Şimdi Ara

TP link TL-WR841HP router DESTEK VE DANIŞMA KONUSU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
2
Favori
11.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkür ederim kardeşim, 25mbit bağlantı hızım var, bu router ile ev içinde 25mbit e yakın bir hızda kopma yaşamadan kullanabilirim değil mi? Şu anda yaptığım testlerde ortalama 15-17mbit hızlara ulaşabiliyorum.
  • ultrahasan U kullanıcısına yanıt
    Benim evde 80 mbitlik internet var 79 mbit goruyorum telefondan ( s5 ).
  • Suan sizin için yaptım routerden 20 metre uzaklıktayım :)
     TP link TL-WR841HP router DESTEK VE DANIŞMA KONUSU
  • aoz1 kullanıcısına yanıt
    On numara o zaman :)
    sonuclar benim için gayet yeterli, teşekkür ederim kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostlar yan komşumda kablolu modemden ethernet kablosu evime çekilmis durumda. bu cihazı alirsam kurulumu nasil yapacam yardımcı olur musunuz?

• lazurat L kullanıcısına yanıt
    Aldğnda bana pm atarsan yardımcı olurum :)
  • lazurat L kullanıcısına yanıt
    kabloyu cihaza bağlıyacaksınız
    kolay kurulumdan ayarlar cok basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: yücel52

quote:

Orijinalden alıntı: ultrahasan

Router modemin yanında olacak, kablo ile bağlayacağım. Yapacağım şey şu olmalı değil mi? : uydunetin dağıtıcısından gelen ana ethernet kablosunu netmaster modeme bağlıyorum, modemden başka bir ethernet kablosu ile çıkış alıp router a bağlıyorum ve routerin yaydığı wifi ile internete bağlanıyorum. Ya da ana ethernet kablosunu direkt router a mı bağlamam gerekiyor?
    Bu arada yardımlarınız için teşekkür ederim.

Uydunetin wifiyi komple kapatirsin
    841 i alirsan
    Önce firmwareyi guncellersin
    Kurulum içinbir kablo uydunet modemden tp linkin wan portuna gidersin
    İkinci bir kablo ile de tp linkle pc yi baglarsin
    Tp link arayuze girip wan bolumune gelip dyamic ip yi secip detect yaparsin
    841 hp uydunet modemden wan portuna bir ip atar
    Daha sonra wifi isim ve sifreyi belirleyip kablolu ve kablosuz yayin yaparsin

wr841hp'yi aldım, ayarları da dediğiniz gibi yaptım. ilk gün herhangi bir sıkıntı yoktu hem kablolu hem kablosuz bağlanabildim internete ve kopma sorunu da çok büyük oranda azaldı. fakat ertesi gün modem ve router'ı tekrar açtığımda router üzerinden internete bir türlü bağlanamıyorum, modemde bir sıkıntı yok internete girebiliyorum, fakat router ile bağlanamıyorum, kablo ile de durum aynı. herşeyi yeni baştan kurdum ama sonuç değişmedi router ile internet yok. Sorun nerede bir türlü anlyamadım, dünden beri bununla uğraşıyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yücel52

quote:

Router modemin yanında olacak, kablo ile bağlayacağım. Yapacağım şey şu olmalı değil mi? : uydunetin dağıtıcısından gelen ana ethernet kablosunu netmaster modeme bağlıyorum, modemden başka bir ethernet kablosu ile çıkış alıp router a bağlıyorum ve routerin yaydığı wifi ile internete bağlanıyorum. Ya da ana ethernet kablosunu direkt router a mı bağlamam gerekiyor?
    Bu arada yardımlarınız için teşekkür ederim.

Uydunetin wifiyi komple kapatirsin
    841 i alirsan
    Önce firmwareyi guncellersin
    Kurulum içinbir kablo uydunet modemden tp linkin wan portuna gidersin
    İkinci bir kablo ile de tp linkle pc yi baglarsin
    Tp link arayuze girip wan bolumune gelip dyamic ip yi secip detect yaparsin
    841 hp uydunet modemden wan portuna bir ip atar
    Daha sonra wifi isim ve sifreyi belirleyip kablolu ve kablosuz yayin yaparsin

wr841hp'yi aldım, ayarları da dediğiniz gibi yaptım. ilk gün herhangi bir sıkıntı yoktu hem kablolu hem kablosuz bağlanabildim internete ve kopma sorunu da çok büyük oranda azaldı. fakat ertesi gün modem ve router'ı tekrar açtığımda router üzerinden internete bir türlü bağlanamıyorum, modemde bir sıkıntı yok internete girebiliyorum, fakat router ile bağlanamıyorum, kablo ile de durum aynı. herşeyi yeni baştan kurdum ama sonuç değişmedi router ile internet yok. Sorun nerede bir türlü anlyamadım, dünden beri bununla uğraşıyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Tp link arayuzde status bölümüne gelin wan ip görünüyormu kontrol edin

• yücel52 kullanıcısına yanıt
    Şu anda düzeldi tekrar, sanırım uydunet ile alakalı bir durumdu, ip de görünüyor hocam, teşekkür ederim.
  • quote:

Şu anda düzeldi tekrar, sanırım uydunet ile alakalı bir durumdu, ip de görünüyor hocam, teşekkür ederim.

Nasıl bari memnunmusunuz cihazdan

Vallahi kardeşim cihazi ilk kullanmaya başladığımda çok hoşuma gitti, benim sıkıntım kopma sorunuydu, o sorunu çözdüm. Yalnız en son düzeldi demiştim ama tekrar aynı sorunu yasiyorum su anda, burada başınızı yeterince agrittigim icin yazmadım. Tp-link musteri hizmetlerini aradım 8dk konustuk bazi ayarlari fln yeniden yaptik, en son routerin kablosuz agina bagli olmama rağmen arayuze erisemedigimi ogrenince cihaz sorunludur aldığınız yerden değiştirin dediler ben de kaldırdım.

• quote:

Vallahi kardeşim cihazi ilk kullanmaya başladığımda çok hoşuma gitti, benim sıkıntım kopma sorunuydu, o sorunu çözdüm. Yalnız en son düzeldi demiştim ama tekrar aynı sorunu yasiyorum su anda, burada başınızı yeterince agrittigim icin yazmadım. Tp-link musteri hizmetlerini aradım 8dk konustuk bazi ayarlari fln yeniden yaptik, en son routerin kablosuz agina bagli olmama rağmen arayuze erisemedigimi ogrenince cihaz sorunludur aldığınız yerden değiştirin dediler ben de kaldırdım.

Firmware guncelmi
    Bu arada kopma uydunet kaynaklimi onu netlestirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 18 Nisan 2015; 21:52:39 >
    Kurulumdan önce ilk iş yazılımı güncellediim. uydunet son birkaç gündür bu bölgede bir çalışma yapıyor bununla ilgili son günlerde zaman zaman sorunlar oldu ama asıl router alma sebebim interneti kablo ile kullanırken kopmalar olmazken (özellikle canlı yayın izlediğim zamanlarda) wifi ile sorun yaşamamdı. Ancak routeri kullanabildigim kısa süre içinde gayet mmemnundum. Bunun dışında uydunet kaynaklı bir sorun var mıdır bilmiyorum açıkçası.

• ultrahasan U kullanıcısına yanıt
    Wps ,dhcp ve security deki spi firewall i kapat gelen kabloyu wan portu yerine sariya (lan)tak birde oyle dene :) Ulkeyi japan sec :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoz1 -- 19 Nisan 2015; 4:08:38 >
  • Üstadlar merhaba
    Turkcell Superonline fiber internete Huawei HG253 modem ile kablosuz olarak bağlanıyorum. Ancak modeme uzak olan oda veya balkon gibi yerlerden ya çok az sinyal alıyorum ya da hiç alamıyorum.
    Çözüm
    http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=238&model=TL-WR841HP
    bu mudur? Yoksa
    http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=1247&model=RE200
    bu mudur?
    Ya da başka çözüm öneriniz var mıdır?
    Teşekkürler…

• maydin006 kullanıcısına yanıt
    balkon veya uzak olan odaya ethernet kablo cekme imkanınız varmı ?
  • aoz1 kullanıcısına yanıt
    Malesef yok Sayın aoz1.
    İlginize teşekkür ediyorum.
  • Ozaman bu cihaza yonelmeyin repeater yapan bir cihaz alin :) tplink 860re olabilir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: aoz1

Wps ,dhcp ve security deki spi firewall i kapat gelen kabloyu wan portu yerine sariya (lan)tak birde oyle dene :) Ulkeyi japan sec :)

Paketledim vallahi hocam, çok uğraştım olmayınca iade etmeye karar verdim, yardımlarınız için teşekkür ederim :))
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.