Bildirim
tr de ki ibretlik lag
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bende niye hiç lag yok? Fps 60 civarı Ping de 45-60 arası . Hiç kasmıyor. Bilgisayar da 3-4 yıllık internet de az buçuk sorunlu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Szef
Bende niye hiç lag yok? Fps 60 civarı Ping de 45-60 arası . Hiç kasmıyor. Bilgisayar da 3-4 yıllık internet de az buçuk sorunlu
abi yok takımdakilere soruyorum karşı takıma soruyorum onlarda ping var diyor anlamıyorum bu nasıl oluyor normalde 60 ping felan oynarım reset atmadığım şey kalmadı modem pc oyun yok düzelmiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: aqiratli96
quote:
Orijinalden alıntı: Szef
abi yok takımdakilere soruyorum karşı takıma soruyorum onlarda ping var diyor anlamıyorum bu nasıl oluyor normalde 60 ping felan oynarım reset atmadığım şey kalmadı modem pc oyun yok düzelmiyor
Git dersini calis ygs ve lysen var
çalıştım qnq 300 sorumu çözüp giriyorum zaten tv izlemiyorum sıkınca yine test çözerim -
quote:
çalıştım qnq 300 sorumu çözüp giriyorum zaten tv izlemiyorum sıkınca yine test çözerim
Çöz qnq senden büyük adam olacak bak demedi deme
quote:
Orijinalden alıntı: brody-xtreme
quote:
çalıştım qnq 300 sorumu çözüp giriyorum zaten tv izlemiyorum sıkınca yine test çözerim
riot un ceo su olunca atarım sanada 3-5 rp qnq -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: brody-xtreme
quote:
riot un ceo su olunca atarım sanada 3-5 rp qnq
Eyvallah qnq
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X