Şimdi Ara

TP LİNK TR8961ND FİBER SORUNSALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Evimde tp link td-8961 nd modem var mahalleye artık fiber geldiği için fibere geçiş yaptık hala bağlantı sorunları yaşıyorumda bina vs için yanlız bu modem fiber interneti kaldırıyor mu. Nette araştırdım biraz da 25 mbite kada alabilirsin diye yazılıyor ama emin olamadım yardımcı olursanız çok makbule geçer

Eğerki fiberi desteklemiyor ise modem tavsiyeside verebilirseniz ortalama fiyatlı bir ürün minnettar olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omrtnckl -- 6 Nisan 2016; 15:55:25 >

• Bütçe nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maksimum 200 tl hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: omrtnckl

maksimum 200 tl hocam

Sorma yi unuttum eve gelen kablo cat5 veya cat6 mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omrtnckl kullanıcısına yanıt
    hattınızın alt yapısı vdsl mi ? vdsl ise ben tplinkin w9980 diye bir modeli var 3 antenli o cihazı aldım 220tl civarındaydı. 140m2 evim hemen hemen her odada full çekiyor memnunum tavsiye ederim.
  • omrtnckl kullanıcısına yanıt
    omrtnckl merhaba,

TD-W8961N Fiber alt yapıyı desteklememektedir. Ürünümüz sadece ADSL alt yapısında 24 mbps'e kadar olan hızlara kadar desteklemektedir.

VDSL alt yapısında kullanabileceğiniz ürünlerimiz; TD-W9970, TD-W9980, Archer VR200, Archer VR900
  • evin altyapıda vdsl2 var vodafone ile bağlantıyı yaptım. Bina santralinden gelen kabloyu sıkıntı var diye cat6 kabloyla değiştirttim elektrikçiye

@yüce52 Bina santralinden gelen kabloyu sıkıntı var diye cat6 kabloyla değiştirttim elektrikçiye

@eskikasaroysroys üstad teşekkür ederim bakıcam dediğin modeme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.