Şimdi Ara

!!!TR'DE İLK!!! :: HIS HD 5870 İNCELEME FULL HD (1920X1200) :: (Crysis Warhead Eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
13.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok güzel olmuş, ellerine sağlık ve yeni kartın da hayırlı olsun.

bu kartı neden bukadar uzun yaptılar merak ediyorum, her halde 5870x2 için aynı PCB yi kullanacaklar.
    kartın tam ölçülerini verebilirmisin signomis arkadaşım?

bunun dışında kartın başarımı bence harika ve 4870 değil 4890 da değil 4870x2 nin devamı bir kart.
    bu çok müthiş birşey kullanıcı ve performans açısından, özellikle de yakın zamanda daha da makul fiyata satılmaya başlayınca.
  • Daha ne olsun,canavar gibi oynatmış kart hepsini işte,hayırlı olsun yani kartınız.
  • kart performans olarak cok ii.....

bide arkadaslar size sunu soracagim...benim sistem

q9550 ( 4ghz oc )
    asus rampage formula ( cf destekliyor )
    ocz reaper 1066 4 gb dual kit
    750w thermaltake psu

bu siteme 2x 5870 almayi dusunuyorum...

aklima takilan ise tek 5870 alip sistemi su sekilde mi yapmaliyim

Core i7 920
    Asus rampage 2 extreme
    ddr3 2000 mhz bellek ( 6gb alirim sanirim )

2.topladigim sistemde daha cok fark eder mi performans acisindan? ( oyunlari 26'' lcd de oynuyorum 1920x1200 )

tesekkurler simdiden
  • Ellerinize sağlık testler gayet güzel hayırlı olsun kartınız ..
  • quote:

q9550 ( 4ghz oc )
    asus rampage formula ( cf destekliyor )
    ocz reaper 1066 4 gb dual kit
    750w thermaltake psu
    bu siteme 2x 5870 almayi dusunuyorum...
    aklima takilan ise tek 5870 alip sistemi su sekilde mi yapmaliyim
    Core i7 920
    Asus rampage 2 extreme
    ddr3 2000 mhz bellek ( 6gb alirim sanirim )

2.topladigim sistemde daha cok fark eder mi performans acisindan? ( oyunlari 26'' lcd de oynuyorum 1920x1200 )

Crossfire kullanacaksan kesinlikle i7920 @ 4gz. + Rampage II Extreme
    Arada dağlar kadar fark var. Bknz:
    http://www.guru3d.com/article/core-i7-multigpu-sli-crossfire-game-performance-review/19
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Güle güle kullan arkadaşım,herkesin gözü bu başlıkta olacak uzun bir süre
  • fullhd de uçmuş kart
  • süper bir inceleme eski emektar 3dmark 2001 i dahi eklemişsin ve garip geldi 2001 den 64 k 2003 den 84 k heralde 2001 direk vga ya odaklı ondan
  • Öncelikle kartınız hayırlı olsun. Pes'te ekran kartı ayarlarında FPS Limit tarzı bir seçenek var, onu kapatırsanız gerçek limitleri test edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Öncelikle kartınız hayırlı olsun. Pes'te ekran kartı ayarlarında FPS Limit tarzı bir seçenek var, onu kapatırsanız gerçek limitleri test edebilirsiniz.

Vsync hem CCC'den hemde Pes'in video ayar kısmından kapalı.Neden 60 fps'e kitlendi anlayamadım.Dediğiniz seçeneği gözardı etmiş olabilirim.Akşam tekrar bakıp testi güncellerim
  •  !!!TR'DE İLK!!! :: HIS HD 5870 İNCELEME FULL HD (1920X1200) :: (Crysis Warhead Eklendi)

Buradaki ekranda "use frame skipping" kısmı seçiliyse kapatmanız yeterli.
  • İnceleme için teşekkürler. Birde directx11 destekli oyunlar da piyasaya çıkmaya başlasa gerçekten iyi olacak. Kaliteyi o zaman rahatlıkla görebiliriz.
  • Güzel başarım vermiş 1080p ve AA olmasına rağmen.
  • kartınız hayırlı olsun.güle güle kullan.
    değerler gayet güzel bekleneni vermiş hemde full hd de
  • bu verilen değerler 1440*900 çözünürlükte kaç fps artış gösterir tahmini olarak arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 5 Ekim 2009; 15:29:38 >
  • erken almıssın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Nasıl yani? Tesselation istersen açamıyor musun dx11 sürücüleriyle? Win7 deneme sürümü yükleyip denese konu sahibi güzel olurdu.

daha dx11 çıkmadı win 8 bulsa bile sonuç değişmez. her kartta aynı grafiği görürsün sadece fps değişir.

hocam akrtın hayırlı olsun keşke crysis ve unreal testleride olsaydı ayrıca gta4
  • Hayırlı olsun :)
    Bu kartla sırtın yere gelmez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Nasıl yani? Tesselation istersen açamıyor musun dx11 sürücüleriyle? Win7 deneme sürümü yükleyip denese konu sahibi güzel olurdu.

Tesselation kafana göre açabileceğin birşey değil, oyunun ona göre yazılması gerekir.
  • o diilde gridi nasıl böyle sarımtırak sarımtrak oynayabiliyosun modlamanı tavsiye ederim renkler kendine geliyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.