Bildirim
Tplink modeme baskasi mi giriyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: taylanss
arkadaslar tplink modem var internet surekli kopuyor ve yavas modem arayuzunden baktim asagida ki ss de isaretledigim seyi gordum, acaba modeme mi girmisler
Baktığın yer modemine bağlı olan istemcileri gösteren sayfa değil.. O çizdiğin de IPTV network'u.. :) Güncel havuz özeti gibi bi yer olacak, tam yerini hatırlamıyorum. Oraya bir bak.. -
wirelless diye kısıma bak oradaki seçeneklerdenbirinde gözükür... -
Değerli Müşterimiz ;
TTNET Kampanyalı veya Türk Telekom Lokum Kampanyası dahilinde almış olduğunuz TP-LINK marka modeminizin anlaşmalar gereği teknik destek ve teknik servis hizmetini (yazılım, donanım, garanti şartlarına) SENTİM BİLİŞİM vermektedir.Çağrı Merkezi 4440294 veya Mail adresi üzerinden ( modemdestek@sentim.com.tr ) irtibata geçip probleminizi açıklayıcı bir dilde bildirmenizi rica ederiz.
Saygılarımızla,
İyi günler dileriz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X