Şimdi Ara

TP link TL-WR841HP router DESTEK VE DANIŞMA KONUSU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
191
Cevap
2
Favori
11.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hubifrit

quote:

Orijinalden alıntı: yücel52

quote:

Arkadaşlar bende bu cihazdan aldım kurulumunu yaptım wifi olarak görünüyor bağlanıyor ancak evdeki modemle router cihazı arasındaki ethernet kablosunu çıkardığımda bağlantı gidiyor.
    Karşıda annemler oturuyor, interneti ortak kullanmak istiyoruz ama modem çok iyi çekmediği için bu routerden aldım. Şimdi bu Routeri karşı daireye koyup bağlantıyı kablosuz dağıtması için bir ayar mı yapmak gerekiyor, lütfen yardımcı olur musunuz ?

Wds yapacaksınız
    Pc ye geçince yazarım
    Modem ip nedir

Modem ip dediğiniz arayüze giriş ise bu: 192.168.0.1/

Kaynak modem ip yi sordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaşlar bende bu cihazdan aldım kurulumunu yaptım wifi olarak görünüyor bağlanıyor ancak evdeki modemle router cihazı arasındaki ethernet kablosunu çıkardığımda bağlantı gidiyor.
    Karşıda annemler oturuyor, interneti ortak kullanmak istiyoruz ama modem çok iyi çekmediği için bu routerden aldım. Şimdi bu Routeri karşı daireye koyup bağlantıyı kablosuz dağıtması için bir ayar mı yapmak gerekiyor, lütfen yardımcı olur musunuz ?

Arkadaşlar şimdilik sorunu hallettim gibi gözüküyor. Şuan bir sorun yok gayet iyi çalışıyor. Umarım daha sonra bir problem çıkmaz.

• Merhaba tplink 841hp ile 941nd ayni fiyata biri 2 anten ama hp digeri 3 antenli sizce hangisini almaliyim cevaplariniz icn simdiden tskler

• Aqhmet kullanıcısına yanıt
    tabiki 841 hp kardesım 2 anteni olabılır 1000 mw cıkıs gucune sahıp 941nd 200 mw :)
  • Merhaba. Abimde uydunet 25mb var. Benim ev karşı bina. Tp link menzil arttırıcı var. Abimde 22mb çeken internet bizde 9-12 cekiyor. Bu alet faydalı olur mu hem menzil hem hız için veya başka birşey mi önerirsiniz?

• Yok mu yardımcı olabilecek

• quote:

Orijinalden alıntı: orhen41

Merhaba. Abimde uydunet 25mb var. Benim ev karşı bina. Tp link menzil arttırıcı var. Abimde 22mb çeken internet bizde 9-12 cekiyor. Bu alet faydalı olur mu hem menzil hem hız için veya başka birşey mi önerirsiniz?

Elinizdeki tp linkin modeli nedir

• Modem netmaster. Menzil arttırıcı tp link wr850

• quote:

Modem netmaster. Menzil arttırıcı tp link wr850

Yine iyi hız almışsınız
    Farklı bir cihaz almanız çok şey değiştirmeyecek
    Repeaterde kayıp normal

• Repeater ı kablolu bağlasam ve benim evime de ap bağlasam hızı arttırabilir miyim? Buradaki bir diğer problemde netmaster ların kablosuz performansının kötü olması

• AP ve dış ortam ap işime yaramaz mı?

• quote:

Repeater ı kablolu bağlasam ve benim evime de ap bağlasam hızı arttırabilir miyim? Buradaki bir diğer problemde netmaster ların kablosuz performansının kötü olması

Kablo çekme şansı varsa kaybınız olmaz

• Mesafe olduğu için kablo çekme şansın yok

• quote:

Mesafe olduğu için kablo çekme şansın yok

mesafe ne kadar
  • Bende evde wifi çekme problemi sebebiyle cihazı aldım ancak açılmamış kutudan v1 çıktı.Birkaç sorum olacak, ana başlık bu oldugundan yeni başlık açmadım.

1-V1 ve V1.2 versiyonları arasında ne fark var.Yazılımsal donanımsal vs

2-Ürün 1000mw normal wifiden 4 kat fazla çekim mesafesine sahip, Normal wifi ile wr841hp sinyaline gun icerisinde 10 saat maruz kalmak arasında sağlık açısından bir fark varmıdır , Aynı odada uyumak gibi, Zaten wifi olan odada uyumayın deniliyor üzerine 1000mw ile aynı odada uyumak arasında fark varmıdır , alay etmeden ve ciddi cevap lütfen

3-Router üzerinde ince ayar olarak ne yapılır, Ben ethernet üzerinden modeme bağladım, ap isolation wireless settings kapatınca daha stabil yayın aldım, Sizin bildiğiniz ince ayarlar nedir

4-Wds özelliği ile hangi marka modemlere bağlantı yapılır, Yapılan ayar aynı access point gibi tekrarlayıcı şekilde yapmak mümkünmüdür.

•  TP link TL-WR841HP router DESTEK VE DANIŞMA KONUSU

Resimde görüldüğü gibi bir internet paylaştırma durumu var.
    Balkonda veya evin ortasında durabilir.
    Bu cihazla 3 daire de verim alabilir mi ?

Anten güçlendirsek fayda edermi

Veya nasıl bir çözüm yapabiliriz.

en alt daire sadece telefonla bağlanacak alıcısı telefon kadar olabiliyor malesef.

• CallOfTheWild kullanıcısına yanıt
    3 numaranın ınterneti kaliteli alması olanaksız
  • merhaba bu routerınızı kullanırum ınternetı aldıgım modem ve router aynı yerlerde olmasına ragmen surveye gırıp baktıgımda hem ceken ag sayısı azaldı hem de cekenlerın sınyal kalıtelerı eskıye gore yarı yarıya dusuk gorunuyor ve bu da net baglantı hızımı cok dusuruyor bu neden olmus olabılır wds yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ahmet_

Bende evde wifi çekme problemi sebebiyle cihazı aldım ancak açılmamış kutudan v1 çıktı.Birkaç sorum olacak, ana başlık bu oldugundan yeni başlık açmadım.

2-Ürün 1000mw normal wifiden 4 kat fazla çekim mesafesine sahip, Normal wifi ile wr841hp sinyaline gun icerisinde 10 saat maruz kalmak arasında sağlık açısından bir fark varmıdır , Aynı odada uyumak gibi, Zaten wifi olan odada uyumayın deniliyor üzerine 1000mw ile aynı odada uyumak arasında fark varmıdır , alay etmeden ve ciddi cevap lütfen

3-Router üzerinde ince ayar olarak ne yapılır, Ben ethernet üzerinden modeme bağladım, ap isolation wireless settings kapatınca daha stabil yayın aldım, Sizin bildiğiniz ince ayarlar nedir

4-Wds özelliği ile hangi marka modemlere bağlantı yapılır, Yapılan ayar aynı access point gibi tekrarlayıcı şekilde yapmak mümkünmüdür.

• quote:

quote:

Bende evde wifi çekme problemi sebebiyle cihazı aldım ancak açılmamış kutudan v1 çıktı.Birkaç sorum olacak, ana başlık bu oldugundan yeni başlık açmadım.

1-Çok aşırı bir fark yoktur ufak tefek oynamalar
    bi araştırın derim

2-Cihaz high power ürün
    10 saat az bir zaman değil
    100 mw standart bir modemi baz aldığınız zaman 10 tane modemle aynı odada yatmak mantıklı olmasa gerek
    gerçi aynı odada cep telefonu bulunduruyorsanız bunuda çok dert etmeye gerek yok sanırım

3-Ap isolation cihazı rahatlatır
    ağa bağlı başka ap varsa bu seçeneği seçerseniz cihaza bağlanamazsınız
    çok önemli değilse seçenek etkin olsun
    bunun dışında cihazı az kullanılan bir kanalda çalıştırmak
    ihtiyaç yoksa n bandını kapatmakta fayda edr

4-Eski marka tp linkk routerler fazla modem seçerdi
    841 de hiç denk gelmedim
    ama yinede bu her yayını tekrar edeceği anlamına gelmez
    tp link
    asus
    airties
    zyxelin bazı markalarında başarılı sonuç aldım
    841 hp üniversal repeater mantığından ziyade client+ap gibi çalışır

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.