Şimdi Ara

[TPTS] Turkish Pirates (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
7.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu akşam saat 21.00 çıkartmasında Gbarpolu için rutin faaliyetlere başlıyoruz artık. Dün akşam elde ettiğimiz ilk ciddi tecrübeler tam kadro top tier tank çıkarabileceğimiz konusunda bizi cesaretlendirdi. Dün akşam çok az denilebilecek bir eksiğimiz vardı. ODV'nin 2. klanı bize karşı çok farklı bir taktik uyguladığı için biraz hazırlıksız yakalandık. Eminim bu akşam ağırlığımızı biraz daha arttırmış olacağız Mountain Pass haritasında.

Bu akşam 21.30 Gbarpolu çıkartmasında zamanı müsait olan tüm top tier tanklı arkadaşlarımızın savaşlara katılımına ihtiyacımız vardır.
  • Amatör bir klan oyuncusu olarak tam kadro çalışmalıyız bence, Özgür birde harita üstünde çizersen herkes tekrar sormaz, bende dahil :)
  • kardeş bugün iftara davetliyim. ama kalbim sizinle :)
  • Winter merak etme, bu haritayı (mountain pass) yutacağız. Ben en iyisi standart bir taktik hazırlayım, maç saatine yakın sizlerle paylaşırım uygulayacağımız taktiği -Bir de sen amatör bir klan oyuncusu değilsin, iyi bir oyuncusun, bir daha ben amatörüm deme sakın :)

Allah kabul etsin Anadolu.. ;)

ek
    Winter biliyorum ama sen iyi bir oyuncusun, istatistiklerin öyle söylüyor.. Sabırsızlık Türkün yapısında vardır, ben de öyleyim, çoğ random maçta bodoslama dalarım ve hemen de ölürüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASEINIAI -- 7 Ağustos 2012; 11:53:01 >
  • *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinteR -- 24 Eylül 2012; 11:50:50 >
  • Bu klan savaşlarının amacı nedir?
    Kimler girebilir?
    Getirisi- götürüsü ne olur?

Ben de KV-1S var şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bortecinenumu

Bu klan savaşlarının amacı nedir?
    Kimler girebilir?
    Getirisi- götürüsü ne olur?

Ben de KV-1S var şuan

Klan savaşları her ne kadar altın kazanmaya ve harita üzerinde otorite kurmaya yönelik olsa da birçok amacı vardır. Bazı klanlar bağlı bulundukları ülkelerinin toprağını elde tutmak ister, bazı klanlar altın için belirledikleri hedeflerine ulaşmak isterler vs. vs.

Klan savaşlarına girebilmek için herhangi bir teknoloji ağacında en son tier tanka ulaşmış olmak bir zorunluluktur. Oyunun ilk dönemlerinde böyle bir durum söz konusu değildi.. Fakat artık 2. yılını doldurmak üzere bu oyun, en kötü oyuncuların bile tier10 katmanlı tankları var artık.

Dolayısıyla KV-1S'i büyütüp T62A veya IS-7/IS-4 yapabilirsen sen de klan savaşlarında yer alabilirsin. Ben aktif bir oyuncuyum, oyun için yeterli zamanım var, hızlı bir şekilde top tier tank kasabilirim dersen seni klanımıza alabiliriz.

• Teamspeak ten konuşuyor musunuz?
  • selamlar başarılarınızın devamını dilerim , oyuncu alımı devam etmektemi acaba ? klana girebilmek icin neler gerekli teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uruk

selamlar başarılarınızın devamını dilerim , oyuncu alımı devam etmektemi acaba ? klana girebilmek icin neler gerekli teşekkürler...

Selamlar.. Teşekkürler..

Klan var oldukça oyuncu alımımız sınırsız olarak devam etmektedir. Klana girebilmek için tier9 heavy, medium tank olması zorunluluğumuz var. Bunun dışında eğer çok aktif bir oyuncuysanız ve oyuna haftada 4 gün ve daha fazla girebiliyorsanız tier5 tankınız da olsa sizi alabiliriz.

İhtiyacımız olan uzun vadede olsa bile daha çok oyunda online olabilen oyuncuları tercih ediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyPC

Teamspeak ten konuşuyor musunuz?

Klan maçlarında teamspeak kullanıyoruz (kullanmaya çalışıyoruz)
  • teşekkürler bilgiler icin tekrar başarılar diliyorum, en kısa zamanda sizinle iletişime gecip ts den konuşarak bilgi almak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crashkiller -- 9 Ağustos 2012; 18:44:49 >
  • quote:

teşekkürler bilgiler icin tekrar başarılar diliyorum, en kısa zamanda sizinle iletişime gecip ts den konuşarak bilgi almak isterim.

Rica ederim ne demek. Yardımcı oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASEINIAI -- 9 Ağustos 2012; 20:21:39 >
  •  [TPTS] Turkish Pirates
    Turkish Pirates SA (A Ordular Grubu) Klanımız Açılmıştır. Klana giriş için tier zorunluluğu yoktur. Aşağıdaki linki tıklayıp, online olup, join vermeniz yeterlidir.

http://worldoftanks.eu/community/clans/500011574-TPTSA/

[TPTS] Turkish Pirates
    Turkish Pirates Klanımıza top tier tanklı oyuncu alımımız devam etmektedir.

http://worldoftanks.eu/community/clans/500004088-TPTS/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASEINIAI -- 10 Ağustos 2012; 9:34:50 >

• 50 küsür oyuncumuz, field commanderlarımız,web masterlarımız,çevirmen diplomatlarımız, top tier 100 lerce tankımız, sürekli devam eden eğitim, landing progresslerimiz ve kuvvetli ağile bağlarımız ile bize kapılarını açan TPTS clanındaki dostlarımıza elimizden gelenin en iyisini vermek için geliyoruz.
  • İskele Alabanda... ) ) ) YELKENLER FORA ) ) ) Tam yol ileri...
  • _

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinteR -- 24 Eylül 2012; 11:48:57 >
  • bizde katkı saglamak icin küçük bir bölük ile çok yakında saflardaki yerimizi alıcaz
  • quote:

bizde katkı saglamak icin küçük bir bölük ile çok yakında saflardaki yerimizi alıcaz

Sizleri de bekliyoruz kardeşim. Savaş gemimizde herkese yer var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaddet

50 küsür oyuncumuz, field commanderlarımız,web masterlarımız,çevirmen diplomatlarımız, top tier 100 lerce tankımız, sürekli devam eden eğitim, landing progresslerimiz ve kuvvetli ağile bağlarımız ile bize kapılarını açan TPTS clanındaki dostlarımıza elimizden gelenin en iyisini vermek için geliyoruz.

Emeğe saygı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 11 Ağustos 2012; 2:18:36 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.