Şimdi Ara

[TPTS] Turkish Pirates (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
7.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Epic Manzaralar Kuşağı... MeteorBlitzkrieg...

[TPTS] Turkish Pirates

Türk Korsanları henüz 1 haftalık organizasyon sürecinde gerçekleştirdiği çıkartmalarda son 3 günde 2 kere finale kalarak savaş gemisini limana demir attırmaya çok yaklaşmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASEINIAI -- 15 Ağustos 2012; 2:20:47 >
  • Tebrik ederim.
  • tebrikler
  • Sağolun gardaşlar
  • Alımlarınız sadece tierlere göre mi yoksa online süresi yüksek olup tier 9'un altında olanlarıda alıyormusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaMeSsO

Alımlarınız sadece tierlere göre mi yoksa online süresi yüksek olup tier 9'un altında olanlarıda alıyormusunuz ?

Online süresi yüksek olan oyuncular her zaman öncelikli tercihimiz oluyor. Bunun dışında tier10 tank kasan arkadaşlar için tier sınırlaması olmayan TPTSA klanımız mevcuttur. Orada top tier tanklarınızı kasıp aktif savaş klanımız olan TPTS'ye geçiş yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerkavaV

Online süresi yüksek olan oyuncular her zaman öncelikli tercihimiz oluyor. Bunun dışında tier10 tank kasan arkadaşlar için tier sınırlaması olmayan TPTSA klanımız mevcuttur. Orada top tier tanklarınızı kasıp aktif savaş klanımız olan TPTS'ye geçiş yapabilirsiniz.

Hemen hergün düzenli olarak oyuna giriyorum şuanda KV 1-S'deyim hangisine başvurmamı önerirsin ?
  • quote:

quote:

Hemen hergün düzenli olarak oyuna giriyorum şuanda KV 1-S'deyim hangisine başvurmamı önerirsin ?

Tabiki TPTSA :) Bu arada savaş klanına geçmek tamamen sana ve oyundaki tank kasma hızına bağlı bir durum.

• quote:

Tabiki TPTSA :) Bu arada savaş klanına geçmek tamamen sana ve oyundaki tank kasma hızına bağlı bir durum.

TPTSA'ya başvuru gönderdim eğitim gibi aktiviteler yapılıyor mu daha yeniyimde ustalardan birşeyler kapmak iyi olur
  • quote:

quote:

TPTSA'ya başvuru gönderdim eğitim gibi aktiviteler yapılıyor mu daha yeniyimde ustalardan birşeyler kapmak iyi olur

TPTSA henüz yeni kurulan bir klanımız. Düzenli eğitimler henüz yapılmıyor, fakat arkadaş çevresi edinip müfrezelerle tanklarınızı daha hızlı kasabilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

TPTSA henüz yeni kurulan bir klanımız. Düzenli eğitimler henüz yapılmıyor, fakat arkadaş çevresi edinip müfrezelerle tanklarınızı daha hızlı kasabilirsiniz.

Tamamdır teşekkür ederim

• TPTSA daki arkadaşlar klan TS ine girerseniz akşamki traininglere katılırsınız, bu arada TPTS BOSNA ile birlikte alliance bölgesine giriş yapmıştır, bundan sonra konumlamalarımız sürecek ve alliance cephesinde yerimizi alıp direk toprak savaşlarına çıkıcaz, top tier tank ihtiyacımız giderek artmaktadır.Biliyorsunuz direk toprak savaşlarında patlayan tanklar belirli süreler kilitleniyor, dün akşam sadece 2 tankımızı kaybederek 15 - 2 tamamladık, fakat her daim bol bol tank lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bortecinenumu

Bu klan savaşlarının amacı nedir?
    Kimler girebilir?
    Getirisi- götürüsü ne olur?

Ben de KV-1S var şuan

Klan savaşları her ne kadar altın kazanmaya ve harita üzerinde otorite kurmaya yönelik olsa da birçok amacı vardır. Bazı klanlar bağlı bulundukları ülkelerinin toprağını elde tutmak ister, bazı klanlar altın için belirledikleri hedeflerine ulaşmak isterler vs. vs.

Klan savaşlarına girebilmek için herhangi bir teknoloji ağacında en son tier tanka ulaşmış olmak bir zorunluluktur. Oyunun ilk dönemlerinde böyle bir durum söz konusu değildi.. Fakat artık 2. yılını doldurmak üzere bu oyun, en kötü oyuncuların bile tier10 katmanlı tankları var artık.

Dolayısıyla KV-1S'i büyütüp T62A veya IS-7/IS-4 yapabilirsen sen de klan savaşlarında yer alabilirsin. Ben aktif bir oyuncuyum, oyun için yeterli zamanım var, hızlı bir şekilde top tier tank kasabilirim dersen seni klanımıza alabiliriz.

Teşekkürler.
    Şuan kv-1s var. gelişimleri tamam sayılır. bir üst seviyeye umarım bayramdan sonra geçerim
    şu ara zaman problemi var. Son seviyeye gelince inşallah memnuniyetle size katılırım.

• Son seviye tankınıza ulaşana kadar sizi TPTSA klanımıza alabiliriz. Join verebilirsiniz...
  • TPTSA ya başvurdum ne zaman eklerler ?
  • TPTS'e alım devam etmektedir,

Tier 10 : Heavy - TD - Medium
    Tier 8 : Spg

herhangi birinden en az bir tanesi garajında bulunan ayrıca Tier 9 tank kasıp Tier 10 ile Tier 8 seviye arty elde etmek isteyen arkadaşlarıda bekleriz,

Başvurmak isteyen arkadaşlar ------>http://worldoftanks.eu/community/clans/500004088-TPTS/#wot&mt_order_by=-date

veya

klan ana sayfasındaki başvuru kısmında --->http://turkishpirates.freeforums.org/ba-vurular-f33.html

• şuan chat banım olduğu için sizle yazışamıyorum ts ıp şifre özelden atarsanız sevinirim nickim AsiStyla63
  • Bozkent, MerkavaV ilgi alakanız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

Bozkent, MerkavaV ilgi alakanız için teşekkürler.

Ben teşekkürünü kabul etmiyorum :), Merkavavı bilemem, geçtiğimiz gece fark ettim şaşırdımda, böyle sessiz sedasız çıkmanı beklemiyordum, sağlık olsun, sana reel ve oyun yaşamında başaılar dilerim..
  • Arkadaşlar, sıradan bir oyuncuyum; iyi de sayılmam ama bir klana katılmak istiyorum. 1 seneden fazladır kendi kendime oynamama rağmen hiç klana girmedim. Beni alabilecek fazla hırslı olmayan bir klan tavsiye edebilir misiniz?
    Sevgiler,
    Eren
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.