Şimdi Ara

Tp-Link WA5210G hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizlere birşey hakkında danışmak istiyorum ve daha iyi anlata bilmek için birkaç resimle anlatmaya çalıştım .Ben Tp Link W8901G modemi kullanıyorum ve kablolar çok hırpalandığı için yeniletmek istiyoruz (yaklaşık 5-6 sene oldu) aslında kafamda kabloların hepsini atıp kablosuz sistemi kurmak istiyorum ve bu cihazı gördüm Tp Link WA5210G özelliklerini felan araştırdım gayet uygun geldi bana sizlere sormak istediğim her odada kopmasız en iyi şekilde kablosuz sinyallerini ulaştırmak için neler gerekli ve TL-WA5210G cihaz hakkında başka bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim...
    şimdiden teşekkürler

Şimdiki sistem
    Yandan
    Önden

Düşündüğüm kablosuz sistem Tp Link-WA5210G

• kablosuz modem kurun ve access pointlerle kablosuz alanı genişletin. Cekemeyen yerler için gerekli olursa access point eklersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vzrkpr

kablosuz modem kurun ve access pointlerle kablosuz alanı genişletin. Cekemeyen yerler için gerekli olursa access point eklersiniz.

Tp-Link WA5210G bu alet 12dBi li bir anteni var açık alanda 15 km vaad ediyor bana kapalı alanda 25-50 m arası bir çekim yapmazmı.
  • 3. kata koyarsan herkes faydalanır sanırım. Ayarlarını yapmayı becerirsen bana da anlat :) Geçenlerde foruma yazdım ama kimse cevap vermedi. 3-4 gündür ayarlarını yapmaya çalışıyorum.
  • TP-LİNK TL WA5210G CİHAZINI REPEATER(TEKRARLAYICI) OLARAK KULLANMAK.

UNIVERSAL REPEATER (TEKRARLAYICI/GENİŞLETİCİ MODU)

http://www.fileserve.com/file/eVF3YA9 burdan indirip bakabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.