Şimdi Ara

Tr'de ilk ve tek Ücretsiz Delid Sayfası / 1700 Soket Eklendi 27.03.2023 Günceldir (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
28
Favori
24.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatınızda hiç karşılıksız insanlara yardım etmediniz mi hocam ?

"İyilik yap denize at demiş" , maksat sadece insanlara yardımcı olmak

Saygılar , sağlıklı günler

• S.T.A.L.K.E.R. kullanıcısına yanıt

Hocam yapılan işlemden ücret talep etmiyorum ücrette kabul etmiyorum zaten ama kargoyla işlemci alma olayına sıcak bakmıyorum . İşlemci sahibinin yanımda olması ve yapılan işlemi görmesi daha mantıklı geliyor bana . O yüzden kargoyla malesef yapamıyorum ama 2. el bölümünde ücret karşılığı kargoyla yapan var heralde oraya bakın isterseniz .

• MuBuTu's M kullanıcısına yanıt

hocam sizide ekledim sıraya mekanlar açılsın sizede yardımcı olacağım sıra biraz çok beklerseniz yardımcı olurum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

yapılan işlemden herhangi bir ücret almıyormusunuz kullanılan malzemeler ayırdığınız zaman böyle birşeyi tamamen ücretsiz yapıyorsanız niçin yapıyorsunuz ben orasını anlayamadım aşırımı yalnızsınız doktor son şukadar vaktin kaldı falanmı dedi full sevap falanmı kazanıp gideyim diyorsun cidden altında art niyet aranacak kadar iyilik dolu bir yaklaşım geldi

Adam zengin elinde kit da var bilgide. sıvı metallerde bedavaya hediye gelmiş, hayrına yapıyor daha ne istiyorsunuz anlamadım gitti.

• Tunc hocam beni de siraya eklersen sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knight of Rose kullanıcısına yanıt
    Abi ne demek hemen :) ayıpsın
  • Arkadaşlar martta kısıtlamalar bitiyo delidler yapılacaktır herkesin

• Arkadaşlar 2 gündür delid yapma işlemlerine tekrar başladım 4 kişinin işlemi tamamlandı.

kadiköy civarına yakın olanlar iletişime geçerse yarın bir kaç arkadaşa daha yardımcı olmak isterim .

• Keşke İstanbul'da olsaydım elimde 4770k işlemci var. Artık ısılar artmaya başladı içindeki macunun olduğu anlaşılıyor. 80 derecelere kadar çıktı 4.2 GHz de.

• nothingtodeclare kullanıcısına yanıt
    Hocam 9700k işlemciye delid yapsak kaç derece düşüş olur sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nothingtodeclare

hocam sizide ekledim sıraya mekanlar açılsın sizede yardımcı olacağım sıra biraz çok beklerseniz yardımcı olurum ama

Mekanların açılacağı müjdesini aldık sonunda, müsait zamanınız olur mu acaba? Tr'de ilk ve tek Ücretsiz Delid Sayfası / 1700 Soket Eklendi 27.03.2023 Günceldir 

• Evet hocam haftaya hazırız baya bir arkadaş bekliyor seri seri hemen bitiririz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam askerdeydim yeni eve geldim ne zaman delid yapabiliriz benim işlemciye i7 8700k

• müsait olan varsa gün içinde delid işlemi yapabilirim .

• Tr'de ilk ve tek Ücretsiz Delid Sayfası / 1700 Soket Eklendi 27.03.2023 Günceldir

Hayırlı olsun hocam.

Delid işlemi tamamlanmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nothingtodeclare -- 4 Eylül 2021; 17:6:19 >
  • Ellerine sağlık ilgıin ve alakan için cok teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • altuntas.bekir@gmail.com A kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam güle güle kullanın -17 derece hayırlı olsun

Konuyu imrenerek okuyorum ama istanbulda değilim.

Sizce 10700k yi delid yapmaya ya da direct die kullanmay değer mi?

5,1 ghz 1,3v ile max 73 derede aida 64 fpu da

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    İstanbulda bir arkadaşınız varsa ona verin isterseniz hocam oda gelsin halledelim hemen
    Takdir ederseniz para karşılığı yapmadığım için kargoyla almayı tercih etmiyorum , birde kargoyu kovalaması gelmesi gitmesi uzun iş

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.