Şimdi Ara

[TPTS] Turkish Pirates (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
7.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkish Pirates klanına acil olarak yüksek katmanlı tanklara sahip tercihen tier8 artylery sahibi pro savaşçılar aranmaktadır. Değerli WOTTürk oyuncuların dikkatine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASEINIAI -- 23 Mart 2012; 10:48:07 >
  • Win ratio gitti benim... Lanet olsun şu MM sistemine. M4 ne yapsın tier 7-8'lere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firesworn

Win ratio gitti benim... Lanet olsun şu MM sistemine. M4 ne yapsın tier 7-8'lere

Biz akşamları genelde müfreze atıyoruz 3'er kişilik gruplarla. Klana geldiğinde sen de bir 3 kişilik ekip oluşturup random savaşlara öyle girersin. Hem win ratio oranını yükseltir, hem de klan savaşları için ekip çalışmasına hazırlanmış olursun
  • Bende pireminyum yok reyiz :) Kart bulabilsem belki alabilirim.
  • quote:

Bende pireminyum yok reyiz :) Kart bulabilsem belki alabilirim.

Eskiden preminyum mu vardı gardaş Çelik çomakla saldırırdık düşmana Presi olan arkadaşlar kurar müfrezeyi öyle oynarsın sende..
  • Öyle olucağ mecbur. Bizim forumdan bi' kaç kişiyi toplayıp getirebilirim sanırım
  • quote:

Öyle olucağ mecbur. Bizim forumdan bi' kaç kişiyi toplayıp getirebilirim sanırım

Bu arada toplama dönemini bitirmek üzereyiz. Klan çip sayısı 2 indirme için yeterli seviyeyi geçti. Bu aşamadan sonra çok acil bir şekilde birden fazla son katmanlı tanklara sahip olan pro oyuncular ilk ve son tercihimiz olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerkavaV

quote:

Öyle olucağ mecbur. Bizim forumdan bi' kaç kişiyi toplayıp getirebilirim sanırım

Bu arada toplama dönemini bitirmek üzereyiz. Klan çip sayısı 2 indirme için yeterli seviyeyi geçti. Bu aşamadan sonra çok acil bir şekilde birden fazla son katmanlı tanklara sahip olan pro oyuncular ilk ve son tercihimiz olacak.

şu an amx-90 var bende yakında lorriane geçerim işe yararsa medium...
  • quote:

Orijinalden alıntı: husonman

quote:

Orijinalden alıntı: MerkavaV

quote:

şu an amx-90 var bende yakında lorriane geçerim işe yararsa medium...

batchat klan savaşlarında mutlaka ihtiyaç olacaktır bizim için..

• Arkadaşlar bir terslik söz konusu olmazsa büyük bir ihtimalle yabancı bir klan (polonya) ile birleşme durumumuz olacak ilerleyen günlerde. Dün akşam konunun ayrıntılarını karşı tarafın elçisi ile yarım yamalak türkçe ile teamspeak'de uzun uzun konuştuk.

Sonuç olarak TurkishPirates çatısı altında adamların commanderleri ve takım komutanları ile birlikte komple bize transfer olması konusunda karşı tarafı ikna ettim gibi. Durum neticelenirse içimizde 2 ayrı takım ağırlığı polonyalı oyunculardan kurulu olmak üzere yabancı lejyon olacak. Bugünlerde ise ilk kadromuzu tamamlamış durumdayız. Sanırım 1-2 haftaya kadar 3 ayrı takımla hepsi top tier tanklardan oluşmak üzere 1 yerli takımımız, 2 de yabancı lejyon takımımız mevcut olacak. Adamların benden istediği tek bir şey oldu o da "Turkish Pirates" isminin ileri vadede değiştirilmesi ya da yeni bir klan kurulup ortaklaşa bir international isim belirlenmesi. Bu konuda sanırım başarı sağlayabilirsek topluca ileride gerçekleşecek.

Klan savaşlarındaki ilk hedefimiz batı afrikadaki 1.2 k günlük gold getirisi olan western ghana toprağı. Lagunes çıkartması ile bu toprağa direk teğet olunabiliyor. Biz de burayı alana kadar mücadele edeceğiz. Tabiki bizim gibi genç bir klan için çok büyük bir zorluk bu hedef fakat polonyalılarla yapacağımız birleşme ile bunun üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Zaten batı afrikada yer alan klanlar çok dişli değil. Hepimizi iyi günlerin beklediğini belirterek sizlerden sabretmenizi istiyorum.

Herkese hayırlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASEINIAI -- 26 Mart 2012; 10:52:08 >

• Hayirlisi olsun. Guclenmek ve afrikada soz sahibi olmak icin mantikli bir hamle. Umarim dil, uyum vb. sorunlar yasanmaz ve iyi bir birliktelik olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriolic

Hayirlisi olsun. Guclenmek ve afrikada soz sahibi olmak icin mantikli bir hamle. Umarim dil, uyum vb. sorunlar yasanmaz ve iyi bir birliktelik olur.

Karşı tarafın elçisi türk asıllı bir romanyalı, dil konusunda bir sıkıntı olacağını pek düşünmüyorum. Daha önce bulunduğum klanda böyle bir düşüncem (yabancı lejyon) vardı ama hayata geçirememiştik. İnş. burada başarırız. Bu arada karşı taraf daha önce dağılmış olan büyük bir polon klanının oyuncuları.
  • enternasyonel isim olacaksa, misal 501st nasıl? darth vader'ın özel lejyonu :P vardır gerçi kesin kapmışlardır.. olmazsa artık karayip korsanları tadında bişeyler, akabinde karayiplere saldırı, oralarda palazlanıp inka altınlarını emdikten sonra evropa kıtasına dalmaca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: borisgrey

enternasyonel isim olacaksa, misal 501st nasıl? darth vader'ın özel lejyonu :P vardır gerçi kesin kapmışlardır.. olmazsa artık karayip korsanları tadında bişeyler, akabinde karayiplere saldırı, oralarda palazlanıp inka altınlarını emdikten sonra evropa kıtasına dalmaca.

501st güzel isim ama çok standart, zaten böyle bir klan var bildiğim kadarıyla oyunda, genelde international klanlar markavari isimler kullanıyor bu oyunda bu arada şu klanların adam bulundurma limitini 100 yerine 150-200 falan yapsalar müthiş olurdu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASEINIAI -- 26 Mart 2012; 12:41:09 >
  • 501st sultansın alt clanı
  • Star wars felan bilmem ama ben 501 deyince aklıma gelen

http://en.wikipedia.org/wiki/501st_heavy_tank_battalion_%28Germany%29
  • quote:

Orijinalden alıntı: UberJager

Star wars felan bilmem ama ben 501 deyince aklıma gelen

http://en.wikipedia.org/wiki/501st_heavy_tank_battalion_%28Germany%29

haci almanlarin 501st'i mantarmış, ahanda verdiğin linkten:

It fought and surrendered in Tunisia, reformed in September 1943, then fought on the Eastern front; destroyed, it reformed with Tiger IIs in July 1944, then mostly deactivated on 11 February 1945. Over its history, the battalion lost 120 tanks and destroyed 450 enemy vehicles[1] one of the lower ratios for a German heavy tank unit during World War II.

bi de teslim olmuşlar ba ba baa, o nedenle Vader's Fist çağrıştırması daha iyi. Her neyse zaten alınmış yapacak bişey yok. 501.5th mı acaba? :)

Neyse enternasyonal paralı askerler, aha şu filim neydi moruklar oynuyodu stalon arnold filan? Ya da kazaklı bişeyler olsun polonyalılar bayılır kazaklara :)

• Mantar veya değil, 501 th ikinci dünya savaşında el le tutulur gözle görülür has alman ağır tank taburudur. Oyunumuzda world of tank, Ayrıca biz o ismi sultan klanını altında eğitim taburu olarak registeri olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UberJager

Mantar veya değil, 501 th ikinci dünya savaşında el le tutulur gözle görülür has alman ağır tank taburudur. Oyunumuzda world of tank, Ayrıca biz o ismi sultan klanını altında eğitim taburu olarak registeri olduk.

pek has değilmiş işte fanatizme gerek yok, en kötüleri içindeymiş, belki de onun için ilk tigerları vermişlerdir. Sizin clana hayırlı olsun tabi, huyu benzemesin.
  • 501. Schwere Panzerabteilung benim bildiğim çok seçkin birliklerden oluşuyor bu tümen..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.