Bildirim
TPS/FPS STEALTH GAME ÖNERISI
Rolson 62917 Bıçak Seti, 17 parça, plastik kutu : Amazon.com.tr: Oyuncak
https://www.amazon.com.tr/dp/B000WDXMZ0
geçen yıl paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
FPS olarak Dishonored.
TPS olarak Velvet Assassin, Splinter Cell serisi, Hitman serisi, Metal Gear Solid V Ground Zeroes. -
Ac serisiquote:
Orijinalden alıntı: Romulus
FPS olarak Dishonored.
TPS olarak Velvet Assassin, Splinter Cell serisi, Hitman serisi, Metal Gear Solid V Ground Zeroes. -
The Elder Scrolls 5 Skyrim.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-05471E679
Ac serisi
Alıntıları Göster -
Skyrim stealh mı ki?
(Dishonoredi bitirdim ac serisinin ilk 4 oyununu oynadım sıktı belki syndicate iyi olursa alırım) -
Skyrim'in türü rpg ister gizli ol ister bodoslama dal sana kalmış. Rpg diye oyna stealth oynarsan oyuna yazık edersin.
Onun dışında Thief serisi var. -
quote:
Orijinalden alıntı: tozuk
Skyrim stealh mı ki?
(Dishonoredi bitirdim ac serisinin ilk 4 oyununu oynadım sıktı belki syndicate iyi olursa alırım)
Skyrim'de karakterinizi nasıl şekillendirirseniz o şekilde olur. Gizlilik, kafa kafaya savaşma, uzaktan savaşma, büyücü vs.. İsterseniz bunları birleştirip kendi kafanıza göre de bir karakter oluşturabilirsiniz, size kalmış. -
quote:
Orijinalden alıntı: Software Fountain
Hitman
Edit: FPS olarak Alien Isolation oyna bu sefer olmuş bu oyun. Yaratık o kadar akıllı ki haritada koşmayı bırak yürüsen bile fark ediyor. Ben oyunu daha bitiremedim ama gerçekten zevkli bir oyun.
hacım bende max payne 3 tarzı tps oyun arıyorum hitmanı deniyim bari :) tşk -
Ben daha çok eski çağ arıyorum yada en azından eski çağ ok ve kılıç bıçak kullanabildiğin
(Thiefi oynuyorum şu an)
(Alien isolationa bakıcam dostum saol)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tozuk -- 4 Ağustos 2015; 14:06:42 > -
Shadow of Mordor da diyebiliriz.Gizli olmazsan 25 - 30 tane ork birden saldırıyorquote:
Ben daha çok eski çağ arıyorum yada en azından eski çağ ok ve kılıç bıçak kullanabildiğin
(Thiefi oynuyorum şu an)
(Alien isolationa bakıcam dostum saol) -
Peki bu tür oyunlara ne deniyor fps değil tps değil rpg değil peki ne -
Thief diyecektim ama zaten oynuyormuşsun.Metro olabilir tam gizlilik olmasa bile çoğu yerde kullanmak zorundasın.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-674C86621
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Stealth oyun istiyosan bence Sniper Elite oyna, güzel detaylar var oyunda. Bide benim hoşuma giden yanı, görevleri yaparken farklı yollar da mevcut önümüzde.quote:
Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni
Thief diyecektim ama zaten oynuyormuşsun.Metro olabilir tam gizlilik olmasa bile çoğu yerde kullanmak zorundasın.
Alıntıları Göster -
Eski çağda geçen Styx: Master of Shadows geldi aklıma oyunda bir goblini oynuyoruz, ok, kılıç kullanmak yok fakat farklı bir oyun gizlilik üzerine kurulu. -
quote:
Orijinalden alıntı: ictopbasli
The Elder Scrolls 5 Skyrim.
Peki skyrime şimdi başlasam bi sorun olur mu başlamalımıyım yoksa yeni bi oyun falan mı bekliyim (Witcher 3 v.b) -
quote:
Orijinalden alıntı: Romulus
Eski çağda geçen Styx: Master of Shadows geldi aklıma oyunda bir goblini oynuyoruz, ok, kılıç kullanmak yok fakat farklı bir oyun gizlilik üzerine kurulu.
Hocam tavsiye için saol ama videolarını izledim o daha çok strategy tarzı olmuş -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ictopbasli
The Elder Scrolls 5 Skyrim.
Peki skyrime şimdi başlasam bi sorun olur mu başlamalımıyım yoksa yeni bi oyun falan mı bekliyim (Witcher 3 v.b)
Bence her insan en azindan bir kere Skyrim'i oynamasi lazim. -
Peki stealth olan bi rpg varmı skyrim dışında mesela witcher fln -
Fallout 3 ve New Vegas da stealth tarzında oynanabilir. -
Oblivion. Morrowind'in mekaniklerini çözemedim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X