Şimdi Ara

TP-LINK Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TP-LINK Anten Almayı Düşünüyorum,komşudan internet çekicem ama 1 diş çekiyor ve arada 70 metre ve 5 duvar var 6 db TP-LINK alırsam karşı modeme takarsam sinyalde artma olur mu???

• Yardım PLS.....

• ARKADAŞIM O TP LİNK İLE BAGLANAMAZSIN ARADA 5 DUVAR VARSA SANA ONERİM GÜZEL 18 DBİ PANEL ALMAN VE ONU KOMŞUNUN MODEMİNE TAKMAN DAHA SONRA SENİN BAGLANACAN MODEMEDE ALACAN Bİ PANEL ANCA O ZAMAN BAGLANTI KURARSIN WRELESS KONUSUNDA HER TÜRLÜ BİLGİ VERİRİM BENİ ARASAN COZUMU ANLATIRIM 0546 433 33 59
  • 5 duvar varsa zor

1diş notebookun kendi wireless kartı mı çekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 23 Mart 2010; 15:20:53 >
  • evet laptopun kendi wirelessi çekiyor
  • LAPTOBUN KENDİ WİRELESSİ 1 DİŞ CEKİYORSA ALACAGIN HARİCİ BİR USB ADAPTOR 3 DİŞ CEKER BUNA GARANTİ VERİRİM KENDİMDE KULLANIYORUM LAPTOBUMDA
  • Ama ben bunu karşıdaki komşunun modemeine takıcam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TP-LINK TD854W wifi sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KARDEŞ ŞİMDİ KARŞIDAKİ MODEME NE TAKSAN FAYDA ETMEYECEK CÜNKÜ ARADA DUVAR VAR YAPACAN ŞEY KOMŞUNA RİCA EDECEN ONCE MODEMİ CAMIN KENERINA KOYACAK ANTENLERDE YUKARI VE SANA YÜZDE 30 EGİMLE CEVİRECEK VE ALACAGIN HARİCİ ADABTORLE YÜZDE YÜZ BAGLANTI KURACAKSIN CÜNKÜ LAPTOP BİR DİŞ CEKİYORSA HARİCİ MODEM RAHAT 3 DİŞ CEKECEKTİR İLLEDE KOMŞUNUN SİNYALİNİ GÜCLENDİRMEK İSTİYORSAN
    ONUN MODEMİNE YÖNLÜ BİR ANTEN KOYUP KENDİNE CEVİRMEN OLACAKTIR
  • Sağolun Arkadaşlar çok yardımcı oldunuz. :) :) :) :) :) :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.