Şimdi Ara

Tplink MR-3020 Sorunsuz Çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Çok aRaştırdım ve sonunda beta bir firmware ile sorun giderildi sizinle de paylaşmak istedim.

Vodafone K3773 te sorunsuz çalışıyor

firmware yukleyin

https://hotfile.com/dl/183102332/bf5ca09/TL-MR3020_V1.00_120920_Beta.rar.html

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan487

Arkadaşlar Çok aRaştırdım ve sonunda beta bir firmware ile sorun giderildi sizinle de paylaşmak istedim.

Vodafone K3773 te sorunsuz çalışıyor

firmware yukleyin

https://hotfile.com/dl/183102332/bf5ca09/TL-MR3020_V1.00_120920_Beta.rar.html
    Bunu indirip denedim, işe yarıyor. Paylaşım için teşekkür ederim.
  • Bende bunu yükledim hatta Siteden UK seçip daha yeni BETA sürümünü bile yükledim çalışıyor. Başlarda sorun olmadı gibi ama sonralarda bir sorun olduğunu anladım. Bu sürümlerde bağlantı 5dk da bir kopuyor. Hatta sadece 3G modemde değil,
    kablolu interneti kablosuz yaparken bile bağlantı işkence oluyor. Denemek için Türkiye sitesindeki en son sürümü yükledim ve sorun ortadan kalktı fakat K3773 modem çalışmıyor bu yazılımla.

bağlantı kopmadan BETA sürümünü kullanmamızı sağlayabilecek ayada K3773 ( VODEM ) ile sorunsuz çalıştırma konusunda bir bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaremir

Bende bunu yükledim hatta Siteden UK seçip daha yeni BETA sürümünü bile yükledim çalışıyor. Başlarda sorun olmadı gibi ama sonralarda bir sorun olduğunu anladım. Bu sürümlerde bağlantı 5dk da bir kopuyor. Hatta sadece 3G modemde değil,
    kablolu interneti kablosuz yaparken bile bağlantı işkence oluyor. Denemek için Türkiye sitesindeki en son sürümü yükledim ve sorun ortadan kalktı fakat K3773 modem çalışmıyor bu yazılımla.

bağlantı kopmadan BETA sürümünü kullanmamızı sağlayabilecek ayada K3773 ( VODEM ) ile sorunsuz çalıştırma konusunda bir bilgisi olan var mı?

Sitesinden değil, direkt yukarıda arkadaşın verdiği linkteki beta firmware'i yükleyince sorun oluşmuyor. Ben saatlerce bağlanıyorum hiç kopma olmuyor.

• resmi sitesindeki son betayı kullanıyorum bir problem çıkmadı. 3g'nin bağlanma şeklini on demand(30 dk) olarak ayarlamıştım) ama aslında ülke-şirket ayarlamadan bile çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thomass -- 18 Temmuz 2013; 15:40:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.