Şimdi Ara

Tp Link TP_WA701ND Client Modu Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bu ürünü yeni aldım ama cilient modu ile internee bağlanamadım
    ilk önce 192.168.1.254 den giriş yaptım
    https://forum.donanimhaber.com/images/ImageThumbnail2.aspx?path=https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/828898/f45a4957-5d91-4fe3-81a1-df0ee3cff78e.PNG&size=6&border=1&bound=3
    sonra şöyle bi ekran çıktı
    next dedim sonra
    client modunu şectim ve tekrar next dedim
    sonra gelen ekrandan survey düğmesine bastım
    seçmek isteğim ağı yani ikinci ağı seçtim ve connect düğmesine bastım şöyle bi ekran çıktı
    ve tekrar next düğmesine bastım
    böyle bi ekran çıktı
    buranın ne olduğunu anlamadım yine next düğmesine bastım
    böyle bi ekran çıktı
    finish düğmesine bastım
    oldu sandım böyle bi ekran çıktı
    ama olmadı bilgisayar simgesini yanında böyle bi ünlem işareti var

arkadaşlar aca gidişatta bi yanlışlık varmı
    bu konuyu yapmak içinde bayağı bi uğraştım

• Öncelikle aldığın sinyal kalitesi 10db çok düşük. Sonra 5. resimde cihazın ip si 192.168.0.254 görünüyor. senin kullandığın modemin ip si kaçsa ona göre değiştirceksin misal modem 192.168.1.1 ise bu cihazın ip si 192.168.1.254 modem 192.168.2.1 ise bu cihaz 192.168.2.254 olucak. sonrasında sorun yaşamazsın
  • dediğin gibi ip adresini ap nin altında yazanı yadım yine olmadı bişey daha sorica ben bu cihazı hem ap yapıp hemde LAN bağlantısıyla bilgisaydan girebilirmiyim internete.
  • AP yaparak olmaz ama şöyle olur. Kablosuz alıp kablosuz aktarma yaparsın Universal Repeater yazar seceneklerde hem kablosuz kullanırsın istersende arkasındaki LAN girişindende kablolu interne alabilirsin.
  • zahmet olmazsa kısaca anlatırmısınız daha yeniyimde
    modein arkdasındaki ip adresi 198.168.0.254
  • Hangi modemi kullanıyosun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tp link td w8960n wifi sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Tp Link Vr2100 DSL Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Modem olarak bu access point modemin ne yani buna internet vereceğin modem
  • o okadar önemlimi?
    çünki modem arkdaşımın evinde şuan gidip ne olduğna bakamam
  • Anlattığım gibi şimdi elindeki tplink cihazı 192.168.0.254 ip var. senin kablosuz internet alacağın modem 192.168.1.1 ise bu tplink cihazınıda 192.168.1.254 yapıcaksın 2.1 se modem bunu 2.254 yapıcaksın.

Kuruluma gelirsek

Tplink i bilgisayara bağla ayar bölümüne gir 192.168.0.254 den sonra next yap oradan universal repeater seç next yap gelen bölümde survey var ona tıkla kablosuz internet alacagın isim i bul connect e tıkla daha sonra alttan wpa-psk şifreleme türünü seç ardından da şifre bölümüne kablosuz internet alacagın modemin şifresinin aynısını yaz next yap son olarakda karşına ip bölümü gelicek orayada başta söylediğim gibi 192.168.0.254 ip var onu modeme göre değiştiriyosun sonra next yapıyosun son olarakda reboot yapıcaksın cihaz kurulmuş olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GALAMOTH -- 15 Nisan 2013; 14:25:38 >
  • Yardımlarınız için teşekkür ederim denicem bunu inşallah olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.