Şimdi Ara

TP-LINK VC220-G3u MODEM ANA KONU / HIZ SORUNLARI & YAZILIM GÜNCELLEMESİ GELDİ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
594
Cevap
17
Favori
89.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamdır o zaman

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emre7492 E kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç gelişme yok
    Babam öyle kullan ne olacak diyerek çok istekli değil dün kopma yaşadım sanırsam vede ping çok tutarsız oyunda en düşük den en yükseğe fırlama yapıyor anlık etkisi çok kötü yansıyor bugün hatalae 4k dün aynı saatlerde 2 k di geçen gün artıyor ofise gitmek için müsait değiliz sanırsam ileriki günlerde Size şeyi sormak istiyorum
    Müşteri hizmetleri ile konuşup eve yollanan ekip tek kişi gerçi hemen modem değişimini yaptı mı yoksa kendi çapında test fln denedi mi aynısını telefondaki temsilci sorun tespit etmeye çalıştimi derdimizi anlatinca kabul mu çekti
    Hiç morlsim yok..

• metehanQwe1 M kullanıcısına yanıt
    Babalar böyle kardeşim yapacak yok müşteri hizmetleri aradım ondan baktılar gerçekten bağlantı kopmuş telekom modemi olduğu için modem arayüzünde yaptığım tüm ayarlara müdahale edebiliyorlar sonra ben değişim istedim onlarda hemen randevu oluştular randevu yarın öğleden önceydi bende öyle diye evden ayrıldım sonra görüşmeden 2-3 saat sonra telefon geldi modem değişimi için gelmiştik evde misiniz diye sordular vallahi ben sizi yarına gelecek diye tüm planı ona göre ayarladım dedim oda abicim bazı randevular iptal olunca sizin randevu beri geldi dedi ben yarın şu saatlerde çalışıyorum sen o saatler arası evdeysen geleyim değiştirelim dedi bende memnuniyetle dedim sonra tek başına geldi hiç kendi cihazıyla test yapmadan kapalı kutudan modemi çıkartıp benim bilgileri girerek taktı eski modemi çalışırken ve altındaki seri numarasının resmini çekti en son 2 kez hız testi yaptı hayırlı olsun dedi gitti

Benim korkum telefondaki temsilcinin sorun bulamayıp randevu vermemesi şuan hatalar var ama sorun olarak sayarlar mi tam emin değilim
    İnşallah hallederiz ..

• metehanQwe1 M kullanıcısına yanıt
    Benim kanaatim müşteri hizmetleri arayın önce bir yoklayın bakalım olmadı telekom ofise gidersiniz

• Bu modemi kimlere veriyorlar?

Vdsl abonesi türünde modem satın alınarak abonelik başvurusunda mı?

• thelordof kullanıcısına yanıt
    Aynen vdsl abonelere veriliyor

Bu modem satın olarak mı kiralık olarak mı sunuyorlar?

• Modem her gün kendini 0mbit hıza düşürüyor, uçan tekme çekesim geliyor

Onu sormanız lazım değişiyor duruma göre

Sizin ki hangi türlü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben faturaya ek peşin taksitli 600e aldım 24 ay aylık 25₺ dışarıdan en adi modemi 800₺ye alabiliyordum

• O sonuna benzer bende yaşadım hergün aynı saatte İnternet kesiliyor modem yeniden başlıyordu modem zamanlayıcı açıkmış gibi sonra müşteri hizmetleri ile görüştüm modemi değiştirdik şuanda problem yok yalnız ilk 14gün değişim hakkın var bilesin ben öyle yaptım

• Modemin wifi kısmını kapatıp, router ile wifi sağlamayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz bir router var mı? Amaç stabil wifi bağlantısı. 2.4 veya 5 ghz fark etmez yeter ki stabil olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bana zte verilmişti, yağmurdan kaçtım doluya tutuldum, bu modem ile değişim yaptı telekom.

• Zte iyidir aslında onda ne problem yaşadınız ama işin enteresan tarafı ilk aldığın marka/model ne ise onunla değişim yapabilirim dedilerdi bana telekom bende eee stoğunuzda o an yoksa ben ne yapacağım dedim stok beklemek zorundasınız dediler

ZTE modem ile sorunum kapsaması leşti, bozuktu.

• Hmm evet YouTubeda bi karşılaştırma videosu vardı tplink vc220g3u en iyi performansı vermişti kapsamada

Modemi taahhüt yenilerken telekom müdürlüğünden taahhüte + 10 tl 24 ay olarak almıştım.

Bölgem yalnızca adsl destekliyordu, modemi bir sene boyunca adsl olarak kullandım.

O bir sene benim için hiç kolay değildi. Elimdeki diğer modemi kullansam hat kopmaları yaşıyor, bu modemi kullansam milyonları aşan clc hatalarıyla inanılmaz yavaş bir internet kullanıyordum.

Bu sene başında bölgeme vdsl geldi ve hatalar minimum düzeye indi. Artık modemle neredeyse hiçbir problemim kalmadı.

Merak eden olursa diye 4 gündür stabil bağlantı fotoğrafımı ekliyorum.

TP-LINK VC220-G3u MODEM ANA KONU / HIZ SORUNLARI & YAZILIM GÜNCELLEMESİ GELDİ

• Reaktans kullanıcısına yanıt
    Ben crc den dolayı modem değişimi yapmaya çalışıyorum 7 k hata normal mi bende de o civarlar ama çevremde hep 0 minimum seviyelerde modemden de çok şikayet olduğu için değişmek çok daha sağlıklı geliyor

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.