adet access point kullanın.
    birini client yani alıcı yapın diğerini ap olarak yayın yapmaya ayarlayın. maliyet biraz artar ama stabil ve hızlı
    internetiniz olur.
    ayrıca wds kullanmak her zaman hızı düşürür.

• Dogru söylüyorsun ben zaten bir adet 5110g modeli sipariş verdim yarin gelecek, Ben şu an adıyamandayim bi test edeyim bakalım nasıl olacaki eğer beğenirsem bir adet daha sipariş etmeyi düşünüyorum,

bilgiler için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: impo

Dogru söylüyorsun ben zaten bir adet 5110g modeli sipariş verdim yarin gelecek, Ben şu an adıyamandayim bi test edeyim bakalım nasıl olacaki eğer beğenirsem bir adet daha sipariş etmeyi düşünüyorum,

bilgiler için teşekkürler

slm.
    doğru tercih yapmışsın. güle güle kullan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.