Şimdi Ara

[TPTS] Turkish Pirates (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
164
Cevap
0
Favori
7.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vitriolic

Ayakustu toplanan on kisi bu aksam buyuk kahramanlik ornegi gostererek muthis bir disiplin ve takim oyunu sergiledi. El Halluf haritasinda 14'e karsi 10 kisiyle yaptigimiz ilk macta sadece ileride scout olarak biraktigimiz 'hitman284' komutasindaki intihar tankimiz KV-3'u kaybettik. Sabirla dusmani bekleyip onlari savunmasiz olduklari vadinin derinliklerinde yakalayinca maglubiyet dusman icin kacinilmaz son oldu...

Kisitli zamana ragmen bizleri bir araya toplayip taktik ve strateji konusunda da sazi eline alan 'MerkavaV' in macta yokettigi dusman tanklari yerine organizasyon ve motivasyon becerisini konusmamiz lazim. Onsuz bu kadro "takim" olamazdi.

'T857' E-100 "yuruyen kale"siyle ölüm sacti. 3 dusman tanki yokederken neredeyse hic hasar almadan maci tamamladi.

'Spira' ve 'ozzturk' Jagdtiger'lariyla dusmana goz actirmadilar. Defansif pozisyonlarini koruyarak yaptiklari uzak mesafeli atislar hucum eden tanklarimizi cok rahatlatti.

'Tayox' IS3 tankiyla yine defansif oynadi, haritanin kuzeybatisindan yaptigimiz saldirida tepeden yaptigi atislarla rakibi yipratti ve macin sonunda defansa yardim ederek galibiyette pay sahibi oldu.

'ChiqaqoBuLLs' biz saldiridayken ortadan gelerek rakibin dikkatini dagitti. Tiger II'siyle govde gosterisi yapti.

'Tugay32' yine defansif oyunun basarili mimarlarindan biriydi. IS tankiyla rakibin base ataginda yardima gidenlerden biri de oydu.

'legendoyuncu' agir KV-3'uyle hic durmaksizin ileri cikti, Kuzeybati tepesinde rakibi yipratan etkendi.

'hitman284' kendisine verilen gorevi en iyi sekilde yerine getirdi. Hayatini, vadi ortasindan gelip takimi caresiz birakabilecek bir saldiriya karsi kesif gorevi uslenmeye adadi. O olmasaydi haritanin kuzeybati kanadindan yapilan saldiri fayda saglamayabilirdi.

Tum bu pozitif olgular esliginde oynayan ben de IS7 tankimla sadece takimimin basarisina ve yasanan anin keyfini cikarmaya odaklandim. Biz bir sonraki macta da ayni takim oyununu bu sefer 'camdede' ve 'Green_Wonder' in katilimlariyla sergileyince neticede degismedi. Tum high tier tanklara sahip Fransiz klani son macta bizi maglup etmis olsa da; karsilasmalardan dakikalar once biraraya gelip ustunkoru taktik konusan, birbirinin duracagi yeri belirleyip kenetleyerek netice almayi hedefleyen ve bunda da yuzde yuz basarili olan tum takim arkadaslarimi tebrik ediyorum.

bildigin maç özeti gibi olmuş dakikalarida yazaydın keşke

• Böyle anlattıgınızda insan özeniyor valla :)
    2 günlük oyuncuyum , siz bu kademelere ne kadar zamanda geldiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasicWarrior

Böyle anlattıgınızda insan özeniyor valla :)

3-4 ayda sıkı bir maç grafiği ile tier10 tanka ulaşabilirsin dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASEINIAI -- 20 Mart 2012; 11:39:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan42

quote:

Orijinalden alıntı: vitriolic

Mütevazılığına kurban olayım senin tek başına sol kanadı kim tuttu acaba 4-5 tanka karşı?

İlk maçlarımız olmasına rağmen oldukça zevkli ve koordineli oynadık ilerde çok daha iyi işler başaracağımızı şimdiden gösterdik.Kim bilir belki ilerde diğer Türk klanları ile birlikte Afrika'yı domine ederiz.

Kesinlikle vitriolic sol kanatta IS-7 tankı ile efsaneleşti. Eğer full tier 10 kadromuz ve koruyabileceğimiz kadar adam sayısıyla artylery oynatabilseydik 3. elemede yenildiğimiz fransızları dize getirebilirdik. O maçta da vitriolic yine sol kanatta tek başına 4-5 tier 10 tanka karşı uzun bir süre tek başına savaştı ki aklıma çanakkale savaşındaki hiçbir askerin savaştan sağ çıkmadığı 57. alayın olayı geldi

• kim olursan ol gel demişsin sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasicWarrior

Böyle anlattıgınızda insan özeniyor valla :)

Her ne kadar klan savaşları çok zevkli olsa da bu oyunun güzel tarafı aradaki tankları oynamak da zevkli oluyor. Bence acele etme, tankların zevkini çıkara çıkara oyna, taktikleri, haritaları öğren vs. Tier 10 tank lazım klan savaşları için ama bir o kadar da o tankı kullanmayı bilmek lazım. Yolda öğreniyor insan ama en kısa sürede tier 10 edineyim dersen o dersler biraz zayıf notla geçmiş oluyor.

Tier 5, tier 7, 8 ve 9 tanklarını oynamak genelde çok zevklidir, ayrıca oyun gerçek anlamda bu tanklarda, özellikle de tier 8 oynarken öğrenilir.
  • kaveden adam toplanacağında ben de yardım ederim. Naçizane full upgrade kv-3 var, yakında IS gelir, işte en azından cannon fodder oluruk. Oyun niki aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: borisgrey

kaveden adam toplanacağında ben de yardım ederim. Naçizane full upgrade kv-3 var, yakında IS gelir, işte en azından cannon fodder oluruk. Oyun niki aynı.

Yok aynı sistemle 2. bir çıkartma olmayacak. Bir sonraki çıkartmada full tier10 heavy, tier9 med, tier8 arty sayısına ulaşılmadıkça landing olmayacak. Dünkü olay bir istisnaydı yeni açılan batı afrika haritası için. Ben yine de teşekkür ederim.
  •  [TPTS] Turkish Pirates

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASEINIAI -- 23 Mart 2012; 0:15:05 >

• Beyler, 2 günde klana üye oyuncu sayımız 2 katına çıktı, üye artış performansı olarak doğru yolda ilerliyoruz. Çok yakın zamanda bu sayı daha da artacak. Kısa süreye kadar ts3 gibi veya başka bir sesli chat programı temin edip daha iyi organize olmamızı sağlayıp yavaş yavaş klan savaşlarına diğer Türk klanlarının müttefiki olarak müdahil olacağız.

Şimdilik klan kasası boş, fakat ileride durum farklı olacak.. Herşeyden önce ben başarı sağlayacağımız konusunda hepinize kesin bir şekilde güveniyorum. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var, daha yenileri de gelecek, tecrübe sahibi ve oyuna yeni başlayan arkadaşlarımız var, mümkün olduğunca tecrübeli arkadaşlarımız oyuna yeni başlayan arkadaşlarımızı müfrezelere davet ederek oyunu hızlı öğrenmelerine yardımcı olabilirse daha iyi olacaktır.

Sıkıntılarınız ve şikayetleriniz olursa bunları mutlaka dile getirin. Birşey yapacaksak hepimiz birlikte yapacağız ya da yapmayacağız.. Sonuçta klan hepimize ait ve herbirimiz tek tek klanı temsil etmiş oluyoruz.. Benim sizlere olan güvenim bu konuda tam.

• quote:

Orijinalden alıntı: MerkavaV

Beyler, 2 günde klana üye oyuncu sayımız 2 katına çıktı, üye artış performansı olarak doğru yolda ilerliyoruz. Çok yakın zamanda bu sayı daha da artacak. Kısa süreye kadar ts3 gibi veya başka bir sesli chat programı temin edip daha iyi organize olmamızı sağlayıp yavaş yavaş klan savaşlarına diğer Türk klanlarının müttefiki olarak müdahil olacağız.

Şimdilik klan kasası boş, fakat ileride durum farklı olacak.. Herşeyden önce ben başarı sağlayacağımız konusunda hepinize kesin bir şekilde güveniyorum. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var, daha yenileri de gelecek, tecrübe sahibi ve oyuna yeni başlayan arkadaşlarımız var, mümkün olduğunca tecrübeli arkadaşlarımız oyuna yeni başlayan arkadaşlarımızı müfrezelere davet ederek oyunu hızlı öğrenmelerine yardımcı olabilirse daha iyi olacaktır.

Sıkıntılarınız ve şikayetleriniz olursa bunları mutlaka dile getirin. Birşey yapacaksak hepimiz birlikte yapacağız ya da yapmayacağız.. Sonuçta klan hepimize ait ve herbirimiz tek tek klanı temsil etmiş oluyoruz.. Benim sizlere olan güvenim bu konuda tam.

birimiz hepimiz hepimiz altın toplamak için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husonman -- 22 Mart 2012; 1:56:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: husonman

birimiz hepimiz hepimiz altın toplamak için..

Sen TPTS üyesi misin? Nick adın nedir?
  • Arkadaşlar bugün itibariyle 50 kişi kullanıcılı TeamSpeak3 server almış bulunuyoruz. Bilgisayarlarınıza TeamSpeak3 programını kurunuz. Akşam gerekli konfigürasyonları tamamladıktan sonra giriş bilgilerini sizlerle paylaşacağım. İsterseniz bu hafta sonu paslanmamak ve sizleri zinde tutmak için afrikanın zayıf bir noktasına çıkartma yapabiliriz.
  • Haftasonu yaparsak iyi olur.Hem de fazla kişiye sahip oluruz...
  • klan savaşları hakkında nerden bilgi alabilirim.

Nasıl girilir.

Harita filan var galiba, o harita nasıl görülür

Toprak ne işe yara vs. gibi temel bilgilere ihtiyacım var.
  • Teamspeak server guzel oldu, rahatca birbirimizle haberlesebiliyoruz.

Yavuz klan savaslari haritasinihttp://worldoftanks.eu/uc/clanwars/maps/earth/reg_03/ adresinden gorebilirsin. Klan savaslarina katilmak icin once bir klana dahil olman gerekiyor dogal olarak. Toprak, sahip olan klana gold getiriyor.
  • Clan actions are blocked till 24.03.2012 23:14

Yerimi ayır reyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firesworn

Clan actions are blocked till 24.03.2012 23:14

Yerimi ayır reyiz.

Yerin hazır...
  • Bu alaydaki gibi tier limiti var mı klan savaşlarında puan olarak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi villager -- 23 Mart 2012; 0:32:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firesworn

Bu alaydaki gibi tier limiti var mı klan savaşlarında puan olarak ?

Yok istersen full tier 10'dan kurulu 150 puan değerinde 15 tank ile savaşa girebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.