Şimdi Ara

!!!TR'DE İLK!!! :: HIS HD 5870 İNCELEME FULL HD (1920X1200) :: (Crysis Warhead Eklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
13.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağol hocam. Aslında incelemeye eklemeden önce ben sana bir iki tane save gönderebilirim de eşit karşılaştırma için (tabii sadece safe house için mümkün olabilecek, sahne testi[safe house bölgelerinde ayara göre işlemci sınırlayabilir maalesef]. Gerisi için kayıt olanağı yok). Elimdeki gariban 285'e karşı o sevdiğim oyunda ne yapacağını merak ediyorum ve bir gün gökten para yağar da 5870 alabilecek durumum olursa, Red Faction 3 göz önünde bulunduracağım oyunlardan olacak.
    Rastgele ama çok sayıda görüntü de koyarsan ve yorumlarla (çatışma-patlama yokken genelde şu kadar kare aldım, gibi) desteklersen fikir verecektir (sürücüden 16x AF açarsın, AA'yı ise açarsan sadece oyundan açarsın. Oyun normalde AF açmıyor çünkü).

Bir de, şimdiden belirteyim: Oyun kafasına göre Dx9 veya Dx10 modunda açılabiliyor. Dx9 modunda açıldığını menüde ve öncesinde daha düşük olan kare/sn'den ve Sun Shafts - AO ayarlarının-efektlerinin kaybolmasından anlayabilirsin (ki testi Dx10 ve o iki ayar açıkken yapmak iyi olacaktır. Bir de özel inceleme niyetine, işlemcinin AA kapalıyken de sınırlamadığına emin olarak, AO'nun kare/sn'ye etkisini gözlemleyebilirsin. AO başarım geliştirmeleri Dx11 destekli oyunlarda mümkün olacak bildiğim kadarıyla, ama yine de belli olmaz). Birkaç kez deneyince Dx10 modu da denk geliyor.

Bu arada, 1920x1080 16:9 veya 1920x1200 16:10 - yüksek ayar testlerinde de, Radeon'un 1 GB belleğinin dolması ve istisnalar hariç dolmaya yaklaşması dahi mümkün değil(5870'te bildiğimiz kullanım değeri arttı derseniz, bilemem).
    Bir etki varsa, bildiğimiz anlamda dolmadan yetersiz kalıyor demektir. Böyle bir durumsa, 5870'teki bellek etkisi konusunu anlamayı ve buna dayalı tüketici tercihlerini oldukça zorlaştıracak demektir (tersine kolaylaştırması beklenebilirdi; ancak net-keskin gözlem olanağı olmayınca sorunlar çıkabilir).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 6 Ekim 2009; 3:29:09 >

• Hocam gta 4,assain's creed testleri yapma ihtimalin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

4xxx serisinde fanı %40'a getirirseniz Sabiha Gökçen Havaalanı'nı evinizde yaşarsınız.

Ben Cooler Master RC690 içinde %67'e kadar rahatsız olmadan kullanmıştım HD4850'i. %100 yapınca hakkaten elektrik süpürgesi gibi çalışıyordu o ayrı .

Kartınız hayırlı olsun inşallah ilk HD5850 incelemesini de görürüz.

• assain's creed testini akşam ekleyeceğim
  • Kartın hayırlı olsun öncellikle.Sonuçlar çok güzel görünüyor güle güle kullan.
    Benimde diğer arkadaşlar gibi en çok merak ettiğimiz konu craysis testleri.Umarım kısa zamanda yapma imkanın olur zira sırf bu oyun için ekran kartını değiştirecek insanlar tanıyorum etrafımda.Elbette performans olunca işin içinde crysis değerleri her daim gözönünde bulunduruluyor.
    Çalışmalarında kolaylıklar dilerim..
  • kartın güzel olduğu bir gerçek ama bence biraz erken.
  • vatana ve millete hayırlı olsun saglam sistem saglam para
  • Yeni ekran kartın hayırlı olsun.Çok güzel bir sistemin var GTA 4 , crysis testlerini bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

Kartın hayırlı olsun öncellikle.Sonuçlar çok güzel görünüyor güle güle kullan.
    Benimde diğer arkadaşlar gibi en çok merak ettiğimiz konu craysis testleri.Umarım kısa zamanda yapma imkanın olur zira sırf bu oyun için ekran kartını değiştirecek insanlar tanıyorum etrafımda.Elbette performans olunca işin içinde crysis değerleri her daim gözönünde bulunduruluyor.
    Çalışmalarında kolaylıklar dilerim..

• Teşekkürler arkadaşlar..

Crysis Warhead ilk sayfaya eklenmiştir
  • çok değerli çalışma gerçekten büyük emek var üst konuda olabilir...

2.karta crosfire için para yetmedi sanırım yollimmi 1tane sana

ahmetcim
  • Bence değerler güzel. O çözünürlükte 4xaa ile çok rahat oynanır. 8x bana biraz fantazi gibi geliyor.
  • warhead ortalama 25 fps lerde..canımı sıktı şimdi bu sonuçlar.
  • @ el_nino_09

Canınızı sıkmasın çözünürlük ve video ayarlarına bakarsanız anlarsınız

@Valla yollarsan crossfire testlerinde yaparım Burhan
  • hocam aynı olan birkaç kareden 1280 1024 çözünürlükte ss almanız mümkünmü acaba?farkı görmek istiyorum.ve birde 4xAA nın üzerine yani 8xAA neden yapmadınız oynanabilirlik çok mu düşüyordu?tekrardan teşekkürler emeğiniz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

4xxx serisinde fanı %40'a getirirseniz Sabiha Gökçen Havaalanı'nı evinizde yaşarsınız.

hocam safiye soyman havaalanı değilmiydi

Şaka bi yana kart driver güncellemesi ile yerine iyice oturacak gibi duruyor.Hayırlı olsun tekrar.Bi de windows 7 de dvb drean alt dvb ve prog dvb yi nasıl çalıştırabildiniz merak ettim.
  • @cem77
    hocam safiye soyman havaalanı değilmiydi

Şaka bi yana kart driver güncellemesi ile yerine iyice oturacak gibi duruyor.Hayırlı olsun tekrar.Bi de windows 7 de dvb drean alt dvb ve prog dvb yi nasıl çalıştırabildiniz merak ettim.

Son driverleri kurdum ekstradan birşey yapmadım.Zaten vista driverları ile çalışıyor programlar.

@el_nino_09
    Hocam buakşam eklemeye çalışırım..
  • hocam kartınız hayırlı olsun.

crysis testini yaparken bellek yetersizliği gibi durumla karşılaştınız mı?bana göre fps biraz düşük gibi geldide.riva tunerden kontrol edebilirmisiniz?

bide 1280*1024 8xaa da test yapabilirmisiniz?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

hocam kartınız hayırlı olsun.

crysis testini yaparken bellek yetersizliği gibi durumla karşılaştınız mı?bana göre fps biraz düşük gibi geldide.riva tunerden kontrol edebilirmisiniz?

bide 1280*1024 8xaa da test yapabilirmisiniz?

teşekkürler

Crysis'de ki testde çözünürlük ve video ayarları max. seviyede.Çözünürlüğü düşürüp tekrar test eder eklerim

Bellek yetersizliği konusunda zannetmiyorum ama riva'dan bakarım..
  • Abi Neden Düşük Geldi Bu Warhead Testleri. Bence Kart Çok İyi İş Çıkarmış. O Çözünürlükte O Ayarlarda Gayet İyi Bir Oynanabilirlik Çıkarmış. Emeğine Sağlık Dostum Hayırlı Olsun Kartın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.