Hayatınızda hiç karşılıksız insanlara yardım etmediniz mi hocam ? "İyilik yap denize at demiş" , maksat sadece insanlara yardımcı olmak Saygılar , sağlıklı günler |
Tr'de ilk ve tek Ücretsiz Delid Sayfası / 1700 Soket Eklendi 27.03.2023 Günceldir (15. sayfa)
-
-
Hocam yapılan işlemden ücret talep etmiyorum ücrette kabul etmiyorum zaten ama kargoyla işlemci alma olayına sıcak bakmıyorum . İşlemci sahibinin yanımda olması ve yapılan işlemi görmesi daha mantıklı geliyor bana . O yüzden kargoyla malesef yapamıyorum ama 2. el bölümünde ücret karşılığı kargoyla yapan var heralde oraya bakın isterseniz .
-
hocam sizide ekledim sıraya mekanlar açılsın sizede yardımcı olacağım sıra biraz çok beklerseniz yardımcı olurum ama
-
quote:
Orijinalden alıntı: WarSawyapılan işlemden herhangi bir ücret almıyormusunuz kullanılan malzemeler ayırdığınız zaman böyle birşeyi tamamen ücretsiz yapıyorsanız niçin yapıyorsunuz ben orasını anlayamadım aşırımı yalnızsınız doktor son şukadar vaktin kaldı falanmı dedi full sevap falanmı kazanıp gideyim diyorsun cidden altında art niyet aranacak kadar iyilik dolu bir yaklaşım geldi
Adam zengin elinde kit da var bilgide. sıvı metallerde bedavaya hediye gelmiş, hayrına yapıyor daha ne istiyorsunuz anlamadım gitti.
-
Tunc hocam beni de siraya eklersen sevinirim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi ne demek hemen :) ayıpsın -
Arkadaşlar martta kısıtlamalar bitiyo delidler yapılacaktır herkesin
Arkadaşlar 2 gündür delid yapma işlemlerine tekrar başladım 4 kişinin işlemi tamamlandı.
kadiköy civarına yakın olanlar iletişime geçerse yarın bir kaç arkadaşa daha yardımcı olmak isterim .
-
Keşke İstanbul'da olsaydım elimde 4770k işlemci var. Artık ısılar artmaya başladı içindeki macunun olduğu anlaşılıyor. 80 derecelere kadar çıktı 4.2 GHz de.
Hocam 9700k işlemciye delid yapsak kaç derece düşüş olur sizce ? -
quote:
Orijinalden alıntı: nothingtodeclarehocam sizide ekledim sıraya mekanlar açılsın sizede yardımcı olacağım sıra biraz çok beklerseniz yardımcı olurum ama
Mekanların açılacağı müjdesini aldık sonunda, müsait zamanınız olur mu acaba?
-
Evet hocam haftaya hazırız baya bir arkadaş bekliyor seri seri hemen bitiririz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam askerdeydim yeni eve geldim ne zaman delid yapabiliriz benim işlemciye i7 8700k
müsait olan varsa gün içinde delid işlemi yapabilirim .
-
-
Ellerine sağlık ilgıin ve alakan için cok teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne demek hocam güle güle kullanın -17 derece hayırlı olsun
Konuyu imrenerek okuyorum ama istanbulda değilim.
Sizce 10700k yi delid yapmaya ya da direct die kullanmay değer mi?
5,1 ghz 1,3v ile max 73 derede aida 64 fpu da
İstanbulda bir arkadaşınız varsa ona verin isterseniz hocam oda gelsin halledelim hemen
Takdir ederseniz para karşılığı yapmadığım için kargoyla almayı tercih etmiyorum , birde kargoyu kovalaması gelmesi gitmesi uzun iş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X