Şimdi Ara

Tr 2019, 95.'si olup ODTÜ işletme seçen adam (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
4.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt
    Ya birader mal mısın iq. Çevremde en az 10kişi sayarım sana sırf 1600tl veriyor diye ODTÜ yerine Bilkent'e giden
    Neye göre daha iyi onu da söyle bir bana bol keseden sallıyon git dersini çalış belki kazanırsın ikisinden birini ama zor bu kafayla xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nphexy

Neye göre daha iyi onu da söyle bir bana bol keseden sallıyon git dersini çalış belki kazanırsın ikisinden birini ama zor bu kafayla xd
    Bazı şeyler markadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Öncelikle ben ODTÜ'yü övmedim, en iyi okul yerine koymadım.
    Derece yapan herkesi 150 iq sanıyorsun galiba, kimlerin ne şekilde tercih yaptığına şahit oldum. O iyi sıralamalardaki herkes aynı bilinçte olmuyor.
    Üniversiteye gidince anlarsın kimlerin bilinçli tercih yapıp yapmadığını. Senin gibi kulaktan dolma bilgilere inanan takıntılı insan genelde yanlış bölüm veya okul tercihi yapıyorlar.
    Neyse, zaten cevap veriş biçiminden gereksiz birisi olduğunu anlamalıydım. Umarım buradaki arkadaşlar senin gibi insanları dinlemez de direkt okuyan veya mezun olmuş kişilere ulaşırlar.
    O yüzden Koç
  • quote:

O yüzden Koç
    Hayır tabii ki gtu'nde ceng

• Ben bu insanlari anlamiyorum iste. Iyi bir vakif okulunda krallar gibi okuyacagina ODTU yazarak cok idealist olduklarini dusunuyorlar ama Teknik Universiteler'de niye isletme okuyorlar bunu da anlamiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toyoda

Ben bu insanlari anlamiyorum iste. Iyi bir vakif okulunda krallar gibi okuyacagina ODTU yazarak cok idealist olduklarini dusunuyorlar ama Teknik Universiteler'de niye isletme okuyorlar bunu da anlamiyorum.
    Aman hocam dikkat et. mÖDTÜ'ye laf yok. beş yüz yıllık işletmesi var bu okulun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 8 Eylül 2020; 18:39:22 >
  • Tip yazmadigina sevindim.

• quote:

Orijinalden alıntı: milyarderdahi

Tip yazmadigina sevindim.
    Korona'dan sonra tıp yazan mi kaldı yea?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-297F58E54

Öncelikle ben ODTÜ'yü övmedim, en iyi okul yerine koymadım.
    Derece yapan herkesi 150 iq sanıyorsun galiba, kimlerin ne şekilde tercih yaptığına şahit oldum. O iyi sıralamalardaki herkes aynı bilinçte olmuyor.
    Üniversiteye gidince anlarsın kimlerin bilinçli tercih yapıp yapmadığını. Senin gibi kulaktan dolma bilgilere inanan takıntılı insan genelde yanlış bölüm veya okul tercihi yapıyorlar.
    Neyse, zaten cevap veriş biçiminden gereksiz birisi olduğunu anlamalıydım. Umarım buradaki arkadaşlar senin gibi insanları dinlemez de direkt okuyan veya mezun olmuş kişilere ulaşırlar.
    Gereksiz diyerek kırmış olsanız da bilgi ve tecrübelerinizi paylaştığıniz için teşekkürler.

Ben de zaten bu arkadaşın pek bilinçli olmadığını düşünmekteyim çünkü bu sıralama ile Bilkent seçilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 8 Eylül 2020; 18:46:33 >

YA ASŞÇKDKOASJDLSADLAS olm bi git akşam akşam
    Senin ciddi sorunların var, Allah yardımcın olsun.
    Sen üniversiteye yerleştin mi? Yerleştiysen nerede okuyorsun şu an çok merak ettim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-297F58E54

Senin ciddi sorunların var, Allah yardımcın olsun.
    İnançsız biri olsam da iyi dileklerin için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: askmeafavour

Sen üniversiteye yerleştin mi? Yerleştiysen nerede okuyorsun şu an çok merak ettim.
    Gtu"nde ceng.

ODTÜ ceng tutmadı mı
    Şimdi konularına baktım 2021 Tayfa falan diye konu açmışsın. Üniversiteli olmadığın nasıl da belli oluyor bir bilsen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

ODTÜ ceng tutmadı mı
    mODTU asosyal mühendis yetiştiriyor. Gtu'n ceng ise dünyanın Bill Gates deposu tabii bilkent'ten sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: askmeafavour

Şimdi konularına baktım 2021 Tayfa falan diye konu açmışsın. Üniversiteli olmadığın nasıl da belli oluyor bir bilsen

Seni hınzır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.