Şimdi Ara

!!!TR'DE İLK!!! :: HIS HD 5870 İNCELEME FULL HD (1920X1200) :: (Crysis Warhead Eklendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
13.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2)i7 920 REII kart ile 1.45v mi 4.0 ghz açti genelde 1.1 ile açan kart
    3)H.O
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

1) 5870 + i7 920 nasıl 17k puan alıyor
    2)i7 920 REII kart ile 1.45v mi 4.0 ghz açti genelde 1.1 ile açan kart
    3)H.O

Hocam burda işlemcinin max overclock sınırları zorlanmadı.İşlemciye takılmak yerine ekran kartının genel performans değerlerine bakmanızı tavsiye ederim.İnceleme ekran kartı incelemesi.teşekkürler..
  • peki onu bunu bırak 3dmark vantage 17k puan nasıl aldı 5870 in 25000+ alması gerekmezmiydi
  • İnceleme fikir sahibi olmamı sağladı teşekkürler @signomis , eğer bu bellek miktarı bazı oyunlara limit yapiyorsa 5850 1gb olarak daha mantıklı olcak gibi duruyor. Özellikle min. fps takıntısı olanlarda, çünkü oyunlarda 30fps altına düştüğü anda sıkıntı yapıyor takılmalar oluyor anlık, max. 100fps alsın umrumda degil. Shift performansı yüksek bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

peki onu bunu bırak 3dmark vantage 17k puan nasıl aldı 5870 in 25000+ alması gerekmezmiydi

1-Eğer bu tartışmanın sonu Ati'mi Nvıdıa'mı olayına gelecekse baştan söyliyim hiç girmeyelim.Kim 25k alır dedi.Hadi şurda burda öyle söyleyenler varsa gidin pm yoluyla tartışın.Hiç fanatiklik olayına girmeyelim.İsterse 5k alsın benim için asıl olan oyundur.Herşeyi kabul ettim neden 25K almıyor? Şuanda test edilen sistemde İşletim sistemi ve ekran kartı drıverı beta buda bir etken olabilir..Teşekkürler..

Lütfen rica ediyorum..
  • yanlış anladın arkadaşım oyle demedim nsse ben görcemi gordüm
  • Değerler çözünürlüğe göre iyi gibi. Hayırlı olsun şimdiden
  • @signomis:
    || CORE I7 920 4.400 Mhz || ASUS Rampage II Extreme X58 || 3x2GB PATRIOT Extreme Performance Viper DDR3 1600 Mhz 8-8-8-24 ||
    || HIS HD 5870 || Seagate 2x500 GB Raid 0 || High Power Rock Solid 1200 Watt ||
    abi uzayamı gitçen bu sistemle çok para gitmiştir bu pc ye hani o parayı hakkeden bir oyun olsa ne güzel olcak ama yok
  • Eline sağlık testler için. Sistem de çok güzel iyi günlerde kullan. Test sonuçları için denebilecek tek şey 8XAA ve 1920x1200'e rağmen kart hep oynanabilirlik seviyesini korumuş. Far Cry2'de biraz düşüklük var gibi ama AA ve yüksek çözünürlüğü göz önüne alınca yine oynanabilirliği korumuş gibi. tabii belli de olmaz belki sürücü sorunudur. hala RC sürümleri bu sürücüler.
    Kart şimdilik çok pahalı piyasa için. En azından Fermi'yi beklemek lazım yeni kart almayı bekleyenler için; belki fiyatlar düşer ya da Nvidia çok daha güçlü bir kart üretir(bu ihtimal daha yüksek). Çok aceleniz yoksa bekleyin.
    Tekrar hayırlı olsun gıpta edilecek bir sistem olmuş.

• Teşekkürler.Farcry2'de bir sorun olduğu ortada tahminim driver kaynaklı..
  • inceleme için teşekkür ederim , güle güle kullanın .
  • Far Cry 2 sorunu ekran kartının belleğinin dolmasıyla alakalı bana göre. Testler de çok iyi, eline sağlık.
  • testler için eline sağlık, emek vermişsin

kart gerçektende güzelmiş,
    birde bazı sitelerde ''STALKER Call of Pripyat'' oyununu gördüm dx11 oyunu ama indirmedim sanırım rusça versiyonu var daha ,onuda test edersen süper olur
    o oyunda dx11 açılırmı bilemem ama açılırsa dx10 ve dx11 diye resmini koyarsın farkını görürüz
  • @NemesisR3

Hocam öyle bir oyun varsa indiririm incelemeye eklerim
  • hayirli olsun ekran kartiniz. bende bu cumartesi almiş oldum. daha dogrusu anca geldi novadan. bende bi vantage testi yaptim ram ve işlemci duz ayarlarinda sadece ekran kartinda kucuk bir oc var

bu arada fan acayip sesli çalışıyor. oc yapinca bi %700 yapiyim dedimde saç kurutma makinasi kadar sesli. korktum noluyo diye %40 geçince baya rahatsiz ediyor (eski kartim radeon 9600xt oldugu için hd4000 serisine gore seslimi degilmi yada gtx lere bişey diyemiycem. belki onlarda boyledir.)

!!!TR'DE İLK!!! :: HIS HD 5870 İNCELEME FULL HD (1920X1200) :: (Crysis Warhead Eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exxcrea -- 5 Ekim 2009; 22:27:52 >

• 4xxx serisinde fanı %40'a getirirseniz Sabiha Gökçen Havaalanı'nı evinizde yaşarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

4xxx serisinde fanı %40'a getirirseniz Sabiha Gökçen Havaalanı'nı evinizde yaşarsınız.

• bana da al
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: VaLoUr

Emeğine sağlık. O değerler vsync açık ikenmi yoksa kapalı ilkenmi alındı. Farcry 2 ve NFS Shift sonuçları pek etkileyici değil.

NFS Shift değerleri de bana çok iyi gibi geldi. Bu kart özellikle yüksek kalitede gücünü daha da fazla gösteriyor.

Not: GTX295 ve 4870x2'nin çok düşük frame değerleri yüzünden başka site aradım ancak işin ilginci orada da benzer frame değerleri vardı. Sanırım oyunun çift gpu ile bir sorunu var (ya da en azından bu testler yapılırken varmış).

http://www.xbitlabs.com/images/video/radeon-hd5870/diagrams/nfss.png

http://www.legitreviews.com/images/reviews/1080/nse_shift.jpg

NFS Shift'teki @signomis'in bazı görüntülerinde de işlemci sınırlayabilir. Buna göre değerlendirirsek doğru olacaktır; zira sınırladığında sonuçlar kartın sonuçları olmuyor.

Yüksek ayarlarda 5870'in farkı arttırdığı bazı testlerde bunun da etkisi var, dolayısıyla (ki zaten, öyle pek ek bir optimize olmadığını ve 5870 bellek bant genişliği değerini düşünürsek, 5870'i işlemci sınırlamadıkça bir 4890'a karşı çözünürlük-AA yükseldikçe başarım farkı artmalı mı yoksa tersine düşmeli mi, bu da var[AA konusunda bazı iddialardan bahsedildi gerçi. 5870'teki açıdan bağımsız AF geliştirmesi konusunuysa bilmiyorum ve zaten o "yüksek ayar" grubunda değil, her zaman açılması gereken bir şey). İşlemci sınırlaması ortadan kalkıyor, AA, AF, çözünürlük gibi ayarlar yeterince yükselince.

Shift'e SLI desteği 191.03 sürücüsüyle geliyor (tabii elle etkinleştirmek için de bir şeyler yapılabilir). Bu sürücüden eski bir sürüm kullanıldığından 295 285'in de önemli ölçüde gerisinde kalmış, 295 olamadığından.
    Aslında 191.03'ün iddia edilen diğer oyunlardaki tek-çift gpu başarım getirilerini düşünürsek, bunun da kullanıldığı bazı testler iyi olabilir. Aynı şekilde, güncel Radeon sürücüleri de çıktığında bunlarla tekrarlamak iyi olacaktır.

@signomis

Elinde Red Faction: Guerrilla var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 6 Ekim 2009; 3:05:49 >

• Herkese teşekkürler..

@vespasianus
    Oyunun konusu pek hoşuma gitmedi ama incelemeye eklemek için şuan temin ediyorum oyunu Yarın akşam birkaç oyun daha ekleyeceğim buda onlardan biri olabilir..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.