Şimdi Ara

TR de gragas ve mid sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mid oyuncusuyum TR serverında. Ne zaman gragas picklesem küfür ediyolar sizce gragas mid de uselessmi ve kaç build önerisi verebilirmisiniz ?

• Bende gragas mid oynuyorum, nasil bir skinti oluyor anlamadim. Karsima katarina falan geldiginde direk eritiyorum adamlari, honor yagmuruna tutuyolar oyun cikisi?
  • Kesinlikle useless değil ! Rabadonunu çık ve onlara patronun kim olduğunu göster evlat. Ayrıca şu sıralar morellonomicon gözümde çok op

Not : Yeni skin aldım
  • Alkolik ya. Mübah degil. O yuzdendir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • if you feedin im in !
  • midde oynuyamadıgım tek champ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence op. Kata geldimi zaten dalga geçiyorum durmadan taunt spamlayarak.

W sayesinde Tanky + Mana Regen + Op AutoAttack kabiliyeti kazanan bir champ Gragas.. Bence op
  • farm canavarı
  • Oyunu bilmeyenler der öyle merak etme sende onlara söv iyi oynuyorsan sorun yok
  • doğrusunu yapıyorlar öyle şarapçı günahkara kimsenin ihtiyacı yok gragasın carrylediği oyun caiz değildir benden söylemesi
  • dinsiz imansız hero alırsan öyle olur. al bir malphite karşı takım gelip bilerek feedliyecek seni.
  •  TR de gragas ve mid sıkıntısı
  • Bu arada belirtmeyi unutmuşum TR serverinde olduğundan dolayı bu tür olaylar gayet normal.

Top lane Irelia oynuyordum karşımda Jayce vardı Jungler Vi gank atınca Double aldım 15 HP civarı bir rakamla kurtuldum. Yaklaşık 3-4 dakika boyunca sövdüler. Junglerım yardım bile etmemiş olmasına rağmen alın terimle aldığım killer yüzünden küfür yemiş oldum ki bu umrumda bile değil ignorelayıp SS alın atın supporta gerisini support hallediyor.
  • gragasla henüz kaybetmedim trde

son maç bizim 1 nexus turret kalmışken adamların daha inh. turretleri duruyordu 5-6 defa geldiler defans yaptık sonra surr çektiler
  • neden biliyor musun kardeşim çünkü gragas içkici alkolik birisidir alkolde kafa yapar bu yüzdende skillerini tutturamayabilirsin diğer arkadaşlarımızda bundan korktuğu için senin bu heroyu almanı istemiyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.