Şimdi Ara

TP link TL-WR841HP router DESTEK VE DANIŞMA KONUSU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
2
Favori
11.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bf

bu cihaza maksimum kaç kullanıcı bağlı kullanabilir acaba bilgisi olan varmı benim cihazda 6-7 kişi olunca diğerleri internette giremiyor

Sayın bf,

Cihazda ki kullanıcı sayısı internetin kullanım durumuna göre değişiklik gösterecektir. Ortalama 11-12 kişi civarıdır. Kullanıma bağlı olarak rakam artabilir veya düşebilir.

Saygılarımızla,
     TP link TL-WR841HP router DESTEK VE DANIŞMA KONUSU

• quote:

Orijinalden alıntı: UgLeR

Merhaba bu cihazda universal repeater özelliği var mı ? Kablosuzu kabloluya çevirsin ama kablosuzu da tekrar devam ettirsin isterim.

TL-WA701ND kullanıyorum şuan kablosuzu hem kablolu hem kablosuz veriyor ama çekim gücü biraz daha yüksek olan bir cihaza ihtiyacım var. Tavsiyeleriniz varsa alabilirim.

Sayın UgLeR,

TL-WR841HP modelimizde repeater özelliği bulunmamaktadır. WDS modunu kullanabilirsiniz fakat sadece aynı marka modemlerde uygun olarak kullanabilirsiniz. Bunun dışında sizlere TL-WA901ND model numaralı access poinitimizi tavsiye edebiliriz.

http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=&model=TL-WA901ND linkinden inceleyebilirsiniz.

Saygılarımızla,
     TP link TL-WR841HP router DESTEK VE DANIŞMA KONUSU

• cok güçlü yayına sahiptir.ancak wds ile bağlantı yapar. dıs ortam acses pointler bile 1000 mw cıkısa sahip değil.evde hepsi kurulu... 7210 500mw cıkısa sahip.pöffff
  • TL-WA901ND cıkıs gücü 100 mw (((( 20dbm))
    TL-WR841HP ise cıkıs gücü 1000 mw (((30 dbm)))
    TL-WA7210N ise 500 mw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıldırımordu -- 5 Nisan 2015; 17:32:00 >
  • yıldırımordu Y kullanıcısına yanıt
    1000w yi tam veremiyor bence denildigi degerlerde degl 700-800w civari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aoz1

1000w yi tam veremiyor bence denildigi degerlerde degl 700-800w civari.

Ben söktüm 841 i
    Yüke gelmiyor cihaz
    Asus rt n18 u yu bagladim yerine 2 gündür canavar gibi
    Çıkışa aldanıp aldım pişman oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 6 Nisan 2015; 15:18:14 >
  • yücel52 kullanıcısına yanıt
    Evet onu bende farkettm belli bir sure sonra kasiyor kapatip acinca duzeliyor bence tranmission %100 oldugundan olabilir %50 yapacam galiba onu

• quote:

Orijinalden alıntı: aoz1

Evet onu bende farkettm belli bir sure sonra kasiyor kapatip acinca duzeliyor bence tranmission %100 oldugundan olabilir %50 yapacam galiba onu

Yazılım kaynaklı her zamanki gibi
    İşin kötüsü realtek çip set olduğu için 3. parti firmware yükleme şansı da yok

• aoz1 kullanıcısına yanıt
    tr de 1000 mw veremez yasal değil

china moduna alınız işte o zaman 1000 mw

almazsanız 200 mw geçemez
  • yıldırımordu Y kullanıcısına yanıt
    kardesım JAPAN modunda benim cihaz kım TURKEY de kullanıyor ayrıca ben hiçbir cihazi TURKEY secmem UNİTED STATES secerm genellikle tr de olsa transmission %15 i gecmez ayrıca
  • aoz1 kullanıcısına yanıt
    test modu seçeneği sizin cihazda varmı? benimkinde yoktu.tam güç orada
    fabrika ayarlarına alınca çıkıyordu
    türkiyede 100 mw üzeri yasak malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: yıldırımordu

http://www.made-in-china.com/showroom/xielichuang/product-detailIKemJScrgzVH/China-2-4GHz-Active-RFID-Omni-Directional-Reader-5W-Radio-Modem-Wireless-RF-Data-Transceiver.html

aranan kan bumudur

Beyin kizartmasimi yapacaksin
    Hem bunun yaptığı gürültü kârdan çok zarar getirir

• yorumların hepsini okudum ve kafam karıştı. Şimdi ben bu routerı uydunet netmaster modemimde kullanabilir miyim? İnternetteki kopmalarda şikayetçiyim, özellikle de video izlerken. Bu cihaz yaşadığım sorunu çözmemde iş görür mü? Bir de 8dbi antenler cihazın yayın gücü ve kalitesini arttırır mı yoksa bir etkisi olmuyor mu? Bilgi sahibi olan arkadaşlarımdan kafamdaki bu karmaşayı gidermemde bana yardımcı olmalarını rica ediyorum, teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrahasan

yorumların hepsini okudum ve kafam karıştı. Şimdi ben bu routerı uydunet netmaster modemimde kullanabilir miyim? İnternetteki kopmalarda şikayetçiyim, özellikle de video izlerken. Bu cihaz yaşadığım sorunu çözmemde iş görür mü? Bir de 8dbi antenler cihazın yayın gücü ve kalitesini arttırır mı yoksa bir etkisi olmuyor mu? Bilgi sahibi olan arkadaşlarımdan kafamdaki bu karmaşayı gidermemde bana yardımcı olmalarını rica ediyorum, teşekkür ederim.

Kopma hat kaynaklimi yoksa yayın azlığımi önce bunu netlestirin

• yücel52 kullanıcısına yanıt
    kablo ile bağlandığımda sorun olmuyor, ben de yayın azlığı diye düşündüm.
  • quote:

kablo ile bağlandığımda sorun olmuyor, ben de yayın azlığı diye düşündüm.

Alacağınız cihaza modemden kablo çekecekmisiniz

• ultrahasan U kullanıcısına yanıt
    Eğer cihaza kablo cekip DHCP modu kapalı halde lan portunu kullanacaksan bir sorun olmaz.
  • Router modemin yanında olacak, kablo ile bağlayacağım. Yapacağım şey şu olmalı değil mi? : uydunetin dağıtıcısından gelen ana ethernet kablosunu netmaster modeme bağlıyorum, modemden başka bir ethernet kablosu ile çıkış alıp router a bağlıyorum ve routerin yaydığı wifi ile internete bağlanıyorum. Ya da ana ethernet kablosunu direkt router a mı bağlamam gerekiyor?
    Bu arada yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Router modemin yanında olacak, kablo ile bağlayacağım. Yapacağım şey şu olmalı değil mi? : uydunetin dağıtıcısından gelen ana ethernet kablosunu netmaster modeme bağlıyorum, modemden başka bir ethernet kablosu ile çıkış alıp router a bağlıyorum ve routerin yaydığı wifi ile internete bağlanıyorum. Ya da ana ethernet kablosunu direkt router a mı bağlamam gerekiyor?
    Bu arada yardımlarınız için teşekkür ederim.

Uydunetin wifiyi komple kapatirsin
    841 i alirsan
    Önce firmwareyi guncellersin
    Kurulum içinbir kablo uydunet modemden tp linkin wan portuna gidersin
    İkinci bir kablo ile de tp linkle pc yi baglarsin
    Tp link arayuze girip wan bolumune gelip dyamic ip yi secip detect yaparsin
    841 hp uydunet modemden wan portuna bir ip atar
    Daha sonra wifi isim ve sifreyi belirleyip kablolu ve kablosuz yayin yaparsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 17 Nisan 2015; 15:27:31 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.