Şimdi Ara

Tp Link Yüksel Güçlü Wireless USB Adaptör win8 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Ben yakın zamanlarda Tp-Link TL-WN8200ND modeli bir wifi sinyal güçlendirici aldım driver cd'ni yüklerken sistem hatası veriyor aşağıda ki resimde ki gibi kendi sitesinden indirdim direkt driver dosyları cıktı setup felan yok yardım edin lütfen.

• cestlavie codeys C kullanıcısına yanıt
    şurada en üstekini indirip denedinmi? :http://www.tp-link.com.tr/support/download/?model=TL-WN8200ND&version=V1#tbl_a
  • er36po kullanıcısına yanıt
    ilk onu denedim zaten ama dosyalar driverlerin yüklenmiş hali ben onları nereyee atıcam bilmiyom
    o rar dosyasının içinde sistemine uygun olan dosyayı direk c'nin içine at,birtanesinine program files'e at.
    örnek sistem win 8 64 bit ise 64 bit olan dosyayı atın.
    öyle de yaptım ama sistemi yine tanıımlamıyo
    senin sistem Tp-Link TL-WN8200ND görmüyormu?
    Evet görüyor ama driver yüklenmedikten sonra bi işe yaradığını söyleyemem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    dostum win8'te tp link driverini yüklemene gerek yok. zaten şuanda normal görünüyor.yanlız VAIO yazan donanım hatalı.
    bendede tp link var,ben win7 kulandığımda driveri yüklenmemiş sinyal gücü zayıf olurdu. ama win8'de drüveri yüklesemde yüklemesemde sinyal gücü hep güçlü oluyor,yani ekstıradan drivere gerek yok wim8'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er36po -- 15 Şubat 2014; 15:36:06 >
    VAIO yazan donanım yani bilgisayarımin hatalı gözükmesinin nedeni o Tp-link'den kaynaklanıyo onun driveri eksik oldugu için ama olayı Everese'nin driveri realtek'le çözdüm onu kullanıyorum sinyal gücü düşük evet ama 1 diş gözüken bağlantılara bağlanınca sinyalini arttırıyo yani hepsini arttırmıyo sadece ihtiyacı olanı, yinede allah razı olsun
  • Değerli Müşterilerimiz;

Aşağıda belirtilen link üzerinden driver probleminizi çözebilirsiniz.

Win 8 için Wireless Adaptör Driver

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • sorunu bi şekilde çözdümde ben bi sorum olacak ben şimdi o Tp-Link wireless adaptörünün arkasındaki antenlerin yerine bizim apartmanın üzerinde bulunan çanağın kablosunu bağlasam cihazda bi bozulma olurmu ya da daha fazla çekim alanına sahip olur muyum ?
    Değerli Müşterimiz;

Wireless Adaptör cihazına anteni bağladığınızda çalışmıycaktır. TP-LINK cihazı uyumlu değildir çanakla

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.