Şimdi Ara

[TPTS] Turkish Pirates (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
7.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BATI AFRİKA CEPHESİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ÇOK ACİL YUKARIDAKİ TANKA SAHİP SAVAŞÇILAR ARANMAKTADIR.
  • Arkadaşlar buarada klanda 5 tane kadar 0 maçlı fake hesap tespit ettim, bu hesapları klandan çıkardım bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASEINIAI -- 28 Mart 2012; 13:42:42 >
  • Maltaya felan çıkarma yapsanıza. Eziq klanlar saldırıp duruyor. kolay lokma size
  • quote:

Orijinalden alıntı: UberJager

Maltaya felan çıkarma yapsanıza. Eziq klanlar saldırıp duruyor. kolay lokma size

Uber henüz biz de çok kolay lokmayız.

Top tier tank temini konusunda büyük sıkıntılarımız söz konusu şu an için, bu sıkıntıları burada yaptığım reklamlarla ve oyun içinden özel irtibatlarla gidermeye çalışıyorum. Halihazırda sonuçlanacak olan yabancı bir klan ile birleşme durumu var ama henüz netlik kazanmadı. Anlayacağın bizim baya bir zamana ihtiyacımız var... Umarım durum ileriye dönük olarak güzel olur. Biz de klan olarak SLTNS&RDR ittifakına destek olmaktan memnuniyet duyarız ama bunun için sanırım baya bir zamana ihtiyaç var.

Benim de aklımda Malta'ya çıkartma yapıp kuzeydeki düşmanlarınızı rahatsız etme isteğim var fakat üzülerek söylüyorum ki bunu gerçekleştirebilecek kadrodan şu an yoksunum, yoksa taktiktir, stratejidir, uygulamadır bunlar hiç sorun olmaz, girip kazanırız.

Kendimi çölde donanması imha olmuş Erwin Rommel gibi hissediyorum, sen iyi bilirsin bu hissi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASEINIAI -- 28 Mart 2012; 14:57:01 >

• SLTN&RDR&1453&TURK klanı şeklinde olcak.
    Bizim için yolun sonu görünüyor. Wası yok ettikten sonra afrikalardan ayrılmayı düşünüyoz. Klan hazinesi 46 000 altın oldu. 50 000 altın olunca bir yerlere saldıracaz. Büyük bir yerlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UberJager

SLTN&RDR&1453&TURK klanı şeklinde olcak.
    Bizim için yolun sonu görünüyor. Wası yok ettikten sonra afrikalardan ayrılmayı düşünüyoz. Klan hazinesi 46 000 altın oldu. 50 000 altın olunca bir yerlere saldıracaz. Büyük bir yerlere.

Anladım, inş. başarılı olursunuz. Bulunduğunuz yerden İtalya'nın manzarası hoş görünüyor.
  • özgür hayırlı olsun klan istersen alininde söylediği gibi maltaya çıkarma yapın owner maçında bize söylersen oradaki klan dostumuz topragı size bırakır ama detaylar için görüşelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: satosn

özgür hayırlı olsun klan istersen alininde söylediği gibi maltaya çıkarma yapın owner maçında bize söylersen oradaki klan dostumuz topragı size bırakır ama detaylar için görüşelim

Abi teşekkür ederim, sağolasın. Henüz yeterli kadro sayısına ulaşamadık, umarım izleyen günlerde bu süreci tamamlayabiliriz. Organizasyon için baya bir çaba sarfediyorum. Süreç tamamlanınca detaylar için görüşmeye gelirim.

Bu arada biz batı afrikadaki mountain pass haritalı western ghana toprağını mevcut gücümüzle daha ulaşılabilir görmüştük. İlk etapta malta ve kuzey afrikadaki çıkartma bölgeleri bizi hırpalar diye düşündük. Çünkü bu freeze olayı hakikaten büyük bir sıkıntı olacak bizim gibi genç bir klan için. Belki büyük bir hedef olacak ama 1.2 k günlük gold veren western ghana toprağını alabilirsek (bunu başarabileceğimizi düşünüyorum) tek toprağı elde tutmak ve 1-2 ay içinde palazlanıp sağlam bir müttefik olarak 4'lü türk ittifakınıza katılmak sanki daha doğru olacak gibi geliyor. Bu konuda sen nasıl düşünüyorsun? Olmazsa ayrıntıları değerlendirmek ve izlenecek yol konusunda bizi aydınlatman için müsait olduğun bir akşam mumble'a gelirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASEINIAI -- 30 Mart 2012; 13:22:01 >

• tamam
  • Klan tekrar aktiftir,

Klanı olmayıpta,

- müfreze isteyen,
    - tank seviyesini yükseltmek isteyen

ve de

- bilgi paylaşımı bulunmak isteyen

arkadaşlar beklenir, seviye önemli değildir, bir şekilde seviyesi yakın arkadaşlar birbirini bulur,

örnek, ben bu oyunu eğlencesine ve tank kasmak için oynuyorum, kastığım tankı sevmişsem garajda tutuyorum, başka bir beklentim yok.

Saygılar..
  • hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkentt

Klan tekrar aktiftir,

Klanı olmayıpta,

- müfreze isteyen,

ve de

arkadaşlar beklenir, seviye önemli değildir, bir şekilde seviyesi yakın arkadaşlar birbirini bulur,

örnek, ben bu oyunu eğlencesine ve tank kasmak için oynuyorum, kastığım tankı sevmişsem garajda tutuyorum, başka bir beklentim yok.

Saygılar..

Gunceldir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerkavaV

[TPTS] Turkish Pirates

başvurdum hocam ekle beni de

• başvurmak istiyorum kv1 var alacaksanız başvurayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkentt

Klan tekrar aktiftir,

Klanı olmayıpta,

- müfreze isteyen,

ve de

Saygılar..

Güncel..
  • TPTS akar bea

MrAwaken
  • Arkadaşlar yüksek tier tanklı online oyunculara ihtiyacımız var. Klan tagınız ve bir amacınız yoksa size klan tagı ve bir amaç sunabiliriz

@mczaga
    sağolasın kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASEINIAI -- 24 Temmuz 2012; 17:07:48 >
  • Kolay gelsin yöneticileri aklı selim insanların olduğu ender klanlardan birisi .
  • quote:

Arkadaşlar yüksek tier tanklı online oyunculara ihtiyacımız var. Klan tagınız ve bir amacınız yoksa size klan tagı ve bir amaç sunabiliriz

@mczaga
    sağolasın kardeşim

rdr den çıkarken veda etseydin bari merkava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OtonomAktor

quote:

Arkadaşlar yüksek tier tanklı online oyunculara ihtiyacımız var. Klan tagınız ve bir amacınız yoksa size klan tagı ve bir amaç sunabiliriz

@mczaga
    sağolasın kardeşim

rdr den çıkarken veda etseydin bari merkava.

RDR'de çok kısa süre bulundum ve elle tutulur bir faydam olmadı klana, bu sebeple veda gerektirecek bir özgeçmişim olduğunu düşünmemiştim. Gelişimdeki amaç Türkiye topraklarını savunmanızda size bireysel anlamda katkı sağlamaktı ama pek etkili olamadım, bulunduğum yerdeki internet bağlantı sorunum sürekli 300-600 ping arasında bir oyun atmosferi sunmaya başlamıştı bana. En son oynadığım klan maçını 450 ping ile bitirmiştim :)

Türkiye'yi yeniden alırsanız yardım için eğer kabul ederseniz yine gelirim veya güçlenirsek yönetim kurulu üyesi bulunduğum klanımla gelirim.

@OtonomAktor
    inş. kardeşim sağolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASEINIAI -- 24 Temmuz 2012; 20:21:42 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.