Şimdi Ara

TP link TL-WR841HP router DESTEK VE DANIŞMA KONUSU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
2
Favori
11.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aoz1

Ozaman bu cihaza yonelmeyin repeater yapan bir cihaz alin :) tplink 860re olabilir :)

Teşekkürler...
  • TP-LINK TL-WR841HP cihazını 2015 ocak ayında aldım kullanıyorum gayet memnunum. işyerimdeki kablolu modemden kablo çekerek bu cihazı evime kurdum ancak sanırım şifresini biri kırdı interneti sömürüyor 5-6 günde adil kullanım kotası doluyor. bu cihazı yapılandırırken nasıl bir yol izlemeliyim şifre güvenliği yani kırılamaması açısından, ayrıca kablosoz bağlantı yapanları nasıl görebilirim.
  • WPS kapat ve WPA2-AES sifreleme kullan arayuz paswordunu degistir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sacit S kullanıcısına yanıt
    Bunlari yaparsan hic bsey yapamaz

• nasıl yapacağım, biraz bilgi verebilirmisiniz.
  • Wps acik olursa.modem.router.accest point.gibi cihazlarin wifi sifresi cok kolay kirilir
    Wps kapatmak gerekir
  • sacit S kullanıcısına yanıt
    kablolu alıp router modunda kullanıyorsanız şifreyi siz koyacaksınız wps kapatın wpa2 şifrede mesela Aa11Bc87f gibi olsun büyük harf küçük harf ve rakam yani kimse kıramaz
  • Sanırım yukarda ben farklı bişey yazdım arkadaşlar
  • ARKADASLAR YENİ YAZILIM GELMİŞ TL-WR841HP_V1.20_150519

http://www.tp-link.com.tr/support/download/?pcid=201&model=TL-WR841HP&version=V1
  • Arkadaşlar yeni yazılım ile cihaz biraz stabilleşti ve yazılımı attıgınızda cihaz oldugu ayarlar ile geri geliyor eskiden attıgnızda Resetlenmiş şekilde açılıyordu bircogumuz biliyor başka deneyin varsa görüşlerini bildirsin
  • Arkadaşlar ben de bu ürünü almayı düşünüyorum. Modemim oturma odasında. Oturma odasının yanında salon var ve salonun yanında, yatak odasında telefonum çok iyi çekmiyor.modem ( airties 206 v4) ile oturma odasının arası yaklaşık 8 metre ve arada iki duvar var.

Yatak odasına kablo çekme şansım yok. Modeme kablo çekebilirim yani modemin yanına koyabilirim cihazı..veya odaya kablo çekmeden çalışır mı bu cihaz ? Sonuç olarak eldeki verilere göre bu cihaz işime yarar mı? İkinci olarak kullanan arkadaşlar memnun mu ? Üçüncü olarak bu verilere göre başkaca tavsiye edeceğiniz ürün var mı?

Teşekkür ediyorum şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absorve -- 14 Temmuz 2015; 2:55:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aoz1

Arkadaşlar yeni yazılım ile cihaz biraz stabilleşti ve yazılımı attıgınızda cihaz oldugu ayarlar ile geri geliyor eskiden attıgnızda Resetlenmiş şekilde açılıyordu bircogumuz biliyor başka deneyin varsa görüşlerini bildirsin

TL-WR841HP_V1.20_150519, Bu yazilim donanim versiyonu V1.20 olan cihazlar icin cikmis ilk firmware'dir diyor sitede. Siz V1.00 bir cihaza mi kurdunuz bunu, yoksa cihaziniz V1.20 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razorc -- 14 Temmuz 2015; 11:43:33 >
  • absorve kullanıcısına yanıt
    Bir kac arkadasmin dedigne gore airties ile WDS yapilabiliyormus Ben hic denemedim ama baska bir yolu yok bu cihazi kullanacaksan

• razorc kullanıcısına yanıt
    Ben cihazi alali 10 ay oluyor daha gecenlerde cikdi bu fw yani 1.20v olmasi imkansiz benm cihazn V1 dir buyuk ihtimal suan evde deglim

• aoz1 kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabını anlamadım desem :) çok fazla vakıf değilim bu konulara.. Sizce bu alet işimi görür mü ? Modeme ethernet kablosu ile bu aleti bağlayıp , çekim gücünü arttırabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absorve -- 14 Temmuz 2015; 21:08:42 >
  • absorve kullanıcısına yanıt
    Modemin yanina korsan pek bir anlami yok ama isini gorur bu alet ayarlamada yardimci olurum sana PM atarsan modemden 1 duvar oteye koyabilirsin kablo cekmene gerek yok

• aoz1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum cevapların için O zaman kablo çekmeye gerek yoksa süper, alıyorum bu aleti.. Kurulum için yeniden rahatsız ederim İyi geceler..

• Arkadaşlar bende bu cihazdan aldım kurulumunu yaptım wifi olarak görünüyor bağlanıyor ancak evdeki modemle router cihazı arasındaki ethernet kablosunu çıkardığımda bağlantı gidiyor.
    Karşıda annemler oturuyor, interneti ortak kullanmak istiyoruz ama modem çok iyi çekmediği için bu routerden aldım. Şimdi bu Routeri karşı daireye koyup bağlantıyı kablosuz dağıtması için bir ayar mı yapmak gerekiyor, lütfen yardımcı olur musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hubifrit

Arkadaşlar bende bu cihazdan aldım kurulumunu yaptım wifi olarak görünüyor bağlanıyor ancak evdeki modemle router cihazı arasındaki ethernet kablosunu çıkardığımda bağlantı gidiyor.
    Karşıda annemler oturuyor, interneti ortak kullanmak istiyoruz ama modem çok iyi çekmediği için bu routerden aldım. Şimdi bu Routeri karşı daireye koyup bağlantıyı kablosuz dağıtması için bir ayar mı yapmak gerekiyor, lütfen yardımcı olur musunuz ?

Wds yapacaksınız
    Pc ye geçince yazarım
    Modem ip nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: yücel52

quote:

Orijinalden alıntı: Hubifrit

Arkadaşlar bende bu cihazdan aldım kurulumunu yaptım wifi olarak görünüyor bağlanıyor ancak evdeki modemle router cihazı arasındaki ethernet kablosunu çıkardığımda bağlantı gidiyor.

Wds yapacaksınız
    Pc ye geçince yazarım
    Modem ip nedir

Modem ip dediğiniz arayüze giriş ise bu: 192.168.0.1/
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.