|
TP-Link Ürünleri A101.com.tr’de
-
-
ax55’i Türkiye’ye getirip uygun fiyattan ver, boşver a101i
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gecen hafta Deco X75 wifi6e aldim, bendeki 3 tane M9 plus ve 2 tane P7 den olusan sistemimde main router olarak kullanacaktim. Takmadan once denemek istedim kapsama alani oldukca genis, cok hosuma gitti ama aplikasyonda 'test internet speed' ozelligi iptal olmus.
'Test internet speed' ozelligi main router'a gelen internet hizini hesapladigi icin internet servis saglayicisinin verdigi interneti gormek acisindan cok onemli, bir baska onemi de evde yokken de evdeki evdeki internet hizini olcebiliyorsunuz. Ev otomasyonu icin olmazsa olmaz parametrelerden.
Bu ozelligi ben cok kullandigim icin X75 benim sistemi downgrade edecekti bu sebeple geri yolladim.
Tp Link'in yeni cihazlarina bu ozelligi tekrar koymasi benim gibi kullanicilar icin cok onemli. TP link'in internet forumlarinda da benim gibi son cikan Deco'lari alip geri yollayan cok kullanici var.
Not olarak dusmek istedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X