< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tr'de ilk ve tek Ücretsiz Delid Sayfası / 1700 Soket Eklendi 27.03.2023 Günceldir (20. sayfa)
-
-
Konu güncelse yardımlarınızı rica edeceğim. 😎
-
Merhabalar hocam arkadaşımın bir tane 6700k sı var, çok fazla ısınıyor buna delid işlemi yapabilirmiyiz?
-
merhaba 7800x3d aldım likit metalim var yapmamda fayda var mı ve sizde aparatı var mı ?
-
Hocam AM5 islemcilerde IHS fazla kalin, delid degil de lapping dedikleri zimparalama isleminin daha fazla faydasini gorebilirsiniz.
-
lapping değil de direct die yapacağım biraz kullandıktan sonra cnc makinem var orda parçaları işleriim diye düşünüyorum
-
direct die tabii direkt cozum olur, delid yapmak dunyalar kadar fark yaratmayacaktir diye tahmin ediyorum ihsnin kendisi kalin oldugu icin
-
Hocam 7700k için yazılayım bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam , 7700k için beni kaydedin.
Hız aşırtma olmadan sıcaklık 80-85'e ulaşacağı için 7700k ile silikon piyangosunu kazanmadım.
-
9600kf'ye delid yapılır mı?
-
Bu yeni nesil işlemciler baş belası resmen bir dünya para ver uğraştığımız şeylere bakın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam Ryzen 7000 serisi için ekipman varsa ben de talibim ne zaman uygunsa getirebilirim, saygılar.
Arkadaşlar iş yoğunluğu nedeniyle konuya dönüş yapamadım kusura bakmayın özel mesajlarınızı cevaplıyorum şimdi kusura bakmayın
Hocam size özelden yazalı 3 ay oldu fakat herhangi bir geri dönüş olmadı.
-
Merhaba, Özel mesaj da atmıştım. 11900kf işlemciye delid yapabilir misiniz? Öünümüzdeki 10 gün içinde müsaitlik durumunuz nedir acaba? Çok teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X