Şimdi Ara

TR de Oynayan Biri Bana Supportluk Öğrete Bilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya her türden şampiyonla oynuyorum bir tek supportluk beceremiyorum supp diye giriyorum minyon alıyorum alışkanlıktan ötürü kill falan alıyorum yani beceremiyorum supp oynamayı içinizde ben oynaya biliyorum sana öğretirim diyen biri varsa çok memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Genelde support oynayan arkadaşların stream'lerini izleyerek kendini geliştirebilirsin bu konuda.Sonuçta insanlardan sana nasıl öğretmesini bekliyorsun? İzledikten sonra sadece support oynamaya yoğunlaşarak alışacağına inanıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lênny

Genelde support oynayan arkadaşların stream'lerini izleyerek kendini geliştirebilirsin bu konuda.Sonuçta insanlardan sana nasıl öğretmesini bekliyorsun? İzledikten sonra sadece support oynamaya yoğunlaşarak alışacağına inanıyorum..

Tamam teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunlar yardımcı olacaktır

• Janna, Soraka ve Taric ile başla. Şimdiden elini sürme Leonaya falan. Janna çok iyidir, rahat kurtarabilirsin adc'ni. Q ile adc'ne yardım edersin, ayrıca Luluya da bak derim.
  • Bence iyi bir adc ile gir mümkünse arkadaşın olsun. Skype'tan konuşma imkanınız varsa konuşun oyun sırasında. Hangi supportlarla başlayacağın hakkında bir şey diyemem. Ben Thresh ile oynuyorum hep onla başladım bir de.
  • nidale al dorans ring 2 mana potu başla 6 ya kadar crep sal alabildiğini yine al, 6 dan sonra crep bırakma. gank falan geldiğinde kaplan olup direk tüy. ilk item rabadon çık eğer kill'i adc alırsa niye ks atıyon diye söv. tr support bu şekilde oynanır.
  • Dikaçı kuralını bil yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: daykoo

Dikaçı kuralını bil yeter

Yukarıda paylaştıklarımı izlesin şimdilik yeter ona
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.