Şimdi Ara

[TPTS] Turkish Pirates (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
7.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MerkavaV

quote:

Orijinalden alıntı: OtonomAktor

quote:

Orijinalden alıntı: MerkavaV

Arkadaşlar yüksek tier tanklı online oyunculara ihtiyacımız var. Klan tagınız ve bir amacınız yoksa size klan tagı ve bir amaç sunabiliriz

@mczaga
    sağolasın kardeşim

rdr den çıkarken veda etseydin bari merkava.

RDR'de çok kısa süre bulundum ve elle tutulur bir faydam olmadı klana, bu sebeple veda gerektirecek bir özgeçmişim olduğunu düşünmemiştim. Gelişimdeki amaç Türkiye topraklarını savunmanızda size bireysel anlamda katkı sağlamaktı ama pek etkili olamadım, bulunduğum yerdeki internet bağlantı sorunum sürekli 300-600 ping arasında bir oyun atmosferi sunmaya başlamıştı bana. En son oynadığım klan maçını 450 ping ile bitirmiştim :)

Türkiye'yi yeniden alırsanız yardım için eğer kabul ederseniz yine gelirim veya güçlenirsek yönetim kurulu üyesi bulunduğum klanımla gelirim.

rdr nin her zaman en öncelikli amacı Türkiye olacaktır kardeş bu konuda şüphen olmasın bizde neden böyle habersiz çıktığını anlamadık biriyle bir sorun filan olduğunu düşündüm şahsen. neyse hayırlı olsun artık ne diyelim. klanınız yeniden kurulup güçlenmeye başlamış, inşallah kısa zamanda gelişimini de tamamlar. klan farketmez amaç ortak yapıyor zaten bizi, beraber Türkiye için savaşırız inşallah yakın zamanda tüm tpts klanına başarılar, selametle.

• clanımı seviyorum
  • Vaay agalar, güzel olmuş :)
  • Bende artık TPTS'deyim. Haberiniz olsun. T-54, IS-4 ile savaşlara katılabilirim.
  • Garyosen Baba clanında değilmiydin :)
  • Garyo her zaman sana ihtiyacımız olacaktır. Yarın CAMAROMAN48 de aramıza katılmış olacak. 2 günde 11 değerli top tier tanklı savaşçıyı klanımıza kazandırdık. Çok hızlı bir organizasyon sürecine girdik. Bu sefer amaçlara ulaşmak için ipi sıkı tutacağız Bu iş biraz futboldaki transfer piyasasına benziyor :) Bizim için her zaman bu oyunun eskileri ve duayenleri öndedir... Eski ve deneyimli oyuncularla oyuna yeni başlayan arkadaşlarımızı harmanlamamız bizim 2 kat hızla yol almamızı sağlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASEINIAI -- 26 Temmuz 2012; 9:45:11 >
  • ağalar savaşlar aynı saatte mi oluyor?
  • klan savaşları 1 günlüğüne bakıma alındı herhalde
  • Selamlar klan, Winterdemon ben oluyorum.
  • Başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinsdy -- 15 Ağustos 2012; 23:03:40 >
  • benim ilk clanım helal size. varlığını sürdürürse birgün geri döneceğim mutlaka.
  • @Merkavav inşallah iyi bir yere gelirsiniz Başarılar
  • Selamlar arkadaşlar..

@jake sully
    Her zaman bekleriz kardeşim. Hatta ben sana invite için ticket yolladım. Dilediğin zaman kabul edersin.

@Expheribal
    Teşekkür ederim kardeşim. Tüm Türk Klanlarına başarılar dilerim.
  • Ben klanları pek sevmiyorum ama umarım başarılı olursunuz. Yukarıda okudum, Polonyalılarla birleşme falan var demişsiniz ben Polonyalıları hiç sevmem, çoğu oyunda noobluk yaparlar KURWA KURWA diyip dururlar. World of Tanks'te durum nasıl bilmiyorum ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

Ben klanları pek sevmiyorum ama umarım başarılı olursunuz. Yukarıda okudum, Polonyalılarla birleşme falan var demişsiniz ben Polonyalıları hiç sevmem, çoğu oyunda noobluk yaparlar KURWA KURWA diyip dururlar. World of Tanks'te durum nasıl bilmiyorum ama.

Bi de siema siema var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

Ben klanları pek sevmiyorum ama umarım başarılı olursunuz. Yukarıda okudum, Polonyalılarla birleşme falan var demişsiniz ben Polonyalıları hiç sevmem, çoğu oyunda noobluk yaparlar KURWA KURWA diyip dururlar. World of Tanks'te durum nasıl bilmiyorum ama.

Polonya olayı baya bir eskiydi :) Sanırım 3-4 ay kadar önce. Uygulamaya geçilemedi.

Bugünlerde TPTS kurulduğundan beri 3. kez organize olmaya çalışıyor. Önceleri 2 kez başarısız olduk. Yeterli güç oluşturacak sayıya ulaşamadık. Yine öyleyiz fakat farklı olan durum klanda şu an itibariyle 96 kişi olması, hemen hemen klan savaşçılarının hepsi top tier tank kasıyor. Sadece 13 oyuncumuzda tier10 katmanlı tanklar mevcut. Bu sebeple şimdilik biz klan olarak daha çok eğlencesine bakıyoruz oyuna. Sistematik hareket eden bir klan düzeyinde değiliz henüz. Ama ileride top tier tanklı oyuncu sayımız artar biz de ona göre yeni bir oluşum içine gireriz.

Hayırlısı diyelim.

• bir akşam 1 er saat eğitim, ertesi akşam 1 saat company yaptır ve herkezi ts e alıştırıp zorunlu tutun, 8 9 gibi gelmeye alıştırınca landinglere başladığında sıkıntı çekmezsin adam bulmakta merkava.

Birde eğitim maçına çıkmak isterseniz benimle iletişime geç hacım oyun içinden akşam 8 9 arası landing başlamadan karşılıklı maç yapalım, çok yararlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaddet -- 3 Ağustos 2012; 15:21:11 >
  • Jaddet söylediğin şekilde bir düzen kurmaya çalışacağım. Ama gerçekten zor olacak :) Çünkü henüz TS3 server kullanmaya alışmadı arkadaşların büyük bir çoğunluğu. Sanırım zorunlu kullanımı artık şart koşmalıyız.

Uygun bir zamanında bu konudaki deneyimlerinden bilgi edinmek için görüşelim. Karşılıklı maç teklifin bizim için çok iyi olur. Klanda henüz takımca savaşmamış tier9 tank sahibi arkadaşlar bile var.
  • Tamam ben mumble bilgilerini sana pm den göndericem field commanderlerinide kap gel akşam konuşalım, zorunlu tutmak önemli alıştırmak gerekiyor insanları sesli iletişim programlarını kullanmaya ve akşam landing ve eğitime, taktik ve eğitim trainingimize gelin, bizde aynı desteği baba dan alıyoruz taktik vs., zorlaya zorlaya oluyor önce landing, sonra tur atlamaya başlıyorsun, birkaç final derken toprak geliyor,gidiyor. 1 2 aldım verdim derken bir bakmışsın 4 5 toprak 1 2 ally gidiyor öyle.
  • Olur. Söylediklerinde sonuna kadar haklısın. Umarım biz de bu konuda sizin gibi başarılı olur ve bir sistem üzere hareket edebilecek düzeye erişiriz. Bu konuda klandaki arkadaşlarıma güveniyorum.

Ayrıca bizim klan olarak çok mütevazi bir hedefimiz var, o hedefe ulaşmak için gereken başarı tek bir haritadan (MOUNTAIN PASS) geçiyor. Hedeflediğimiz toprak günlük 1.200 gold veren Western Ghana. Bu toprağı alabilmek sadece tek bir landingi (Lagunes Çıkartması) alabilmekten geçiyor. Hem landing haritası hem de 1.200 gold veren western ghana haritası aynı harita (mountain pass) olduğu için bu da ayrı bir avantaj. Harita dar geçitlere ve 3 ana geçiş yollarına sahip olduğu için dengeli ve eğlenceli taktikler uygulanabilir. Ben özellikle yeni ağır tier10 td'leri bu haritada elverişli olur diye düşündüm. Tabi bunların hepsi kritik edilebilecek taktiksel ayrıntılar. Fakat orta seviye bir klan için 1.200 gold uzun vadede doyurucu ve palazlandırıcı bir kaynak gibi görünüyor.

Bu arada halihazırda SLTNS olarak dahil olduğunuz bir birlik BABA TÜRK BİRLİĞİ mevcut ama birliğiniz açısından bir sıkıntı olmayacaksa bu toprak için (WESTERN GHANA) beraber de mücadele edebiliriz. Hem ne bileyim iyi olur alabilirsek. Bunlar tabi uzun konular ve sesli olarak konuşmak daha doğru olur. BABA'daki arkadaşlar bana kırgın mıdır bunu bilemiyorum ama SLTNS ile birlikte bu mütevazi toprak için bir güçbirliği denesek iyi olur diye düşünüyorum.

Not: Şu an bu 1.200 goldluk toprağı (Western Ghana) elinde tutan klan pek de ağım şahım bir klan değil. İmkansız gibi görünmeyen aksine aynı haritalarla 2 hamlede kolay yoldan ulaşılabilecek bir hedef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASEINIAI -- 6 Ağustos 2012; 16:35:42 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.